Apa sing diarani perusahaan

Perusahaan minangka tembung liya kanggo bisnis utawa perusahaan sing duwe bathi, nanging asring digandhengake karo usaha wirausaha. Wong sing duwe sukses wirausaha asring diarani "enterprising." Tembung Enterprise umume digunakake ing AS.

Apa sampeyan butuh pitulungan legal utawa saran babagan perusahaan? Utawa sampeyan isih duwe pitakonan babagan topik iki? kita Pengacara hukum perusahaan bakal seneng mbantu sampeyan!

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More