Kapan pengacara dibutuhake?

Kapan pengacara dibutuhake?

Sampeyan wis nampa panggilan surat lan kudu enggal diadili ing hakim sing bakal menehi keputusan babagan kasus sampeyan utawa bisa uga miwiti prosedur. Kapan hiring pengacara kanggo nulungi sampeyan regejegan ukum dadi pilihan lan kapan kudu nyewa pengacara? Wangsulane […]

Continue Reading
Undhang-undhang Bangkrut lan tata cara

Undhang-undhang Bangkrut lan tata cara

Sadurunge, kita nulis blog babagan kahanan nalika bangkrut bisa diajukake lan cara kerja prosedur iki. Kejabi bangkrut (diatur ing Judhul I), Undhang-undhang Bangkrut (ing basa Walanda Faillissementswet, sing saiki diarani 'Fw') duwe rong prosedur liyane. Yaiku: moratorium (Judhul II) lan utang […]

Continue Reading
Syarat umum lan kahanan tuku: B2B

Syarat umum lan kahanan tuku: B2B

Minangka wirausaha sampeyan nggawe kesepakatan kanthi rutin. Uga karo perusahaan liyane. Syarat lan kahanan umum asring dadi bagean saka kesepakatan kasebut. Syarat lan kahanan umum ngatur subyek (legal) sing penting ing saben kesepakatan, kayata syarat lan kewajiban pembayaran. Yen, minangka wirausaha, sampeyan […]

Continue Reading
Pengakuan lan penegakan ukum asing ing Walanda

Pengakuan lan penegakan ukum asing ing Walanda

Apa keputusan sing digawe ing luar negeri bisa diakoni lan / utawa dileksanakake ing Walanda? Iki minangka pitakon sing asring ditakonake ing praktik ukum sing rutin ngrampungake partai lan perselisihan internasional. Jawaban kanggo pitakonan iki ora jelas. Doktrin pangenalan lan penegakan ukum asing cukup rumit amarga […]

Continue Reading
Kabeh babagan entuk bathi

Kabeh babagan entuk bathi

Ana akeh perkara sing kudu dipikirake nalika adol bisnis. Salah sawijining elemen sing paling penting lan angel yaiku rega jual. Rembugan bisa dadi adoh ing kene, kayata, amarga sing tuku ora siyap mbayar cukup utawa ora bisa entuk pembiayaan sing cukup. Salah siji […]

Continue Reading
Apa penggabungan hukum?

Apa penggabungan hukum?

Sing nggabungake saham kalebu transfer saham perusahaan sing gabung jelas saka jeneng kasebut. Istilah penggabungan aset uga nuduhake, amarga aset lan kewajiban perusahaan tartamtu dijupuk dening perusahaan liyane. Tembung penggabungan ukum nuduhake siji-sijine formulir sing diatur kanthi sah […]

Continue Reading
File complaint babagan pengadilan

File complaint babagan pengadilan

Penting, yen sampeyan duwe lan njaga kapercayan ing Kehakiman. Pramila sampeyan bisa ngirim komplain yen sampeyan nganggep manawa pengadilan utawa anggota staf pengadilan durung nangani sampeyan kanthi bener. Sampeyan kudu ngirim surat menyang dewan pengadilan kasebut. Sampeyan […]

Continue Reading
Aturan ing kasus iklim nglawan Shell

Aturan ing kasus iklim nglawan Shell

Putusan Pengadilan Distrik Den Haag ing kasus Milieudefensie nglawan Royal Dutch Shell PLC (sabanjure: 'RDS') minangka tonggak sejarah ing litigasi iklim. Kanggo Walanda, iki minangka langkah sabanjure sawise negesake keputusan Urgenda sing ditindakake dening Mahkamah Agung, ing negara kasebut […]

Continue Reading
Transfer Pakaryan

Transfer Pakaryan

Yen sampeyan duwe rencana transfer perusahaan menyang wong liya utawa kanggo njupuk perusahaan liyane, sampeyan bisa uga mikir apa pengambilalihan iki uga ditrapake kanggo personel kasebut. Gumantung saka alesan kenapa perusahaan kasebut dijupuk alih lan kepiye pengambilalihan, bisa uga […]

Continue Reading
Perjanjian lisensi

Perjanjian lisensi

Hak properti intelektual ana kanggo nglindhungi gaweyan lan ide sampeyan saka panggunaan pihak katelu sing ora sah. Nanging, ing kasus tartamtu, contone, yen pengin digawe gaweyan kanthi komersial, sampeyan bisa uga pengin liyane nggunakake. Nanging pinten hak sing pengin diwenehake […]

Continue Reading
Dewan Pengawas

Dewan Pengawas

Dewan Pengawas (ing ngisor iki 'SB') minangka badan BV lan NV sing nduweni fungsi pengawasan babagan kabijakan dewan manajemen lan urusan umum perusahaan lan perusahaan afiliasi (Artikel 2: 140/250 paragraf 2 Kode Sipil Walanda ('DCC')). Tujuane […]

Continue Reading
Penahanan pencegahan: kapan diidini?

Penahanan pencegahan: kapan diidini?

Apa polisi nahan sampeyan pirang-pirang dina lan saiki sampeyan kepengin weruh apa iki rampung miturut buku kasebut? Contone, amarga sampeyan ora mangu-mangu babagan legitimasi dhasar kasebut ditindakake utawa amarga sampeyan yakin durasi kasebut dawa banget. Cukup normal yen sampeyan, utawa […]

Continue Reading
Apa hak sampeyan minangka panyewa?

Apa hak sampeyan minangka panyewa?

Saben penyewa duwe hak duwe rong hak penting: hak kanggo seneng urip lan hak nyewa perlindungan. Nalika kita ngrembug babagan hak utama penyewa sing ana gandhengane karo kewajiban sing duwe omah, hak nomer loro saka panyewa kasebut teka ing blog sing beda babagan […]

Continue Reading
Gambar pangayoman sewa

Proteksi nyewa

Yen sampeyan nyewa akomodasi ing Walanda, sampeyan kanthi otomatis entuk nyewa perlindungan. Iki uga ditrapake kanggo rekanan lan subtenan sampeyan. Secara prinsip, perlindungan sewa kalebu rong aspek: perlindungan rega sewa lan perlindungan sewa nyingkirake perjanjian penyewaan kanthi panguwasa manawa tuan rumah ora bisa […]

Continue Reading
Pegatan kanthi 10 langkah

Pegatan kanthi 10 langkah

Sampeyan angel milih arep pegatan. Sawise sampeyan mutusake yen iki mung solusi, proses kasebut bakal diwiwiti. Akeh prekara sing kudu diatur lan uga bakal dadi jaman kangelan emosional. Kanggo mbantu sampeyan, sampeyan bakal menehi […]

Continue Reading
Kewajiban sing duwe omah Gambar

Kewajiban sing duwe omah

Perjanjian sewa duwe macem-macem aspek. Aspek penting yaiku tuan tanah lan kewajiban sing diwenehake marang penyewa. Titik wiwitan babagan kewajiban sing duwe omah yaiku "rasa seneng sing bisa disewa dening penyewa adhedhasar perjanjian sewa". Sawise kabeh, kewajiban […]

Continue Reading
Gambar konflik kepentingan direktur

Konflik kepentingan direktur

Sutradara perusahaan kudu dipandu saben taun kanthi kapentingan perusahaan. Kepiye yen direktur kudu nggawe keputusan sing ana gandhengane karo kapinterane dhewe? Kepentingan apa sing ana lan apa sing bakal ditindakake direktur ing kahanan kaya ngono? Nalika ana konflik […]

Continue Reading
Penylametan judhul Gambar

Penylametan judhul

Kepemilikan minangka hak sing paling lengkap sing bisa diduweni wong, miturut Kode Sipil. Kaping pisanan, tegese wong liya kudu ngajeni kepemilikan wong kasebut. Minangka asil saka hak iki, dadi tanggung jawab saka pemilik kanggo nemtokake apa sing kedadeyan karo barang-barang kasebut. Kanggo […]

Continue Reading
Revisi hukum NV lan Gambar rasio lanang / wadon

Revisi hukum NV lan rasio pria / wanita

Ing 2012, hukum BV (perusahaan swasta) disederhanakake lan digawe luwih fleksibel. Kanthi ngetrapake UU Kesederhanaan lan Fleksibilitas Hukum BV, para pemegang saham diwenehi kesempatan kanggo ngatur sesambungane, saengga digawe luwih akeh ruangan kanggo adaptasi karo struktur perusahaan […]

Continue Reading
Surrogacy ing Gambar Walanda

Surrogasi ing Walanda

Kandhutan, sayang, ora dadi masalah kanggo saben wong tuwa sing kepengin duwe anak. Saliyane kemungkinan adopsi, pengganti bisa dadi pilihan kanggo wong tuwa sing dituju. Saiki, pengganti ora diatur karo ukum ing Walanda, sing ndadekake status sah […]

Continue Reading
Gambar penggantian internasional

Pengganti internasional

Praktek, wong tuwa sing dituju dadi luwih milih miwiti program pengganti ing luar negeri. Dheweke bisa uga duwe macem-macem sebab, kabeh kasebut ana gandhengane karo kahanan sing ora dikarepake wong tuwa sing dituju miturut ukum Walanda. Iki dibahas kanthi ringkes ing ngisor iki. Ing artikel iki, kita nerangake manawa kemungkinan ing luar negeri bisa […]

Continue Reading
Gambar panguwasa wong tuwa

Panguwasa wong tuwa

Nalika bocah lair, ibune bocah kanthi otomatis duwe wewenang wong tuwa marang bocah kasebut. Kajaba ing kasus yen ibune isih cilik nalika semana. Yen ibu wis omah-omah karo pasangane utawa duwe kemitraan pangguna nalika lair, […]

Continue Reading
RUU babagan Modernisasi Gambar Kemitraan

RUU babagan Modernisasi Kemitraan

Nganti saiki, Walanda duwe telung bentuk kemitraan sing sah: kemitraan, kemitraan umum (VOF) lan kemitraan winates (CV). Umume digunakake ing perusahaan cilik lan menengah (UKM), sektor pertanian lan sektor jasa. Katelu bentuk kemitraan adhedhasar tanggal regulasi […]

Continue Reading
Law & More B.V.