Yen sampeyan ngandhani firma ukum kanthi perwakilan kepentingan sampeyan, kita bakal nyanggoti persetujuan tugas kasebut. Persetujuan iki nggambarake syarat lan kahanan sing wis kita rembug karo sampeyan. Iki ana gandhengane karo karya sing bakal ditindakake kanggo sampeyan, biaya kita, mbayar ulang biaya lan aplikasi istilah lan kahanan umum. Ing nglakokake perjanjian kasebut, peraturan sing ditrapake, kalebu aturan Persatuan Bar Walanda, dianggep.

Bab praktisBab praktis

Ing tugas

Yen sampeyan ngandhani firma ukum kanthi perwakilan kepentingan sampeyan, kita bakal nyanggoti persetujuan tugas kasebut. Persetujuan iki nggambarake syarat lan kahanan sing wis kita rembugan karo sampeyan. Iki ana gandhengane karo karya sing bakal ditindakake kanggo sampeyan, biaya kita, mbayar ulang biaya lan aplikasi istilah lan kahanan umum. Ing implementasi persetujuan tugas kasebut, peraturan sing ditrapake, kalebu aturan Persatuan Bar Walanda, dianggep. Tugas sampeyan bakal ditindakake dening pengacara sing wis sampeyan hubungi, babagan pangerten sing pengacara iki bisa uga ana bagean ing pakaryan sing ditindakake ing sawijining tanggung jawab lan pengawasan dening salah sawijining pengacara liyane, penasehat ukum utawa penasihat. Kanthi cara kasebut, pengacara bakal tumindak kanthi cara sing bisa diarepake pengacara sing kompeten lan kanthi akal. Sajrone proses kasebut, pengacara bakal menehi kabar babagan perkembangan, kemajuan, lan owah-owahan ing kasus sampeyan. Kajaba ora disepakati, kita bakal bisa, ngatur koresponden supaya bisa dikirim menyang sampeyan kanthi bentuk draf, kanthi panjaluk kasebut kanggo menehi informasi apa sampeyan setuju karo isine.

Sampeyan gratis kanggo mungkasi kontrak tugas kanthi premati. Kita bakal ngirim sampeyan deklarasi pungkasan adhedhasar jam sing wis digunakake. Yen ragad tetep wis disepakati lan pakaryan wis diwiwiti, bayaran tetep utawa bagean kasebut, ora bakal dibayar maneh.

duit

duit

Gumantung saka tugas kepiye carane aransemen keuangan. Law & More wis siyap kanggo ngira utawa nuduhake biaya sing ana gandhengane karo tugas kasebut. Kadhangkala bisa nyebabake persetujuan bayaran tetep. Kita njupuk posisi finansial saka klien-klien kita lan tansah siyap mikir karo klien kita. Biaya layanan sah kita sing jangka panjang lan adhedhasar tarif saben jam dicepake sacara berkala. Sampeyan bisa uga njaluk mbayar pambayaran ing wiwitan pakaryan. Iki kanggo nutupi biaya dhisikan. Bayaran advance iki bakal diselehake mengko. Yen jumlah jam sing dikerjakake kurang saka jumlah pambayaran, bagean pembayaran sing ora digunakake bakal dibalekake. Sampeyan mesthi bakal diwenehi spesifikasi sing jelas babagan jam sing ditindakake lan pakaryan sing ditindakake. Sampeyan bisa terus takon pengacara kanggo menehi panjelasan. Ragad sabenere sarujuk diterangake ing konfirmasi tugas. Kajaba sarujuk, jumlah sing disebutake eksklusif saka PPN. Sampeyan bisa uga duwe biaya kayata biaya pendaptaran pengadilan, biaya bailiff, kutipan, biaya lelungan lan akomodasi lan biaya pengiriman. Biaya sing metu saka kanthong pakean kasebut bakal diwenehake dhewe kanthi kapisah. Ing kasus sing luwih suwene setahun, tingkat sing disepakati bisa diatur saben taun kanthi persentasi indeksasi.

We would like to takon sampeyan mbayar tagihan pengacara ing 14 dina saka tanggal invoice. Yen pambayaran ora digawe kanthi tepat wektu, kita entuk (sementara) nundha pakaryan kasebut. Yen sampeyan ora bisa mbayar invoice sajrone wektu sing ditemtokake, kudu dakkandhani. Yen ana alesan sing cukup kanggo iki, pangaturan luwih bisa ditindakake miturut kabijakan pengacara. Iki bakal kacathet ditulis.

Law & More ora ana hubungane karo Dewan Bantuan Hukum. Yaiku sababe Law & More ora nawarake bantuan hukum sing disubsidi. Yen sampeyan pengin nampa pitulung hukum sing disubsidi ("tambahan"), disaranake ngubungi kantor hukum liyane.

Kewajiban Ngenal

Ing fungsi kita minangka perusahaan hukum lan konsultasi pajak sing adhedhasar ing Walanda, kita kudu tundhuk karo undang-undang anti-dhuwit lan penipuan anti-dhuwit Walanda lan Eropa (WWFT), sing mbutuhake tanggung jawab kanggo njupuk bukti jelas babagan identitas klien, sadurunge kita bisa nyedhiyani layanan lan miwiti hubungan kontrak. Mulane, ekstrak saka Kamar Perdagangan lan / utawa verifikasi salinan utawa bukti identitas sing sah bisa dijaluk ing konteks iki. Sampeyan bisa maca liyane babagan iki Kewajiban KYC.

Sarat lan Ketentuan Umum

Istilah lan kahanan umum ditrapake kanggo layanan kita. Istilah lan kode umum iki bakal dikirim menyang sampeyan bebarengan karo perjanjian tugas. Sampeyan uga bisa nemokake ing Syarat Umum.

Prosedur kanggo Keluhan

Kita nempelake pentinge kepuasan para klien. Firma kita bakal nindakake kabeh kekuwatan supaya bisa menehi layanan sing paling apik. Apa sampeyan durung puas karo aspek tartamtu saka layanan kita, sampeyan njaluk supaya sampeyan ngerti kanthi cepet lan rembugan karo pengacara. Ing konsultasi karo sampeyan, kita bakal nyoba golek solusi kanggo masalah sing wis timbul. Kita bakal mesthi konfirmasi solusi iki kanggo sampeyan kanthi nulis. Yen ora bisa ngatasi solusi, kantor kita uga duwe prosedur keluhan kantor. Sampeyan bisa nemokake liyane babagan prosedur kasebut ing Prosedur Keluhan Kantor.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

Yara-Knoops-foto-500-567

Yara Knoops

Penasehat Hukum

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl