Apa deklarasi

Pranyatan minangka spesifikasi, kanthi cara sing metodis lan logis, saka kahanan sing dadi sebab tumindak para penggugat. Pranyatan kasebut minangka pernyataan tertulis sing diajukake menyang pengadilan.

Law & More B.V.