Apa hak sampeyan minangka panyewa?

Apa hak sampeyan minangka panyewa?

Saben penyewa duwe hak duwe rong hak penting: hak kanggo seneng urip lan hak nyewa perlindungan. Nalika kita ngrembug babagan hak utama penyewa sing ana gandhengane karo kewajiban sing duwe omah, hak nomer loro saka panyewa kasebut teka ing blog sing beda babagan […]

Continue Reading
Gambar pangayoman sewa

Proteksi nyewa

Yen sampeyan nyewa akomodasi ing Walanda, sampeyan kanthi otomatis entuk nyewa perlindungan. Iki uga ditrapake kanggo rekanan lan subtenan sampeyan. Secara prinsip, perlindungan sewa kalebu rong aspek: perlindungan rega sewa lan perlindungan sewa nyingkirake perjanjian penyewaan kanthi panguwasa manawa tuan rumah ora bisa […]

Continue Reading
Pegatan kanthi 10 langkah

Pegatan kanthi 10 langkah

Sampeyan angel milih arep pegatan. Sawise sampeyan mutusake yen iki mung solusi, proses kasebut bakal diwiwiti. Akeh prekara sing kudu diatur lan uga bakal dadi jaman kangelan emosional. Kanggo mbantu sampeyan, sampeyan bakal menehi […]

Continue Reading
Kewajiban sing duwe omah Gambar

Kewajiban sing duwe omah

Perjanjian sewa duwe macem-macem aspek. Aspek penting yaiku tuan tanah lan kewajiban sing diwenehake marang penyewa. Titik wiwitan babagan kewajiban sing duwe omah yaiku "rasa seneng sing bisa disewa dening penyewa adhedhasar perjanjian sewa". Sawise kabeh, kewajiban […]

Continue Reading
Gambar konflik kepentingan direktur

Konflik kepentingan direktur

Sutradara perusahaan kudu dipandu saben taun kanthi kapentingan perusahaan. Kepiye yen direktur kudu nggawe keputusan sing ana gandhengane karo kapinterane dhewe? Kepentingan apa sing ana lan apa sing bakal ditindakake direktur ing kahanan kaya ngono? Nalika ana konflik […]

Continue Reading
Penylametan judhul Gambar

Penylametan judhul

Kepemilikan minangka hak sing paling lengkap sing bisa diduweni wong, miturut Kode Sipil. Kaping pisanan, tegese wong liya kudu ngajeni kepemilikan wong kasebut. Minangka asil saka hak iki, dadi tanggung jawab saka pemilik kanggo nemtokake apa sing kedadeyan karo barang-barang kasebut. Kanggo […]

Continue Reading
Revisi hukum NV lan Gambar rasio lanang / wadon

Revisi hukum NV lan rasio pria / wanita

Ing 2012, hukum BV (perusahaan swasta) disederhanakake lan digawe luwih fleksibel. Kanthi ngetrapake UU Kesederhanaan lan Fleksibilitas Hukum BV, para pemegang saham diwenehi kesempatan kanggo ngatur sesambungane, saengga digawe luwih akeh ruangan kanggo adaptasi karo struktur perusahaan […]

Continue Reading
Gambar penggantian internasional

Pengganti internasional

Praktek, wong tuwa sing dituju dadi luwih milih miwiti program pengganti ing luar negeri. Dheweke bisa uga duwe macem-macem sebab, kabeh kasebut ana gandhengane karo kahanan sing ora dikarepake wong tuwa sing dituju miturut ukum Walanda. Iki dibahas kanthi ringkes ing ngisor iki. Ing artikel iki, kita nerangake manawa kemungkinan ing luar negeri bisa […]

Continue Reading
Surrogacy ing Gambar Walanda

Surrogasi ing Walanda

Kandhutan, sayang, ora dadi masalah kanggo saben wong tuwa sing kepengin duwe anak. Saliyane kemungkinan adopsi, pengganti bisa dadi pilihan kanggo wong tuwa sing dituju. Saiki, pengganti ora diatur karo ukum ing Walanda, sing ndadekake status sah […]

Continue Reading
Gambar panguwasa wong tuwa

Panguwasa wong tuwa

Nalika bocah lair, ibune bocah kanthi otomatis duwe wewenang wong tuwa marang bocah kasebut. Kajaba ing kasus yen ibune isih cilik nalika semana. Yen ibu wis omah-omah karo pasangane utawa duwe kemitraan pangguna nalika lair, […]

Continue Reading
RUU babagan Modernisasi Gambar Kemitraan

RUU babagan Modernisasi Kemitraan

Nganti saiki, Walanda duwe telung bentuk kemitraan sing sah: kemitraan, kemitraan umum (VOF) lan kemitraan winates (CV). Umume digunakake ing perusahaan cilik lan menengah (UKM), sektor pertanian lan sektor jasa. Katelu bentuk kemitraan adhedhasar tanggal regulasi […]

Continue Reading
Undhang-undhang mundur

Undhang-undhang mundur

Pegatan kalebu akeh. Proses perceraian kalebu sawetara langkah. Langkah-langkah sing kudu ditindakake gumantung apa sampeyan duwe anak lan apa sampeyan wis setuju sadurunge babagan penyelesaian karo calon mitra sampeyan. Umumé, prosedur standar ing ngisor iki kudu ditindakake. Kaping pisanan […]

Continue Reading
Nolak kerja Gambar

Nolak kerja

Pancen ngganggu yen instruksi sampeyan ora dituruti karo pegawe sampeyan. Contone, salah sawijine karyawan sing sampeyan ora bisa ngandel bakal muncul ing lantai kerja ing akhir minggu utawa wong sing mikir yen tata busana sing apik sampeyan ora ditrapake. […]

Continue Reading
alimony

alimony

Apa sing diarani nafkah? Ing Walanda alimony minangka sumbangan finansial kanggo biaya urip bekas pasangan lan anak sawise pegatan. Iki jumlah sing sampeyan tampa utawa kudu mbayar saben wulan. Yen sampeyan ora duwe cukup penghasilan, sampeyan bisa entuk nafkah. […]

Continue Reading
Prosedur priksaan ing Kamar Enterprise

Prosedur priksaan ing Kamar Enterprise

Yen ana perselisihan ing perusahaan sampeyan sing ora bisa dirampungake kanthi internal, prosedur sadurunge Chamber Enterprise bisa dadi cara sing cocog kanggo ngrampungake. Prosedur kaya kasebut diarani prosedur survey. Ing prosedur iki, Kamar Perusahaan dijaluk nyelidiki kabijakan lan urusan urusan […]

Continue Reading
Pembuangan sajrone periode uji coba

Pembuangan sajrone periode uji coba

Sajrone periode pacoban, perusahaan lan karyawan bisa saling kenal. Karyawan bisa ngerti apa pegawean lan perusahaan kasebut miturut kekarepane, dene majikan bisa ndeleng manawa karyawan kasebut cocog karo pakaryan kasebut. Sayange, iki bisa nyebabake pemecatan karyawan. […]

Continue Reading
Periode mandap lan kabar

Periode mandap lan kabar

Apa sampeyan pengin ngilangi perjanjian? Ora mesthi bisa langsung ditindakake. Mesthi wae, penting manawa ana perjanjian tertulis lan manawa persetujuan wis digawe babagan periode pemberitahuan. Kadhangkala, periode notifikasi kukumipun ditrapake kanggo kesepakatan kasebut, nalika sampeyan duwe […]

Continue Reading
Pegatan internasional

Pegatan internasional

Biasane dadi adat ningkah karo wong sing duwe kabangsaan utawa asal sing padha. Saiki, bebrayan antarané bangsa sing béda-béda dadi umum. Sayange, 40% kekawin ing Walanda pungkasane pegatan. Kepiye cara kerja iki yen wong urip ing negara liya […]

Continue Reading
Rencana wong tuwa ing kasus pegatan

Rencana wong tuwa ing kasus pegatan

Yen sampeyan duwe anak cilik lan pegatan, sampeyan kudu menehi persetujuan babagan bocah kasebut. Kesepakatan gotong royong kasebut bakal ditulis kanthi perjanjian. Persetujuan iki dikenal minangka rencana parenting. Rencana parenting minangka dhasar sing paling apik kanggo pegatan sing apik. Yaiku […]

Continue Reading
Perang pegatan

Perang pegatan

Perceraian gelut minangka kedadeyan sing ora nyenengake sing kalebu akeh emosi. Ing wektu kasebut, kudu ana sawetara perkara sing diatur kanthi bener lan mula njaluk pitulung kanthi bener. Sayange, asring kedadeyan ing praktik yen calon mitra mbesuk ora bisa […]

Continue Reading
Apa sing diarani rekor pidana?

Apa sing diarani rekor pidana?

Apa sampeyan wis nglanggar aturan korona lan didenda? Banjur, nganti saiki, sampeyan duwe risiko duwe cathetan pidana. Denda korona tetep ana, nanging ora ana cathetan ing cathetan pidana maneh. Napa cathetan pidana dadi eri ing sisih […]

Continue Reading
Ngilangake

Ngilangake

Pengusiran minangka salah sawijining langkah paling gedhe babagan ukum pegawean sing akibate gedhe tumrap karyawane. Mula, sampeyan minangka perusahaan, ora beda karo pegawe, ora bisa diarani mandheg. Apa sampeyan arep murub karyawan sampeyan? Yen ngono, sampeyan kudu ngelingi kahanan tartamtu […]

Continue Reading
Resignasi

Resignasi

Ing kahanan tartamtu, penghentian kontrak kerja, utawa mundur, dikarepake. Iki bisa uga kedadeyan yen kalorone pihak mbayangake mundur lan nggawe kesepakatan mandap babagan iki. Sampeyan bisa maca luwih lengkap babagan mandap kanthi idin bebarengan lan perjanjian mandap ing situs iki: Dismissal.site. Kajaba iku, […]

Continue Reading
Konflik Tequila

Konflik Tequila

Tuntutan hukum sing kondhang taun 2019 [1]: Badan pengatur Meksiko CRT (Consejo Regulador de Tequila) wis miwiti tuntutan hukum marang Heineken sing nyebutake tembung Tequila ing botol Desperados. Desperados kalebu klompok merek internasional Heineken lan miturut bir, minangka "bir rasa tequila". Desperados […]

Continue Reading
Ngilangi langsung

Ngilangi langsung

Kaloro karyawan lan perusahaan bisa ngubungi pemecatan kanthi macem-macem cara. Apa sampeyan milih dhewe utawa ora? Lan ing kahanan apa? Salah sawijining cara sing paling drastis yaiku langsung dibuwang. Apa ngono? Banjur kontrak kerja antara pegawai lan perusahaan kasebut bakal entek. […]

Continue Reading