ING BISA PAKSA KORPORATE?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Pengacara Perusahaan
/

Pengacara Perusahaan

Minangka wirausaha, sampeyan kudu nindakake akeh. Iki wis diwiwiti karo panyiapan perusahaan sampeyan: kepiye cara sampeyan nggawe perusahaan, lan formulir legal sing cocog? Pertimbangan kudu diwenehake kanggo nuduhake kepemilikan, tanggung jawab, lan njupuk keputusan. Kontrak sing tepat uga kudu rampung. Apa sampeyan wis duwe perusahaan sing mantep? Yen ngono, sampeyan mesthine kudu menehi hasil karo hukum perusahaan. Sawise kabeh, aspek hukum mesthi duwe peran penting ing perusahaan. Akeh sing bisa owah ing perusahaan sampeyan suwene taun. Contone, kahanan kanggo utawa ing perusahaan sampeyan mbutuhake formulir legal sing beda kanggo perusahaan sampeyan. Kajaba iku, sampeyan bisa uga kudu ngrampungake perselisihan antarane pemegang saham utawa mitra ing perusahaan sampeyan. Kajaba iku, penggabungan utawa akuisisi karo perusahaan liyane uga kedadeyan sacara rutin. Wangun legal endi sing sampeyan pilih lan kepiye carane paling bisa ngrampungake perselisihan ing level legal? Contone, apa kontrak kudu dihentikan utawa kontrak anyar rampung?

Menu cepet

Pengacara perusahaan kita siyap kanggo sampeyan

Saben perusahaan unik. Mula, sampeyan bakal nampa saran legal sing cocog langsung karo perusahaan sampeyan.

Law and More

Kabar saka gawan

Yen kedadeyan kasebut, kita uga bisa ngadili sampeyan. Hubungi kita kanggo kahanan.

Law and More

Amarga disik

Kita njagong karo sampeyan kanggo nggawe strategi.

Law and More

Persetujuan pemegang saham

Apa sampeyan pengin nggawe aturan sing kapisah kanggo para pemegang saham saliyane artikel asosiasi sampeyan? Takon kita kanggo bantuan legal.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Kanthi kabeh pitakon babagan hukum perusahaan, sampeyan wis tekan papan sing bener karo pengacara perusahaan saka Law & More. ing Law & More kita ngerti manawa dadi wirausahawan sampeyan pengin melu wirausaha lan ngembangake ide lan dudu perkara ukum. Pengacara perusahaan saka Law & More bisa ngatasi urusan hukum ing perusahaan sampeyan, supaya sampeyan bisa fokus karo apa sing sampeyan seneng: nglakokake bisnis sampeyan dhewe. Law & MorePengacara minangka ahli ing bidang hukum perusahaan lan bisa menehi saran legal wiwit nggabungake nganti wayahe likuidasi perusahaan sampeyan. Hukum kasebut diterjemahake menyang istilah sing praktis, supaya sampeyan entuk manfaat saka saran. Yen perlu, pengacara kita uga seneng mbantu sampeyan lan perusahaan sampeyan ing proses apa wae. Cekakipun, Law & More bisa mbantu sampeyan kanthi sah babagan prekara-prekara ing ngisor iki:

  • panyiapan perusahaan;
  • pendanaan;
  • kerjasama antarane perusahaan;
  • panggabungan lan akuisisi;
  • rembugan lan litigate ing musuhan antarane shareholders lan / utawa partners.

Apa sampeyan melu hukum perusahaan? Tulung kontak Law & More, pengacara kita bakal seneng nulungi sampeyan!

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Perusahaan kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More gambar

Rencana langkah demi langkah kanggo pengacara hukum perusahaan

Pengacara hukum perusahaan ing Law & More gunakake cara ing ngisor iki:

1. Kenalan

Penasaran karo apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan lan perusahaan? Hubungi Law & More. Sampeyan bisa kenal lan ngirim pitakon menyang pengacara liwat telpon utawa email. Yen dikarepake, dheweke bakal gawe jadwal janjian kanggo sampeyan ing Law & More kantor.

2. Ngrembug perkara kasebut
Sajrone janjian ing kantor, kita bakal luwih ngerti sampeyan, bakal ngrembug babagan latar mburi pitakon sampeyan lan apa solusi sing bisa ditindakake ing masalah hukum perusahaan sampeyan. Pengacara saka Law & More uga nuduhake apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan kanthi konkrit lan apa sing bisa ditindakake sabanjure.

3. Rencana langkah-langkah
Nalika sampeyan prentah Law & More kanggo makili kepentingan sampeyan, pengacara kita bakal nggawe kontrak kanggo layanan. Perjanjian iki nerangake babagan pengaturan sing sadurunge wis dibahas karo sampeyan. Tugasan sampeyan biasane bakal ditindakake dening pengacara sing wis kontak karo sampeyan.

4. Ngatasi kasus kasebut
Cara penanganan kasus sampeyan gumantung karo pitakon legal sampeyan, sing bisa ana gandhengane, kayata nggawe saran, pambiji kontrak, utawa nindakake proses ukum. Ing Law & More, kita ngerti manawa saben klien lan bisnis beda. Pramila kita nggunakake pendekatan pribadi. Pengacara kita mesthi ngupayakake ngrampungake masalah hukum kanthi cepet.

Pengacara hukum perusahaanMiwiti bisnis

Yen sampeyan pengin miwiti bisnis, sampeyan kudu milih formulir sing sah kanggo perusahaan sampeyan. Sampeyan bisa milih formulir legal kanthi utawa tanpa kepribadian sing sah. Pilihan iki nemtokake struktur legal perusahaan sampeyan.

Pengacara hukum korporat mbantu nemtokake wujud ukum

Yen sampeyan milih formulir legal kanthi kepribadian legal, perusahaan sampeyan bisa melu independen ing transaksi hukum, kaya sing bisa ditindakake wong alami. Perusahaan sampeyan banjur bisa nggawe kesepakatan kaya ngono, duwe aset lan utang lan kudu tanggung jawab.

Tuladha entitas hukum kanthi kepribadian hukum yaiku:

  • perusahaan terbatas swasta (BV)
  • perusahaan publik (NV)
  • dhasare
  • kesatuan
  • koperasi kasebut

BV lan NV asring digunakake kanggo perusahaan kanthi tujuan komersial. Yen perusahaan duwe target sing luwih ideal, bisa uga dadi pilihan kanggo nyiyapake dhasar lan ngubungake perusahaan. Ing BV utawa NV, kudu narik para pemegang saham. Nanging, sampeyan uga bisa dadi pemegang saham perusahaan. Sampeyan uga bisa maca luwih lengkap babagan formulir hukum kasebut ing blog kita 'Formulir hukum sing endi sing dakpilih kanggo perusahaanku?'.

Nalika ana hubungan karo para pemegang saham, penting banget hubungan kasebut direkam kanthi bener. Wicaksana yen duwe perjanjian pemegang saham digambar kanggo iki. Law & Morepengacara perusahaan bisa mbantu sampeyan nyusun draf utawa netepake kesepakatan para pemegang saham.

Pengacara hukum perusahaan mbantu ndhaptar perusahaan

Nanging, sampeyan uga bisa milih formulir sing sah tanpa kapribaden sing sah, kayata kemitraan umum utawa kemitraan. Kanthi formulir legal kasebut, kudu ana perjanjian sing apik ing antarane mitra utawa mitra, kayata ing perjanjian kemitraan. Pilihan formulir legal duwe pengaruh langsung marang prekara kayata finansial lan tanggung jawab. Yen sampeyan milih formulir legal tanpa kepribadian sing sah, perusahaan sampeyan ora bisa melu transaksi legal kanthi mandiri lan, kayata, tanggung jawab karo aset pribadi sampeyan amarga utang sing ditindakake perusahaan sampeyan.

Tuladha bentuk ukum tanpa kapribaden legal yaiku:

  • kepemilikan tunggal
  • kemitraan umum (VOF)
  • kemitraan terbatas (CV)
  • kemitraan

Sampeyan bisa maca kanthi tepat apa sing ditrapake entitas hukum kasebut lan apa kaluwihan lan kekurangan ing blog kita 'Formulir hukum sing aku pilih kanggo perusahaanku?'.

Law & Morepengacara perusahaan bisa mbantu milih formulir legal sing bener. Law & Morepengacara korporat bakal kerja bareng sampeyan kanggo nemtokake formulir legal sing paling cocog kanggo perusahaan sampeyan. Yen struktur hukum sing dipengini wis jelas digawe, perusahaan kudu didegake lan didaftarkan karo Kamar Dagang. Law & More koordinasi proses iki kanggo sampeyan.

Pengacara PerusahaanHukum kontrak ing hukum perusahaan

Sawise perusahaan wis ditetepake lan siyap, sampeyan bisa miwiti nindakake kegiatan bisnis. Nanging, sampeyan bakal sok dong mirsani manawa aspek hukum uga duwe peran utama ing kene. Contone, sadurunge nggawe hubungan karo pelanggan, sampeyan bisa uga menehi informasi rahasia. Yen ngono, disaranake nggawe kesepakatan non-pambocoran. Sampeyan banjur penting kanggo nyathet kabeh perjanjian karo pelanggan utawa supplier ing kesepakatan. Nggambar syarat-syarat umum bisa menehi kontribusi kanggo iki. Pengacara hukum perusahaan ing Law & More bisa nyipta lan netepke kontrak lan syarat-syarat umum kanggo sampeyan, supaya ora ngadhepi kejutan.

Sanajan kabeh perkara ing bidang hukum wis diatur ing perusahaan sampeyan, sayangé isih ana kemungkinan mitra kasebut ora pengin kerja sama utawa ora tundhuk karo kesepakatan kasebut. Supaya ora ngrusak hubungan karo pelanggan utawa pemasok, disaranake luwih dhisik golek solusi sing apik. A Law & More pengacara bisa mbantu sampeyan ing proses iki. Nanging, yen ora bisa ngatasi perselisihan, bisa uga ditrapake legal. Law & More duwe pengalaman ekstensif ing proses ukum ukum ing ukum perusahaan lan nindakake kabeh cara kanggo entuk asil sing optimal kanggo sampeyan.

Ing lapangan kontrak ing babagan hukum perusahaan, sampeyan bisa ngubungi Law & More karo pitakon babagan:
  • ngrancang lan netepake kontrak;
  • mungkasi kontrak;
  • panyusunan kabar ditulis saka standar ing acara non-selaras karo kontrak;
  • ngrampungake perselisihan sing muncul saka kesimpulan kontrak;
  • negosiasi isi kontrak.

Pengacara hukum perusahaanCampuran & Akuisisi

Merger

Apa sampeyan ngrancang nggabungake perusahaan karo perusahaan liyane, kayata sampeyan pengin nambah perusahaan? Banjur ana telung cara perusahaan bisa nggabung:

  • penggabungan perusahaan
  • panggabungan saham
  • penggabungan legal

Gabungan sing paling cocog kanggo perusahaan sampeyan gumantung karo kahanan tartamtu sampeyan. Pengacara hukum perusahaan utawa pengacara hukum perusahaan saka Law & More bisa menehi saran babagan iki.

Panyuwunan

Mesthi wae perusahaan liya kepengin dadi perusahaan sampeyan lan sampeyan ditawani adol perusahaan sampeyan menyang perusahaan liyane. Apa sampeyan positif babagan pengambilalihan lan apa sampeyan mikir transfer bisnis? Kita bisa ndhukung sampeyan ing negosiasi uga menehi saran sadurunge. Yen ora, bisa uga dadi pengambilalihan sing musuhan. Kita ngomong babagan pengambilalihan sing musuhan yen perusahaan ora kerja sama ing adol saham lan perusahaan liyane, yaiku sing ndarbeni, dadi pemegang saham dhewe. Kita ngerti kepiye perusahaan bisa dilindhungi saka prekara iki lan mulane bisa uga menehi pitulung legal kanggo sampeyan.

Amarga rajin

Kajaba iku, Law & More bisa mbantu sampeyan yen sampeyan pengin njupuk perusahaan. Nalika sampeyan tuku perusahaan liyane minangka perusahaan, sampeyan kudu nindakake rajin. Sampeyan pengin kabeh informasi sing dibutuhake kanggo njupuk keputusan babagan informasi babagan penggabungan utawa akuisisi. Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan iki? Law & Morepengacara perusahaan kasedhiya ing layanan sampeyan.

Kolaborasi karo perusahaan liyane

Minangka perusahaan, apa sampeyan arep kolaborasi karo perusahaan liyane supaya bisa njaga posisi sampeyan ing pasar? Utawa sampeyan arep mlebu pasar anyar? Yen sampeyan pengin nggawe aliansi strategis, kita bisa menehi saran babagan risiko lan mupangate. Kajaba iku, kita bisa ndeleng karo sampeyan babagan kerjasama sing cocog. Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan iki? Tulung kontak pengacara hukum perusahaan ing Law & More.

Pitakonan Paling Sering

Hukum perusahaan minangka bidang hukum sing urusan karo hukum entitas hukum lan minangka bagean saka hukum pribadi Walanda. Ukum perusahaan dipérang manèh dadi hukum wong sing sah lan ukum perusahaan. Hukum perusahaan luwih winates tinimbang ukum saka entitas hukum lan mung ditrapake kanggo formulir legal ing ngisor iki: perusahaan winates pribadi (BV) lan perusahaan winates umum (NV). Hukum entitas hukum gegayutan karo kabeh formulir legal, kalebu BV lan NV Law & Morepengacara perusahaan bisa mbantu milih formulir legal sing bener. Law & Morepengacara korporat bakal kerja bareng sampeyan kanggo nemtokake formulir legal sing paling cocog kanggo perusahaan sampeyan. Kajaba iku, Law & More bisa mbantu sampeyan karo:

  • panyiapan perusahaan;
  • pendanaan;
  • kerjasama antarane perusahaan;
  • panggabungan lan akuisisi;
  • rembugan lan litigate ing musuhan antarane shareholders lan / utawa partners;
  • ngrancang lan netepake kontrak lan syarat-syarat lan kahanan umum.

Apa sampeyan wirausaha sing ngadhepi masalah hukum lan sampeyan pengin ngrampungake? Banjur wicaksana kanggo melu pengacara hukum perusahaan. Masalah hukum bisa duwe pengaruh finansial, material utawa immaterial utama kanggo perusahaan sampeyan. Ing Law & More, kita ngerti manawa ana masalah hukum uga akeh. Mula saka iku Law & More nawakake sampeyan, saliyane kanggo ilmu hukum sing ekstensif lan spesifik, layanan cepet lan pendekatan pribadi. Contone, pengacara kita ahli ing bidang hukum perusahaan. Lan nalika nerangake perusahaan, Law & More makili pengusaha ing macem-macem sektor, kayata industri, transportasi, pertanian, kesehatan lan ritel.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven? Mangga kontak Law & More, pengacara kita bakal seneng mbantu sampeyan. Sampeyan bisa nggawe janjian:

Ing perusahaan winates pribadi (BV) lan perusahaan tanggung jawab winates publik (NV), kekuwatan paling dhuwur yaiku para pemegang saham (AvA) perusahaan kasebut. Iki tegese keputusan penting, paling ora ing perusahaan, biasane dijupuk dening para pemegang saham (AvA). Minangka wirausaha sampeyan ora bisa nggunakake perselisihan antarane para pemegang saham ing perusahaan sampeyan. We ngerti sing ing Law & More. Pramila kita nerangake kanthi ringkes sawetara cara kanggo ngrampungake lan ngrampungake perselisihan pemegang saham:

• Mediasi. Ngrembug diskusi karo para pemegang saham ing perusahaan sampeyan biasane minangka langkah pertama. Bisa uga ana beda pendapat ing antarane para pemegang saham bisa dirampungake kanthi cara sing gampang supaya sampeyan bisa kanthi cepet nerusake kursus bisnis normal ing perusahaan sampeyan. Iki mesthine uga bisa ditindakake kanthi bimbingan mediator independen lan ora bias. Mediasi asring luwih cepet lan luwih murah tinimbang miwiti tuntutan hukum. Sampeyan uga bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan mediasi ing kaca iki: https://lawandmore.eu/ Mediation/

• Penyelesaian perselisihan ukum. Bisa uga artikel asosiasi perusahaan sampeyan utawa kesepakatan para pemegang saham kaya ngono wis nyedhiyakake penyelesaian yen ana perselisihan pemegang saham. Yen ngono, wicaksana kanggo ngetrapake prosedur penyelesaian perselisihan kasebut. Yen artikel asosiasi utawa perjanjian pemegang saham ora ngemot skema penyelesaian perselisihan, sampeyan isih bisa ngetrapake skema penyelesaian perselisihan kukum. Ana bedane ing antarane kemungkinan pengusiran utawa penyingkiran. Kanggo kaloro pilihan kasebut, sampeyan kudu ngyakinake hakim kanthi bukti perlune diusir utawa dipenggal. Apa sampeyan pengin ngerti apa tegese opsi kasebut lan apa sampeyan bisa nggunakake ing kasus kasebut? Hubungi Law & More. Pengacara kita seneng menehi saran.

• Prosedur survey. Tujuan saka prosedur iki, kang mèlu ing Enterprise Chamber ing Amsterdam Pengadilan Banding, kanggo mulihake hubungan apik ing perusahaan, kalebu antarane pemegang saham. Bagean Perusahaan bisa uga dijaluk kanggo neliti perusahaan lan njaluk langkah langsung, umpamane penundaan keputusan (sauntara). Penyelidikan lan asile dicathet ing laporan. Yen ditetepake manawa ana salah urus, bagean Enterprise bakal duwe kekuwatan sing akeh banget, saengga sampeyan bisa njaluk pembubaran perusahaan kasebut.

Apa sampeyan pengin ngerti cara paling apik kanggo ngrampungake perselisihan pemegang saham ing perusahaan sampeyan? Hubungi pengacara perusahaan saka Law & More. Pengacara kita seneng menehi saran lan, yen perlu, uga tuntunake perusahaan sampeyan liwat proses mediasi.

Apa sampeyan wirausaha utawa pribadi sing ngadhepi masalah hukum lan pengin dirampungake? Banjur wicaksana yen njaluk pengacara. Pungkasan, manawa sampeyan wirausaha utawa individu, masalah hukum bisa nduwe pengaruh finansial, material utawa immaterial sing utama kanggo bisnis utawa urip sampeyan. Ing Law & More, kita ngerti manawa saben masalah ukum akeh banget. Mula, ora kaya umume firma hukum, Law & More nawakake soko ekstra. Déné umume firma ukum mung duwe kawruh babagan bagean ukum sing winates lan rutin nindakake pakaryan, Law & More nawakake sampeyan, saliyane karo ilmu hukum sing ekstensif lan spesifik, layanan cepet lan pendekatan pribadi. Contone, pengacara kita ahli ing bidang hukum kulawarga, hukum kerja, hukum perusahaan, hukum properti intelektual, hukum real estate lan kepatuhan. Lan nalika nerangake bisnis, Law & More tumindak kanggo wirausaha ing macem-macem cabang industri, transportasi, pertanian, layanan kesehatan lan eceran.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More minangka firma hukum ing Eindhoven bisa kanggo sampeyan? Banjur kontak Law & More, pengacara kita bakal seneng mbantu sampeyan. Sampeyan bisa janjian

• liwat telpon: + 31403690680 or + 31203697121
• liwat e-mail: [email dilindhungi]
• liwat kaca Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.