Ruby minangka manungsa sing ora sah. Dheweke bakal ngupayakake supaya kasus sampeyan bisa ditutup kanthi sukses. Dheweke ndeleng rincian sing ora ditemokake wong liya. Ing sawetara kasus, detail cilik bisa menehi pengaruh gedhe. Ruby seneng tantangan lan njupuk kesempatan kanggo ngadhepi tantangan kasebut. Dheweke ora bakal ngindhari masalah hukum sing rumit. Dheweke bakal nindakake kabeh cara supaya bisa menehi saran sing bisa dipercaya kanthi sah. Kerahasiaan lan kejujuran pancen migunani tumrap Ruby.

R. (Ruby) van Kersbergen LLM

Ruby van Kersbergen

mudhun menyang bumi - kanthi tujuan - akurat

Ruby minangka manungsa sing ora sah. Dheweke bakal ngupayakake supaya kasus sampeyan bisa ditutup kanthi sukses. Dheweke ndeleng rincian sing ora ditemokake wong liya. Ing sawetara kasus, detail cilik bisa menehi pengaruh gedhe. Ruby seneng tantangan lan njupuk kesempatan kanggo ngadhepi tantangan kasebut. Dheweke ora bakal ngindhari masalah hukum sing rumit. Dheweke bakal nindakake kabeh cara supaya bisa menehi saran sing bisa dipercaya kanthi sah. Kerahasiaan lan kejujuran pancen migunani tumrap Ruby.

Kalebu Law & More, Ruby khusus ing hukum kontrak, hukum perusahaan lan layanan hukum perusahaan. Dheweke uga bisa nyewa minangka pengacara perusahaan kanggo perusahaan sampeyan.

Ing kalodhangane, Ruby seneng nginep wektu karo kulawarga lan kanca-kanca, luwih becik nalika seneng golek panganan sing enak, lan dheweke seneng sinau basa Spanyol.