KONTAK LAW & MORE
KANGGO SUKAN KAMI ING PERKHIDMATAN

rincian kontak Eindhoven

Alamat: De Zaale 11
Kode Pos : 5612 AJ Eindhoven
Negara: Walanda

E-mail: [email dilindhungi]
Tel: + 31 40 369 06 80
Kamar Perdagangan: 27313406

rincian kontak Amsterdam

Alamat: Overschiestraat 59
Kode Pos : 1062 XC Amsterdam
Negara: Walanda

E-mail: [email dilindhungi]
Tel: + 31 20 369 71 21
Kamar Perdagangan: 27313406

Kita minangka perusahaan hukum dinamis kanthi karakter internasional. Kita ngomong Walanda, Inggris, Prancis, Jerman, Turki, Rusia lan Ukrainia. Firma kita nawakake layanan ing bagean hukum kanggo perusahaan, pemerintah, institusi lan individu. Klien kita teka saka Walanda lan ing luar negeri. Kita dikenal kanggo menehi komitmen, gampang sing bisa diakses, didorong, tanpa omong kosong.

Jam Opening

klantenvertellen-2022

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.