BUTUH PENGACARA KOLEKSI UTANG?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jum'at saka 08:00 kanggo 22:00 lan ing akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan nggawe rencana tumindak sing cocog
Komunikasi sing apik lan cepet

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja sing njamin supaya 100% saka klien kita nyaranake lan kita dirating rata-rata kanthi angka 9.4

/
Koleksi ing Walanda
/

koleksi

Panliten nuduhake manawa 30% bangkrut ing Walanda disebabake invois sing ora dibayar. Apa perusahaan sampeyan duwe pelanggan sing isih durung mbayar? Utawa sampeyan pribadi lan sampeyan duwe wong sing duwe utang sing isih utang? Banjur hubungi Law & More pengacara koleksi utang. Kita ngerti manawa invoice sing ora dibayar banget ngganggu lan ora disenengi, saengga kita mbantu sampeyan wiwit wiwitan nganti akhir proses koleksi. Pengacara koleksi utang bisa ngliwati prosedur koleksi extrajudicial lan prosedur koleksi keadilan karo sampeyan. Law & More uga wis kenal karo hukum lampiran lan bisa nulung sampeyan yen wis bangkrut. Pungkasan, ora ana bedane kanggo kita apa wong sing duwe utang tetep ana ing Walanda utawa mapan ing luar negeri. Amarga saka latar mburi internasional, kita layak menehi tuntutan sing luwih kompleks, musuhan utawa luwih gedhe.

Nalika nglumpukake koleksi utang, sampeyan bisa uga mikirake lembaga pengumpulan utang utawa bailiff tinimbang pengacara koleksi utang. Iki amarga kabeh pihak katelu bisa ngumpulake utang sing pinunjul. Nanging, ana sawetara langkah penting ing proses koleksi sing bisa ditindakake dening pengacara koleksi utang:

Koleksi utang Gambar Pengacara

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara

ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl

"Aku wis nampa saran profesional ing wektu sing disepakati"

Rencana langkah-langkah kanggo proses pangumpulan utang

1. Tahap sing nyenengake. Yen klaim sampeyan bisa dikoleksi, mula prosedur sing apik bisa diwiwiti dening pengacara pengumpulan utang Law & More. Ing tahap iki, kita nyoba mbujuk wong sing duwe utang supaya mbayar liwat surat lan / utawa telpon, bisa uga ditambah kanthi suku bunga kukum lan biaya koleksi extrajudisial.

2. Rembugan. Apa sampeyan duwe hubungan sing apik karo mitra, lan apa sampeyan pengin njaga hubungan sing apik iki? Ing tahap iki, kita nyoba nggawe kesepakatan ing antarane pihak liwat negosiasi lan, kayata, nggawe pambayaran.

3. Tahap yudisial. Ngliwati prosedur sing apik ora wajib. Yen utang sampeyan ora kerja sama, pengacara pengumpulan utang bisa nggawe panggilan lan dikirim menyang wong sing utang. Kanthi panggilan kasebut, wong sing utang kudu diundang kanggo diadili ing tanggal tartamtu. Ing tahap legal, kita nuntut pambayaran jumlah sing wis dibayar lan biaya koleksi sadurunge pengadilan.

4. Putusan kasebut. Sawise wong sing duwe utang nampa subpoena, dheweke banjur bakal diwenehi kesempatan kanggo nanggapi subpoena kanthi nulis. Yen wong sing duwe utang ora nanggapi lan dheweke ora rawuh ing sidhang kasebut, hakim bakal menehi keputusan ing absen yen dheweke menehi tuntutan sampeyan. Iki tegese debitur sampeyan kudu mbayar faktur, kapentingan kukum, biaya koleksi lan biaya prosedural. Sawise putusan wis diucapake hakim, bailiff bakal ngukum keputusan kasebut ing wong sing utang.

5. Putusan kasebut. Sadurunge proses ukum diwiwiti, sampeyan bisa ngrebut properti saka wong sing duwe utang. Iki diarani lampiran konservatori. Lampiran pelestarian dimaksudake kanggo mesthekake yen sing duwe utang ora bisa mbuwang aset sadurunge hakim njupuk keputusan, supaya sampeyan bisa bener-bener mbayar biaya saka utang. Yen hakim menehi klaim sampeyan, lampiran pra-pengadilan bakal diowahi dadi lampiran pelaksanaane. Iki tegese aset sing wis dicekel bisa didol ing publik dening bailiff yen sing duwe utang isih durung mbayar. Klaim sampeyan bakal dibayar kanthi bathi saka aset kasebut.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Layanan sing ramah pelanggan lan tuntunan sing sampurna!

Pak Meevis wis nulungi aku ing kasus hukum ketenagakerjaan. Dheweke nindakake iki, bebarengan karo asisten Yara, kanthi profesionalisme lan integritas sing apik. Saliyane kuwalitas minangka pengacara profesional, dheweke tetep ing kabeh wektu witjaksono, manungsa karo nyawa, kang menehi raos anget lan aman. Aku mlaku menyang kantore karo tanganku, Pak Meevis langsung menehi rasa yen aku bisa ngeculake rambutku lan dheweke bakal njupuk alih wiwit iku, tembunge dadi tumindak lan janjine ditetepi. Sing paling aku seneng yaiku kontak langsung, preduli dina / wektu, dheweke ana nalika aku butuh dheweke! Puncak! Matur nuwun Tom!

Nora

Eindhoven

10

banget

Aylin minangka salah sawijining pengacara cerai paling apik sing bisa digayuh lan menehi jawaban kanthi rinci. Sanajan kita kudu ngatur proses kita saka macem-macem negara, kita ora ngalami alangan. Dheweke ngatur proses kita Banget cepet lan lancar.

Ezgi Balik

Haarlem

10

Karya apik Aylin

Banget profesional lan tansah efisien ing komunikasi. Inggih rampung!

Martin

Lelystad

10

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

Mieke

Hoogeloon

10

Asil apik banget lan kerjasama sing nyenengake

Aku presented cilik kanggo LAW and More lan dibantu kanthi cepet, apik lan luwih efektif. Aku banget wareg karo asil.

Sabine

Eindhoven

10

Penanganan kasusku sing apik banget

Aku kaya kanggo matur nuwun banget Aylin kanggo dheweke efforts . Kita seneng banget karo asile. Pelanggan tansah dadi pusat karo dheweke lan kita wis dibantu banget. Kawruh lan komunikasi sing apik banget. Rekomendasi tenan kantor iki!

Sahin kara

Veldhoven

10

Sah puas karo layanan sing diwenehake

Kahananku wis dirampungake kanthi cara sing bisa dakkandhakake yen asile kaya sing dakkarepake. Aku dibantu kanthi marem lan cara tumindak Aylin bisa diterangake akurat, transparan lan tegas.

Arsalan

Mierlo

10

Kabeh wis diatur kanthi apik

Wiwit awal kita wis klik apik karo pengacara, dheweke mbantu kita lumaku ing dalan tengen lan mbusak kahanan sing durung mesthi. Dheweke jelas lan wong sing kita alami banget. Dheweke nggawe informasi kasebut kanthi jelas lan liwat dheweke ngerti persis apa sing kudu ditindakake lan apa sing bakal ditindakake. A pengalaman banget penake karo Law and more, nanging utamané karo pengacara kita wis kontak karo.

Vera

Helmond

10

Wong sing ngerti lan grapyak banget

Layanan sing apik banget lan profesional (legal). Komunikasi kanthi cara sing padha. Ik ben geholpen lawang dhr. Tom Meevis ing mw. Aylin Selamet. Ing cendhak, aku duwe pengalaman apik karo kantor iki.

Mehmet

Eindhoven

10

Great

Wong sing grapyak lan layanan sing apik banget ... ora bisa ngomong yen ora mbantu. Yen kedadeyan aku mesthi bakal bali.

Jacky

Angin

10

Pengacara pangumpulan utang siap nulung sampeyan:

Kantor Law & More

Pendekatan pengacara koleksi utang

Langkah-langkah sing diterangake ing ndhuwur kudu ditindakake kanggo saben prosedur koleksi. Nanging apa sing bisa sampeyan ngarepake Law & Morepengacara pengumpulan utang nalika nindakake langkah-langkah kasebut?

  • Analisis lan saran babagan posisi legal sampeyan
  • Kontak langsung lan pribadi, liwat telpon lan e-mail
  • Kualitas lan keterlibatan
  • Tumindak lan nanggapi kanthi cepet lan efektif
  • Lungguh ing ndhuwur kasus
  • Tansah mikir maju lan nyiapake tumindak sabanjure

Pengacara koleksi utang

  • Ngawasi syarat pembayaran lan mriksa invoice
  • Rembugan karo utang
  • Drafting lan ngirim kabar saka gawan
  • Nyegah saka resep lan nggunakake interupsi
  • Draf surat panggilan
  • Nindakake proses hukum
  • Ngrebut lan nindakake eksekusi
  • Nangani kasus koleksi utang internasional

Pitakonan Paling Sering

Ukum nglumpukake utang ing Walanda gegayutan karo koleksi klaim dhuwit (extrajudicial). Nalika sampeyan menehi invoice sing pinunjul kanggo pengacara koleksi utang, sampeyan menehi jinis wewenang kanggo pengacara pengumpulan utang miturut undang-undang koleksi utang kanggo nglumpukake klaim sing durung dibayar. Contone, minangka kauntungan, kanggo individu utawa perusahaan pribadi sing duwe wektu sithik utawa pengin fokus utamane ing bisnis inti. Kajaba iku, kabeh jinis aturan ditempelake ing (koleksi) invoice sing pinunjul, contone babagan gaya lan resep, lan ana sawetara pihak sing melu. Iki nggawe hukum nglumpukake utang dadi menarik, nanging rumit. Mula disaranake melu pengacara nglumpukake utang yen sampeyan duwe klaim sing luar biasa. Law & MorePengacara iku ahli ing bidang ukum nglumpukake utang lan seneng nulungi sampeyan.
Langkah kapisan sing kudu ditindakake yaiku menehi informasi marang sing duwe utang manawa dheweke durung bisa nanggung kewajiban mbayar. Sampeyan kudu menehi dheweke kesempatan kanggo mbayar sajrone wektu sing cukup tanpa biaya luwih akeh. Sampeyan ngirim pangeling kanthi tinulis marang sing duwe utang, iki diarani kabar minangka standar. Periode patbelas dina biasane dianggep minangka periode sing cukup nalika wong utang dijaluk isih mbayar klaim kasebut. Lumrahe, Law & MorePengacara pengumpulan utang bisa nyiyapake kabar default kanggo sampeyan. Yen ora ana kabar babagan default dikirim, pengadilan bakal nolak klaim kerusakan apa wae. Nanging, ana kahanan sing ngirim notifikasi default ora prelu, contone, persetujuan persetujuan ora bisa ditindakake kanthi permanen. Nanging, disaranake supaya tetep ngirim kabar default kanggo mesthekake. Yen panjaluk pambayaran ora ditrapake, kita bisa miwiti proses koleksi.
  • Rincian kreditur lan utang
  • Dokumen sing ana gandhengane karo utang (nomer lan tanggal invoice)
  • Alesane utange durung dibayar
  • Persetujuan utawa pengaturan liyane sing ana hubungane karo utang
  • A gambaran cetha lan sabdhoning jumlah utang
  • Sembarang korespondensi antarane kreditur lan wong utang babagan utang
Law & More uga nawakake dhukungan kanggo nyegah risiko sing ana gandhengane karo pembayaran lan telat pembayaran. Contone, kita menehi saran marang klien supaya nyakup kahanan pambayaran kanthi syarat lan kondisi umum sing bisa nyegah ambigu nalika telat mbayar. Apa sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan iki? Hubungi pengacara koleksi Law & More.
Apa utang sampeyan ana ing luar negeri? Yen ngono, macem-macem faktor bisa uga duwe peran, kayata basa, budaya lan kabiasaan mbayar sing beda, sing tegese risiko ing konteks prosedur nglumpukake luwih gedhe tinimbang karo sing duwe utang saka negarane dhewe. Nanging, kanggo pengacara koleksi utang saka Law & More, faktor kasebut ora dadi kendala. Kita ora bakal ngidini tapel wates ngalangi kita lan mulane seneng nuntun sampeyan liwat proses koleksi sing duwe utang nggawe dheweke ing luar negeri, ing utawa njaba Eropa. Apa sampeyan pengin ngerti apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan nalika sampeyan ngatasi utang saka wong asing? Hubungi Law & More. Pengacara kita seneng mbantu sampeyan.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.