Aliansi Hukum Dunia

Law & More minangka anggota Aliansi Hukum Dunia. Organisasi luwih saka 100 firma hukum ing luwih saka 80 negara.

Law & More minangka firma ukum kanthi fokus internasional. Liwat keanggotaan, bisa mbantu para klien supaya entuk dhukungan hukum ing saindenging jagad.
Sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap ing situs web worldlawalliance.com.

Anggota WLA

Law & More B.V.