Kalebu Law & More, Sevinc ndhukung tim yen perlu lan menehi hasil karo macem-macem masalah hukum lan nyusun dokumen (prosedural). Kajaba Walanda lan Inggris, Sevinc uga nganggo basa Rusia, Turki lan Azeri.

Sevinc Hoeben-Azizova

Sevinc-Hoeben-Azizova-foto-302X400px

Kalebu Law & More, Sevinc ndhukung tim yen perlu lan menehi hasil karo macem-macem masalah hukum lan nyusun dokumen (prosedural). Kajaba Walanda lan Inggris, Sevinc uga nganggo basa Rusia, Turki lan Azeri. Amarga semangat lan sikap semangat, dheweke siap nantang tantangan hukum. Sevinc minangka pekerja keras lan ngupayakake para klien. Empati gedhe lan komitmen sing kuat kanggo para klien wis migunani. Ing wektu luang, Sevinc seneng lelungan, nedha bengi lan sosialisasi karo kulawarga lan kanca-kanca.

Law & More B.V.