Kesempatan karir

Law & More

Law & More iku sawijining perusahaan hukum multidisiplin sing dinamis, sing ana ing Taman Ilmu ing Eindhoven; uga diarani Lembah Silicon Walanda. Kita nggabungake kapinteran kantor perusahaan lan pajak sing gedhe kanthi perhatian pribadi lan layanan sing digawe khusus sing cocog karo kantor butik. Firma hukum kita saestu internasional babagan segi ruang lingkup lan sifat layanan lan tumindak kanggo macem-macem klien Walanda lan internasional sing canggih, saka perusahaan lan institusi menyang individu. Supaya bisa nyedhiyakake klien kanthi layanan sing paling apik, kita duwe tim darmabakti kanggo pengacara lan ahli hukum sing duwe akeh basa, sing nguwasani basa Rusia, antara liya. Tim kasebut nduweni swasana sing nyenengake lan ora resmi.

Saiki kita duwe ruang kanggo siswa siswa. Minangka intern siswa, sampeyan melu praktik saben dinane lan entuk dhukungan sing apik. Ing pungkasan internship sampeyan, sampeyan bakal nampa penilaian internship saka kita lan sampeyan bakal mundhak maneh kanggo mangsuli pitakon apa profesi legal kanggo sampeyan. Suwene internship ditemtokake ing konsultasi.

Profile

Kita ngarepake ing ngisor iki saka intern siswa (s):

  • Katrampilan nulis sing apik banget
  • Perintah sing apik kanggo basa Walanda lan Inggris
  • Sampeyan nindakake pendidikan sah ing tingkat HBO utawa WO
  • Sampeyan duwe demonstrasi babagan hukum perusahaan, hukum kontrak, hukum kulawarga utawa hukum imigrasi
  • Sampeyan ora duwe sikap sing ora ana gunane lan bakat lan ambisi
  • Sampeyan kasedhiya kanggo 3-6 wulan

Response

Apa sampeyan pengin nanggapi lowongan iki? Kirimi CV, huruf motivasi lan dhaptar tandha-tandha menyang info@lawandmore.nl. Sampeyan bisa menehi surat menyang Pak TGLM Meevis.

Law & More mesthi kasengsem ngerteni profesional sing trampil lan ambisi kanthi pendhidhikan lan latar profesional.