Blog kita

Law and More – Artikel lan Warta

Kasus ing Walanda

Kasus pidana ing Walanda

Ing proses pidana, tuntutan hukum diajokake marang sing dituduh dening Kantor Kejaksaan Umum (OM). OM diwakili dening jaksa penuntut umum. Proses pidana biasane diwiwiti karo polisi, sawise jaksa mutusake manawa bakal nuntut tersangka. Yen jaksa penuntut umum nerusake kanggo nuntut tersangka, kasus kasebut rampung

Read More »
Bantahan utawa banding marang keputusan IND

Bantahan utawa banding marang keputusan IND

Yen sampeyan ora setuju karo keputusan IND, sampeyan bisa mbantah utawa mréntahaké. Iki bisa nyebabake sampeyan nampa keputusan sing apik babagan aplikasi sampeyan. Bantahan Keputusan sing ora nguntungake babagan aplikasi sampeyan IND bakal menehi keputusan babagan aplikasi sampeyan ing wangun keputusan. Yen kaputusan negatif wis digawe ing

Read More »
Diskriminasi meteng babagan perpanjangan kontrak kerja

Diskriminasi meteng babagan perpanjangan kontrak kerja

Pambuka Law & More mentas konseling karyawan Wijeindhoven Yayasan ing aplikasi dheweke menyang Dewan Hak Asasi Manungsa (College Rechten voor de Mens) babagan apa yayasan kasebut nggawe bedane sing dilarang adhedhasar jinis kelamin amarga meteng lan nangani keluhan diskriminasi kanthi ora sopan. Dewan Hak Asasi Manungsa yaiku

Read More »
Pangenalan minangka sponsor

Pangenalan minangka sponsor

Perusahaan ajeg nggawa karyawan saka luar negeri menyang Walanda. Diakoni minangka sponsor wajib yen perusahaan sampeyan pengin njaluk ijin panggonan kanggo salah siji tujuan ing ngisor iki: migran sing trampil, peneliti ing makna Directive EU 2016/801, sinau, au pair, utawa ijol-ijolan. Nalika sampeyan nglamar kanggo Pengakuan

Read More »
Asosiasi karo kapasitas legal winates

Asosiasi karo kapasitas legal winates

Sacara legal, asosiasi minangka entitas legal karo anggota. Asosiasi dibentuk kanggo tujuan tartamtu, contone, asosiasi olahraga, lan bisa nggawe aturan dhewe. Angger-anggering Toret mbedakake antarane asosiasi kanthi kapasitas legal total lan asosiasi kanthi kapasitas legal sing winates. Blog iki mbahas aspek penting saka asosiasi karo

Read More »
Mungkasi syarat ing kontrak kerja

Mungkasi syarat ing kontrak kerja

Salah sawijining cara kanggo mungkasi kontrak kerja yaiku kanthi ngetik kondisi sing tegas. Nanging ing kahanan apa kahanan sing bisa dilebokake ing kontrak kerja, lan kapan kontrak kerja rampung sawise kahanan kasebut kedadeyan? Apa syarat resolusi? Nalika ngrancang kontrak kerja, kebebasan kontrak ditrapake

Read More »
Seluk beluk kontrak nol-jam

Seluk beluk kontrak nol-jam

Kanggo akeh pengusaha, iku menarik kanggo menehi karyawan kontrak tanpa jam kerja tetep. Ing kahanan iki, ana pilihan antarane telung wangun kontrak on-call: kontrak on-call karo persetujuan awal, kontrak min-max lan kontrak nol-jam. Blog iki bakal ngrembug babagan varian pungkasan. Yaiku, apa tegese kontrak nol jam

Read More »
Tuladha layang pratelan upah

Tuladha layang pratelan upah

Yen sampeyan wis nindakake pegawe minangka pegawe, sampeyan duwe hak kanggo upah. Spesifikasi babagan pambayaran upah diatur ing kontrak kerja. Yen juragan ora mbayar upah (ing wektu), iku standar lan sampeyan bisa ngajukake pratelan upah. Nalika ngajukake klaim upah? Ana sawetara

Read More »
Kabar saka conto standar

Kabar saka conto standar

Apa kabar saka standar? Sayange, asring kedadeyan yen pihak sing menehi kontrak gagal nindakake kewajibane, utawa ora nindakake kanthi tepat wektu utawa kanthi bener. A kabar saka gawan menehi partai iki kesempatan liyane kanggo (bener) tundhuk ing wektu cukup. Sawise kadaluwarsa periode cukup - kasebut ing

Read More »
File personel: suwene sampeyan bisa nyimpen data?

File personel: suwene sampeyan bisa nyimpen data?

Juragan ngolah akeh data babagan karyawan sajrone wektu. Kabeh data iki disimpen ing file personel. Berkas iki ngemot data pribadhi sing penting lan, amarga iki, penting yen iki ditindakake kanthi aman lan bener. Suwene juragan diijini (utawa, ing sawetara kasus, dibutuhake) kanggo nyimpen data iki? Ing

Read More »
Dhaptar mriksa file personel AVG

Dhaptar mriksa file personel AVG

Minangka majikan, penting kanggo nyimpen data karyawan kanthi bener. Kanthi mengkono, sampeyan kudu nyimpen cathetan personel babagan data pribadhi karyawan. Nalika nyimpen data kasebut, Peraturan Perlindhungan Data Umum (AVG) Undhang-undhang Privasi lan Peraturan Perlindhungan Data Umum (UAVG) Implementasi kudu digatekake. AVG nemtokke

Read More »
Nuduhake ibukutha

Nuduhake ibukutha

Apa modal saham? Modal saham yaiku ekuitas sing dipérang dadi saham perusahaan. Iku ibukutha sing ditemtokake ing persetujuan perusahaan utawa artikel asosiasi. Modal saham perusahaan yaiku jumlah sing perusahaan wis ngetokake utawa bisa ngetokake saham kanggo para pemegang saham. Modal saham uga minangka bagean saka kewajiban perusahaan. Kewajiban iku utang

Read More »
Kontrak kerja jangka tetep

Kontrak kerja jangka tetep

Dene kontrak kerja jangka tetep biyen dadi pengecualian, kayane wis dadi aturan. Kontrak kerja jangka tetep uga disebut kontrak kerja sementara. Kontrak kerja kasebut rampung kanggo wektu sing winates. Asring rampung kanggo nem sasi utawa setahun. Kajaba iku, kontrak iki uga bisa rampung

Read More »
Defamation lan libel: beda diterangno

Defamation lan libel: beda diterangno 

Libel lan fitnah minangka istilah sing asale saka KUHP. Iki minangka kejahatan sing bisa dihukum denda lan malah dipenjara, sanajan, ing Walanda, ana wong sing jarang ana ing mburi bar amarga libel utawa fitnah. Padha utamané istilah pidana. Nanging wong sing kaluputan amarga fitnah utawa fitnah uga nindakake tumindak sing ora sah (Pasal 6:162).

Read More »
Apa skema pensiun wajib?

Apa skema pensiun wajib?

Ya lan ora! Aturan utama yaiku majikan ora wajib menehi skema pensiun kanggo karyawan. Kajaba iku, ing prinsip, karyawan ora diwajibake melu skema pensiun sing diwenehake dening majikan. Ing laku, Nanging, ana akeh kahanan sing aturan utama iki ora ditrapake, ninggalake juragan

Read More »
Apa kewajiban majikan miturut Undhang-undhang Ketentuan Kerja?

Apa kewajiban majikan miturut Undhang-undhang Ketentuan Kerja?

Saben pegawe perusahaan kudu bisa kerja kanthi aman lan sehat. Undhang-undhang Kondisi Kerja (luwih disingkat Arbowet) minangka bagean saka Undhang-undhang Kesehatan lan Keselamatan Kerja, sing kalebu aturan lan pedoman kanggo ningkatake lingkungan kerja sing aman. Undhang-undhang Ketentuan Kerja ngemot kewajiban sing kudu ditindakake dening majikan lan karyawan.

Read More »
Nalika pratelan kadaluwarsa?

Nalika pratelan kadaluwarsa?

Yen sampeyan pengin ngumpulake utang sing isih ana sawise wektu sing suwe, bisa uga ana risiko yen utang kasebut dilarang. Klaim kanggo kerusakan utawa pratelan bisa uga dilarang wektu. Kepiye cara kerja resep, apa wektu watesan, lan kapan wiwit mbukak? Apa watesan saka pratelan? A pratelan wektu-dialangi yen kreditur

Read More »
Apa pratelan?

Apa pratelan?

Pratelan mung minangka panjaluk wong liya, yaiku, wong utawa perusahaan. A pratelan asring kasusun saka pratelan dhuwit, nanging uga bisa pratelan kanggo menehi utawa nggawe pratelan saka pembayaran ora patut utawa pratelan kanggo kerusakan. Kreditur yaiku wong utawa perusahaan sing duwe utang a

Read More »
Depriving rama wewenang tuwane: iku bisa?

Depriving rama wewenang tuwane: iku bisa?

Yen bapak ora bisa ngurus lan ngunggahake anak, utawa bocah kasebut diancam kanthi serius ing perkembangane, panguwasa wong tuwa bisa uga diterusake. Ing sawetara kasus, mediasi utawa bantuan sosial liyane bisa menehi solusi, nanging mungkasi wewenang wong tuwa minangka pilihan sing logis yen gagal. Ing kahanan apa bisa rama

Read More »
Karyawan pengin kerja paruh wektu - apa sing kudu ditindakake?

Karyawan pengin kerja paruh wektu - apa sing kudu ditindakake?

Kerja fleksibel minangka keuntungan kerja sing digoleki. Pancen, akeh karyawan sing pengin kerja saka omah utawa duwe jam kerja sing fleksibel. Kanthi keluwesan iki, dheweke bisa luwih apik nggabungake karya lan urip pribadi. Nanging apa hukum ngandika bab iki? The Flexible Working Act (Wfw) menehi hak karyawan kanggo kerja kanthi fleksibel. Padha bisa aplikasi kanggo

Read More »
Ngakoni lan panguwasa wong tuwa: bedane diterangake

Ngakoni lan panguwasa wong tuwa: bedane diterangake

Pengakuan lan wewenang wong tuwa minangka rong istilah sing asring dicampur. Mula, kita nerangake apa tegese lan ing ngendi bedane. Pengakon Ibu sing lair saka bocah kasebut kanthi otomatis dadi wong tuwa sing sah. Padha ditrapake kanggo partner sing nikah utawa partner kedhaftar kanggo ibu ing

Read More »
Kewajiban karyawan nalika lara

Kewajiban karyawan nalika lara

Karyawan duwe kuwajiban tartamtu sing kudu ditindakake nalika lara lan lara. Pegawe sing lara kudu nglaporake lara, menehi informasi tartamtu lan tundhuk karo peraturan liyane. Nalika absen ana, majikan lan pegawe duwe hak lan kewajiban. Ing njelaske nganggo bentuk garis, iki minangka kewajiban utami pegawe: pegawe kudu laporan lara kanggo

Read More »
Statutory indexation saka alimony 2023 Gambar

Indeksasi statutori tunjangan 2023

Saben taun, pamrentah nambah jumlah tunjangan kanthi persentase tartamtu. Iki diarani indeksasi alimony. Peningkatan kasebut gumantung saka kenaikan rata-rata upah ing Walanda. Indeksasi tunjangan anak lan pasangan dimaksudake kanggo mbenerake kenaikan gaji lan biaya urip. Menteri Kehakiman nyetel

Read More »
Prilaku transgresif ing papan kerja

Prilaku transgresif ing papan kerja

#MeToo, drama babagan The Voice of Holland, budaya wedi ing De Wereld Draait Door, lan liya-liyane. Warta lan media sosial akeh crita babagan prilaku transgresif ing papan kerja. Nanging apa peran juragan nalika nerangake prilaku transgressive? Sampeyan bisa maca babagan iki ing blog iki. apa

Read More »
Akibat saka ora netepi persetujuan bebarengan

Akibat saka ora netepi persetujuan bebarengan

Umume wong ngerti apa perjanjian kolektif, keuntungan lan apa sing ditrapake. Nanging, akeh wong sing ora ngerti akibate yen majikan ora netepi perjanjian kolektif. Sampeyan bisa maca liyane babagan iki ing blog iki! Apa tundhuk karo perjanjian kolektif wajib? A persetujuan bebarengan nyetel metu

Read More »
Pecat ing kontrak permanen

Pecat ing kontrak permanen

Apa pemecatan diidini ing kontrak permanen? Kontrak permanen minangka kontrak kerja sing sampeyan ora setuju ing tanggal pungkasan. Dadi kontrak sampeyan tetep tanpa wates. Kanthi kontrak permanen, sampeyan ora bisa dipecat kanthi cepet. Iki amarga kontrak kerja kaya ngono mung bakal rampung nalika sampeyan utawa majikan menehi kabar. Sampeyan

Read More »
Barang sah viewed Gambar

Barang dideleng kanthi sah

Nalika ngomong babagan properti ing jagad hukum, asring duwe makna sing beda tinimbang sing biasane digunakake. Barang kalebu barang lan hak properti. Nanging apa tegese iki? Sampeyan bisa maca liyane babagan iki ing blog iki. Barang Properti subyek kalebu barang lan hak properti. Barang bisa dipérang dadi

Read More »
Divorce ing Walanda kanggo warga non-Walanda Gambar

Pegatan ing Walanda kanggo warga negara non-Walanda

Nalika loro pasangan Walanda, nikah ing Walanda lan manggon ing Walanda, arep pegatan, pengadilan Walanda alamiah duwe yurisdiksi kanggo ngucapake divorce iki. Nanging apa bab nalika nerangake loro partners manca nikah ing luar negeri? Bubar, kita ajeg nampa pitakonan bab pengungsi Ukrainia sing arep pegatan ing Walanda. Nanging iku

Read More »
Owah-owahan ing hukum ketenagakerjaan

Owah-owahan ing hukum ketenagakerjaan

Pasar tenaga kerja saya ganti amarga macem-macem faktor. Salah sijine yaiku kabutuhan karyawan. Kabutuhan kasebut nggawe gesekan antarane majikan lan karyawan. Iki nyebabake aturan hukum tenaga kerja kudu diganti. Wiwit tanggal 1 Agustus 2022, sawetara owah-owahan penting wis diandharake ing hukum ketenagakerjaan. Liwat

Read More »
Sanksi tambahan marang Rusia Image

Sanksi tambahan marang Rusia

Sawise pitung paket sanksi sing diwenehake dening pemerintah marang Rusia, paket sanksi kaping wolu saiki uga wis ditetepake ing 6 Oktober 2022. Sanksi kasebut minangka tambahan saka langkah-langkah sing dileksanakake marang Rusia ing taun 2014 kanggo aneksasi Crimea lan gagal ngetrapake perjanjian Minsk. Langkah-langkah kasebut fokus ing sanksi ekonomi lan langkah-langkah diplomatik. Ing

Read More »
Law & More