Pambocoran umum lan umume diakses pendaptaran

(sesuai karo Artikel 35b (1) Peraturan Profesional Legal)

 

Tom Meevis

Tom Meevis wis ndhaptar wilayah hukum ing ndaftar hukum hukum Belanda:

Hukum perusahaan
Wong lan hukum kulawarga
Hukum pidana
Hukum tenaga kerja

Miturut standar Bar Walanda registrasi nuntut dheweke entuk sepuluh kridit pelatihan saben taun ing saben wilayah sing kadhaptar.

 

Maxim Hodak

Maxim Hodak wis ndhaptar wilayah hukum ing ndaftar hukum hukum Walanda Walanda:

Hukum perusahaan

Miturut standar Bar Walanda registrasi nuntut dheweke entuk sepuluh kridit pelatihan saben taun ing saben wilayah sing kadhaptar.

Law & More B.V.