UMUM LAN UMUM DIAKSES
Pambocoran Dhaptar

(sesuai karo Artikel 35b (1) Peraturan Profesional Legal)

Tom Meevis

Tom Meevis wis ndhaptar wilayah hukum ing ndaftar hukum hukum Belanda:

Hukum perusahaan
Wong lan hukum kulawarga
Hukum pidana
Hukum tenaga kerja

Miturut standar Bar Walanda registrasi wajib entuk sepuluh kridit latihan saben taun ing saben wilayah hukum sing kadhaptar.

Maxim Hodak

Maxim Hodak wis ndhaptar wilayah hukum ing ndaftar hukum hukum Walanda Walanda:

Hukum perusahaan

Miturut standar Bar Walanda registrasi wajib entuk sepuluh kridit latihan saben taun ing saben wilayah hukum sing kadhaptar.

 

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.