Undhang-undhang mundur

Undhang-undhang mundur

Pegatan kalebu akeh. Proses perceraian kalebu sawetara langkah. Langkah-langkah sing kudu ditindakake gumantung apa sampeyan duwe anak lan apa sampeyan wis setuju sadurunge babagan penyelesaian karo calon mitra sampeyan. Umumé, prosedur standar ing ngisor iki kudu ditindakake. Kaping pisanan […]

Continue Reading
Nolak kerja

Nolak kerja

Pancen ngganggu yen instruksi sampeyan ora dituruti karo pegawe sampeyan. Contone, salah sawijine karyawan sing sampeyan ora bisa ngandel bakal muncul ing lantai kerja ing akhir minggu utawa wong sing mikir yen tata busana sing apik sampeyan ora ditrapake. […]

Continue Reading
alimony

alimony

Apa sing diarani nafkah? Ing Walanda alimony minangka sumbangan finansial kanggo biaya urip bekas pasangan lan anak sawise pegatan. Iki jumlah sing sampeyan tampa utawa kudu mbayar saben wulan. Yen sampeyan ora duwe cukup penghasilan, sampeyan bisa entuk nafkah. […]

Continue Reading
Prosedur priksaan ing Kamar Enterprise

Prosedur priksaan ing Kamar Enterprise

Yen ana perselisihan ing perusahaan sampeyan sing ora bisa dirampungake kanthi internal, prosedur sadurunge Chamber Enterprise bisa dadi cara sing cocog kanggo ngrampungake. Prosedur kaya kasebut diarani prosedur survey. Ing prosedur iki, Kamar Perusahaan dijaluk nyelidiki kabijakan lan urusan urusan […]

Continue Reading
Pembuangan sajrone periode uji coba

Pembuangan sajrone periode uji coba

Sajrone periode pacoban, perusahaan lan karyawan bisa saling kenal. Karyawan bisa ngerti apa pegawean lan perusahaan kasebut miturut kekarepane, dene majikan bisa ndeleng manawa karyawan kasebut cocog karo pakaryan kasebut. Sayange, iki bisa nyebabake pemecatan karyawan. […]

Continue Reading
Periode mandap lan kabar

Periode mandap lan kabar

Apa sampeyan pengin ngilangi perjanjian? Ora mesthi bisa langsung ditindakake. Mesthi wae, penting manawa ana perjanjian tertulis lan manawa persetujuan wis digawe babagan periode pemberitahuan. Kadhangkala, periode notifikasi kukumipun ditrapake kanggo kesepakatan kasebut, nalika sampeyan duwe […]

Continue Reading
Pegatan internasional

Pegatan internasional

Biasane dadi adat ningkah karo wong sing duwe kabangsaan utawa asal sing padha. Saiki, bebrayan antarané bangsa sing béda-béda dadi umum. Sayange, 40% kekawin ing Walanda pungkasane pegatan. Kepiye cara kerja iki yen wong urip ing negara liya […]

Continue Reading
Rencana wong tuwa ing kasus pegatan

Rencana wong tuwa ing kasus pegatan

Yen sampeyan duwe anak cilik lan pegatan, sampeyan kudu menehi persetujuan babagan bocah kasebut. Kesepakatan gotong royong kasebut bakal ditulis kanthi perjanjian. Persetujuan iki dikenal minangka rencana parenting. Rencana parenting minangka dhasar sing paling apik kanggo pegatan sing apik. Yaiku […]

Continue Reading
Perang pegatan

Perang pegatan

Perceraian gelut minangka kedadeyan sing ora nyenengake sing kalebu akeh emosi. Ing wektu kasebut, kudu ana sawetara perkara sing diatur kanthi bener lan mula njaluk pitulung kanthi bener. Sayange, asring kedadeyan ing praktik yen calon mitra mbesuk ora bisa […]

Continue Reading
Apa sing diarani rekor pidana?

Apa sing diarani rekor pidana?

Apa sampeyan wis nglanggar aturan korona lan didenda? Banjur, nganti saiki, sampeyan duwe risiko duwe cathetan pidana. Denda korona tetep ana, nanging ora ana cathetan ing cathetan pidana maneh. Napa cathetan pidana dadi eri ing sisih […]

Continue Reading
Ngilangake

Ngilangake

Pengusiran minangka salah sawijining langkah paling gedhe babagan ukum pegawean sing akibate gedhe tumrap karyawane. Mula, sampeyan minangka perusahaan, ora beda karo pegawe, ora bisa diarani mandheg. Apa sampeyan arep murub karyawan sampeyan? Yen ngono, sampeyan kudu ngelingi kahanan tartamtu […]

Continue Reading
Resignasi

Resignasi

Ing kahanan tartamtu, penghentian kontrak kerja, utawa mundur, dikarepake. Iki bisa uga kedadeyan yen kalorone pihak mbayangake mundur lan nggawe kesepakatan mandap babagan iki. Sampeyan bisa maca luwih lengkap babagan mandap kanthi idin bebarengan lan perjanjian mandap ing situs iki: Dismissal.site. Kajaba iku, […]

Continue Reading
Konflik Tequila

Konflik Tequila

Tuntutan hukum sing kondhang taun 2019 [1]: Badan pengatur Meksiko CRT (Consejo Regulador de Tequila) wis miwiti tuntutan hukum marang Heineken sing nyebutake tembung Tequila ing botol Desperados. Desperados kalebu klompok merek internasional Heineken lan miturut bir, minangka "bir rasa tequila". Desperados […]

Continue Reading
Ngilangi langsung

Ngilangi langsung

Kaloro karyawan lan perusahaan bisa ngubungi pemecatan kanthi macem-macem cara. Apa sampeyan milih dhewe utawa ora? Lan ing kahanan apa? Salah sawijining cara sing paling drastis yaiku langsung dibuwang. Apa ngono? Banjur kontrak kerja antara pegawai lan perusahaan kasebut bakal entek. […]

Continue Reading
Alimony lan recalculation

Alimony lan recalculation

Kesepakatan finansial minangka bagean saka pegatan. Salah sawijining perjanjian biasane gegayutan karo mitra utawa bocah: sumbangan kanggo biaya urip kanggo bocah utawa bekas mitra. Nalika mantan mitra bebarengan utawa salah sawijine ngajokake file cerai, kalebu petungan alimoni. Undhang-undhang kasebut ora ngemot […]

Continue Reading
Copyright ing foto

Copyright ing foto

Kabeh wong meh saben dina njupuk gambar. Nanging meh ora ana wong sing nggatekake kasunyatan manawa hak kekayaan intelektual kanthi hak cipta kalebu ing saben foto sing dijupuk. Apa hak cipta? Lan kepiye, kayata, hak cipta lan media sosial? Sawise kabeh, saiki jumlah […]

Continue Reading
Proses Penilai Karusakan

Proses Penilai Karusakan

Putusan pengadilan asring ngemot prentah supaya salah sawijining pihak kudu mbayar ganti rugi sing ditemtokake dening negara. Para pihak ing proses kasebut dadi dhasar prosedur anyar, yaiku prosedur pambiji ganti rugi. Nanging, ing kasus kasebut, partai-partai kasebut ora bakal bali maneh. Nyatane, […]

Continue Reading
Bulak kerja

Bulak kerja

Bullying ing kantor luwih umum tinimbang sing diarepake. Apa wae nglirwakake, nyiksa, disingkirake utawa intimidasi, siji saka sepuluh wong ngalami premanisme struktural saka kolega utawa eksekutif. Semono uga konsekuensi bulus ing papan kerja ora diremehake. Pungkasan, bullying ing papan kerja ora mung mbebayani juragan patang yuta dina ekstra […]

Continue Reading
Ngganti jeneng pisanan

Ngganti jeneng pisanan

Intine, wong tuwa bebas milih siji utawa luwih jeneng ngarep kanggo anake. Nanging, pungkasane sampeyan bisa uga ora puas karo jeneng ngarep sing dipilih. Apa sampeyan pengin ngganti jeneng ngarep utawa anak? Banjur sampeyan kudu ngawasi […]

Continue Reading
Ngilangi direktur perusahaan

Ngilangi direktur perusahaan

Kadhangkala kedadeyan manawa direktur perusahaan dipecat. Cara pemecatan direktur bisa uga gumantung marang jabatan legal. Rong jinis direktur bisa dibedakake ing perusahaan: direktur kukum lan titular. Bentenipun Sutradara kukumipun kagungan posisi legal khusus ing […]

Continue Reading
Hak terbitan lan hak potret

Hak terbitan lan hak potret

Salah sawijining topik sing paling dibahas ing Piala Dunia 2014. Robin van Persie sing padha karo skor nglawan Spanyol nalika nyilem kanthi judhul sing apik. Prestasi sing apik banget uga ngasilake pariwara Calvé ing bentuk poster lan komersial. Komersial kasebut ngandhani […]

Continue Reading
Pegatan karo bocah

Pegatan karo bocah

Yen wis pegatan, akeh pangowahan kulawarga. Yen sampeyan duwe anak, pengaruhe pegatan uga bakal gedhe. Bocah-bocah sing luwih enom bisa uga angel yen wong tuwane pegatan. Ing kabeh kasus, penting supaya bocah stabil […]

Continue Reading
Perceraian liwat mediasi

Perceraian liwat mediasi

Pegatan asring diiringi ora setuju antarane pasangan. Yen sampeyan lan pasangan sampeyan pisah lan ora bisa setuju siji lan liyane, mula bakal ana konflik yen ing sawetara kasus bisa uga saya tambah. Perceraian kadang bisa nyebabake wong ala amarga emosi. Ing kasus kaya ngono, sampeyan bisa […]

Continue Reading
Ngilangi prudensial

Ngilangi prudensial

Sapa wae bisa ngadhepi pemecatan. Ana kemungkinan sing apik, utamane ing wektu sing durung mesthi iki, yen keputusan babagan pemecatan bakal dijupuk dening perusahaan. Nanging, yen pengusaha pengin nerusake pemecatan, dheweke isih kudu nggawe keputusan kasebut ing salah sawijining alasan khusus kanggo pemecatan, mbuktekake […]

Continue Reading
Ngina, fitnah lan pitenah

Ngina, fitnah lan pitenah

Nyritakake pendapat utawa kritik sampeyan ing prinsip dudu larangan. Nanging, iki pancen duwe watesan. Pernyataan kasebut ora kudu dilanggar undang-undang. Apa pernyataan sing ora sah bakal diadili saben kahanan tartamtu. Ing keputusan kasebut, keseimbangane digawe ing antarane hak kebebasan ngucapake ekspresi siji […]

Continue Reading
Pengusiran properti sing disewa

Pengusiran properti sing disewa

Pengusiran minangka prosedur drastis kanggo penyewa lan tuan tanah. Sawise kabeh, nalika diusir, para penyewa dipeksa ninggalake properti sing disewa kanthi kabeh barang, kanthi akibate sing gedhe banget. Dadi, pamilik omah ora mung bisa nate nundhung yen nyewa gagal ngrampungake […]

Continue Reading
Tandha digital lan regane

Tandha digital lan regane

Saiki, pihak swasta lan profesional uga wis entuk kontrak digital utawa entuk teken sing wis dipindai. Tujuane kasebut mesthi ora beda karo tandha tangan sing ditulis tangan normal, yaiku supaya pihak kasebut kewajiban tartamtu amarga dheweke wis ngerti manawa ngerti kontrak ing kontrak kasebut […]

Continue Reading
Nyewa ruang bisnis sajrone krisis korona

Nyewa ruang bisnis sajrone krisis korona

Kabeh jagad saiki ngalami krisis kanthi skala sing ora bisa dibayangake. Iki tegese pamrentah uga kudu njupuk tindakan sing luar biasa. Kerusakan sing disebabake dening kahanan iki lan bakal terus nyebabake bisa uga gedhe banget. Kasunyatane yaiku saiki ora ana sing bisa mbiji […]

Continue Reading