Sevinc Hoeben-Azizova

Foto Sevinc Hoeben-Azizova

Kalebu Law & More, Sevinc ndhukung tim yen perlu lan menehi hasil karo macem-macem masalah hukum lan nyusun dokumen (prosedural). Kajaba Walanda lan Inggris, Sevinc uga nganggo basa Rusia, Turki lan Azeri. Amarga semangat lan sikap semangat, dheweke siap nantang tantangan hukum. Sevinc minangka pekerja keras lan ngupayakake para klien. Empati gedhe lan komitmen sing kuat kanggo para klien wis migunani. Ing wektu luang, Sevinc seneng lelungan, nedha bengi lan sosialisasi karo kulawarga lan kanca-kanca.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.