Pegatan minangka acara utama kanggo kabeh wong. Pramila pengacara perceraian kita kasedhiya kanggo sampeyan kanthi saran pribadi. Langkah kapisan njupuk cerai yaiku nyewa pengacara pegatan. Perceraian diucapake hakim lan mung pengacara sing bisa ngirim petisi pegatan karo pengadilan. Ana macem-macem aspek hukum kanggo proses perceraian sing diputus dening pengadilan. Tuladha aspek hukum kasebut yaiku…

PERLUKAN DENGAN SEPARASI KANGGO?
ING NGGATKE KEWAN-DIRI KAJANA

Pengacara Divorce

Pegatan minangka acara utama kanggo kabeh wong.
Pramila pengacara perceraian kita kasedhiya kanggo sampeyan kanthi saran pribadi.

Menu cepet

Langkah kapisan njupuk cerai yaiku nyewa pengacara pegatan. Perceraian diucapake hakim lan mung pengacara sing bisa ngirim petisi pegatan karo pengadilan. Ana macem-macem aspek hukum kanggo proses perceraian sing diputus dening pengadilan. Tuladha aspek hukum kasebut yaiku:

• Kepiye carane aset saham sampeyan dipisahake?
• Apa mantan pasangan duwe hak pensiun?
• Apa akibate pajak pegatan sampeyan?
• Apa pasangan sampeyan duwe dhukungan saka pasangan bojo?
• Yen mangkono, pira rezeki iki?
• Lan yen sampeyan duwe anak, kepiye cara kontak karo dheweke?

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

 Nelpon +31 (0) 40 369 06 80

Napa milih Law & More?

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja sing njamin supaya 100% saka klien kita nyaranake lan kita dirating rata-rata kanthi angka 9.4

"Law & More pengacara

melu lan

bisa empathize karo

masalah klien"

Rencana langkah demi langkah saka pengacara perceraian

Yen sampeyan ngubungi perusahaan, salah sawijining pengacara sing duwe pengalaman bakal langsung ngomong karo sampeyan. Law & More mbedakake karo firma hukum liyane amarga perusahaan kita ora duwe kantor sekretariat, sing njamin manawa komunikasi karo klien ora suwe. Yen sampeyan ngubungi pengacara liwat telpon sing ana gandhengane karo pegatan, dhisik bakal takon sampeyan sawetara pitakon. Banjur kita bakal ngajak sampeyan menyang kantor ing Eindhoven, supaya bisa ngerti sampeyan. Yen sampeyan pengin, janjian kasebut uga bisa ditindakake liwat telpon utawa konferensi video.

Rapat pambuka

• Sajrone janjian kaping pisanan iki, sampeyan bisa menehi crita lan kita bakal nemokake latar mburi kahanan sampeyan. Pengacara perceraian khusus kita uga bakal takon pitakon sing dibutuhake.
• Banjur kita bakal ngrembug babagan langkah-langkah tartamtu sing kudu ditindakake, lan jelasake kanthi jelas.
• Kajaba iku, sajrone rapat iki, kita bakal nuduhake apa sing diarani proses perceraian, apa sing bisa sampeyan ngarepake, suwene proses proses, dokumen apa sing bakal dibutuhake, lsp.
• Kanthi mangkono, sampeyan bakal duwe ide sing apik lan ngerti apa sing bakal kedadeyan. Setengah jam pisanan rapat iki gratis. Yen, sajrone rapat, sampeyan mutusake yen sampeyan pengin dibantu karo salah sawijining pengacara perceraian sing berpengalaman, kita bakal nyathet sawetara rincian sampeyan supaya bisa nggawe kontrak pertunangan.

Mbetahaken pengacara cerai?

Dhukungan bocah

Dhukungan bocah

Sing pegatan duwe pengaruh gedhe kanggo bocah. Mulane, kita nempelake nilai gedhe kanggo kepentingan bocah-bocah

Nyuwun cerai

Nyuwun cerai

Kita duwe pendekatan pribadi lan kita kerja bareng karo solusi sing cocog

Nafkah mitra

Nafkah mitra

Apa sampeyan arep mbayar utawa nampa dana? Lan pinten? Kita nuntun lan mbantu sampeyan babagan iki

Urip kanthi kapisah

Urip kanthi kapisah

Apa sampeyan pengin urip dhewe? Nulungi sampeyan

Kesepakatan tugas

Sawise rapat kaping pisanan, sampeyan bakal langsung nampa perjanjian tugas liwat email liwat email. Kesepakatan iki nyatakake, kayata, kita bakal menehi saran lan mbantu sampeyan nalika pegatan. Kita uga bakal ngirim syarat lan katrangan umum sing ditrapake kanggo layanan. Sampeyan bisa menehi tandha persetujuan persetujuan kanthi digital.

sawise

Nampa persetujuan penandatanganan sing ditandatangani, pengacara perceraian sing berpengalaman bakal langsung ngrampungake kasus sampeyan. Ing Law & More, sampeyan bakal dilaporake babagan kabeh langkah sing kudu ditindakake pengacara cerai kanggo sampeyan. Lumrahe, kabeh langkah pisanan kudu dikoordinasi karo sampeyan.

Ing prakteke, langkah pertama asring ngirim surat menyang pasangan sampeyan kanthi kabar cerai. Yen dheweke wis duwe pengacara pegatan, surat kasebut diwenehake menyang pengacara.

Ing surat iki, sampeyan nuduhake manawa sampeyan pengin pegatan karo pasangan lan dheweke disaranake njaluk pengacara, yen durung nate nindakake. Yen mitra sampeyan wis duwe pengacara lan kita ngirim surat menyang pengacara, umume kita bakal ngirim surat sing nyebutake kekarepan sampeyan, kayata bocah, omah, isi, lsp.

Pengacara pasangan sampeyan banjur bisa nanggapi surat iki lan nyebutake kekarepane mitra sampeyan. Ing sawetara kasus, rapat patang arah dijadwalake, sajrone kita nyoba ngrampungake kesepakatan.

Yen ora bisa nggayuh kesepakatan karo pasangan sampeyan, kita uga bisa ngirim aplikasi cerai langsung menyang pengadilan. Kanthi cara iki, prosedur diwiwiti.

• Sampeyan minangka wong sing beda?
• Apa sampeyan butuh saran legal?
• Apa sampeyan pengin wawasan sing jelas babagan posisi legal?

Hubungi langsung liwat tombol.
Kita bakal nelpon sampeyan kanthi cepet.

Mbetahaken pengacara cerai?

Apa sing kudu dakgawe menyang pengacara pegatan?

Kanggo miwiti prosedur pegatan sanalika bisa ditindakake sawise rapat pambuka, dibutuhake sawetara dokumen. Dhaptar ing ngisor iki menehi indikasi babagan dokumen sing dibutuhake. Ora kabeh dokumen perlu kanggo kabeh pegatan. Pengacara perceraian sampeyan bakal nuduhake, ing kasus tartamtu, dokumen sing dibutuhake kanggo ngatur pegatan sampeyan. Intine, dokumen ing ngisor iki dibutuhake:

• Buklet perkawinan utawa perjanjian cohabitation.
• Dokumen kanthi perjanjian prenuptial utawa kemitraan. Iki ora ditrapake yen sampeyan wis omah-omah ing komunitas properti.
• Utang hipotek lan korespondensi sing gegandhengan utawa perjanjian sewa omah.
• Ringkesan akun bank, akun tabungan, akun investasi.
• Laporan tahunan, slip mbayar lan laporan tunjangan.
• Pambayaran pajak penghasilan pungkasan telu.
• Yen sampeyan duwe perusahaan, telung akun taunan pungkasan.
• Kebijakan asuransi kesehatan.
• Ringkesan asuransi: ing jeneng endi asuransi?
• Informasi babagan pensiun sing dibayar. Endi pensiun sing dibangun sajrone bebrayan? Sapa kliene?
• Yen ana utang: kumpul dokumen pendhukung lan jumlah lan durasi utang kasebut.

Pengacara cerai kita ndhukung sampeyan

Yen sampeyan pengin proses perceraian diwiwiti kanthi cepet, luwih becik luwih dhisik nglumpukake dokumen kasebut sadurunge. Pengacara sampeyan banjur bisa ngrampungake kasus kasebut sawise rapat pambuka!

Divorce lan anak

Yen bocah melu, penting uga kabutuhane. Kita mesthekake yen kabutuhan kasebut bisa uga dianggep bisa ditindakake. Pengacara perceraian kita bisa nggawe rencana parenting karo sampeyan babagan pambagi perawatan kanggo anak sampeyan sawise pegatan ditetepake. Kita uga bisa ngetung jumlah dhukungan bocah sing kudu dibayar utawa ditampa.

Apa sampeyan wis pegatan lan apa sampeyan duwe konflik, kayata, tundhuk karo pasangan utawa dhukungan bocah? Utawa apa sampeyan duwe alesan kanggo percaya manawa mantan kanca saiki duwe sumber daya finansial sing cukup kanggo njaga awake dhewe? Uga ing kasus kasebut, pengacara perceraian bisa menehi pitulungan legal.

Pitakon sing asring dijaluk pegatan

Law & More bisa adhedhasar tingkat saben jam. Tarif saben jam yaiku € 195, ora kalebu PPN 21%. Konsultasi setengah jam pisanan ora duwe kewajiban. Law & More ora bisa digunakake kanthi dhasar pambiyantu subsidi saka pemerintah.

Pengacara ing Law & More melu masalah sampeyan. Kita ndeleng kahanan sampeyan banjur nyinaoni babagan posisi legal sampeyan. Bebarengan karo sampeyan, kita golek solusi sustainable kanggo perselisihan utawa masalah sampeyan.

Yen sampeyan setuju, sampeyan bisa nyewa pengacara gabungan. Ing kasus kasebut, pengadilan bisa ngucapake pegatan kasebut kanthi pesen sajrone sawetara minggu. Yen sampeyan ora setuju, masing-masing kudu golek pengacara. Yen ngono, pegatan bisa nganti pirang-pirang wulan.

Yen sampeyan milih pegatan bareng, ora prelu diadili. Pegatan sepihak ditindakake nalika diadili pengadilan.

Ing mediasi, sampeyan nyoba nggayuh solusi bebarengan karo pihak liyane sing diawasi dening mediator. Sajake ana kekarepan kanggo loro-lorone kanggo golek solusi, mediasi bisa uga sukses.

Proses mediasi kalebu: wawancara wawancara lan sawetara sesi kanggo nggayuh kesepakatan. Yen kesepakatan digawe, perjanjian sing digawe bakal ditulis kanthi tinulis.

Sampeyan pegatan wiwit tanggal nalika keputusan sing nyuarakake cerai kasebut dilebokake ing dhaptar pendaptaran sipil kotamadya sing sampeyan omah-omah.

Sampeyan bisa njaluk pengadilan kanggo nemtokake divisi (cara) komunitas kekawin antarane sampeyan lan mantan mitra.

Yen sampeyan wis omah-omah ing komunitas properti, sampeyan bisa mbagi-mbagi perkara kasebut kanthi setengah utawa njupuk saka wong liya kanggo nganggep regane.

Titik wiwitan yaiku sampeyan bisa terus manggon ing omah gabungan, yen sampeyan kanthi finansial bisa mbayar setengah saka jumlah kaluwihan kanggo mantan mitra lan mantan mitra sampeyan dibebasake saka utang gabungan lan sawetara utang hipotek.

Sampeyan bisa ngatur penyelesaian finansial saka hubungan ing njaba pengadilan. Yen sampeyan duwe anak sing duwe kalorone duwe kewenangan, sampeyan kanthi sah kudu nggawe rencana parenting.

Biaya pengacara gumantung karo wektu sing ditindakake kanggo kasus sampeyan. Biaya pengadilan € 309 (biaya pengadilan). Biaya bailiff kanggo nglayani petisi cerai udakara € 100.

Peraturan kukumipun (penyetaraan pensiun) tegese sampeyan duwe pambayaran 50% pensiun umur tuwa sing dibangun dening pasangan sadurunge sajrone ningkahan. Yen kalorone mitra setuju, sampeyan bisa ngowahi hak dadi pensiun tuwa lan pensiun mitra dadi hak independen dhewe kanggo pensiun tuwa (konversi) utawa milih divisi sing beda.

Kesepakatan pegatan yaiku persetujuan antarane mantan mitra sing bisa menehi perjanjian nalika pegatan. Contone, sampeyan bisa nggawe pengaturan finansial, pengaturan babagan bocah lan nafkah. Yen kesepakatan pegatan kasebut minangka bagean saka prentah pengadilan, hak kasebut bisa ditindakake.

Yen perjanjian pegatan minangka bagean saka prentah pengadilan, perjanjian pegatan kasebut menehi judhul sing bisa ditindakake. Banjur bisa dileksanakake kanthi sah.

Kabeh sing ana ing omah, lumbung, kebon lan garasi minangka bagean saka isine. Iki uga ditrapake kanggo mobil utawa kendaraan liyane. Iki asring kasebut kanthi kapisah ing prajanjian. Sing dudu kalebu isine yaiku barang sing disambungake, peralatan internal ing pawon lan, contone, jubin.

Nalika sampeyan omah-omah ing komunitas properti, umume kabeh aset lan utang sampeyan lan mitra sampeyan bakal digabung. Ing kasus pegatan, kabeh aset lan utang miturut prinsip sing padha dibagi antara sampeyan. Kadhangkala bisa uga ana sawetara perkara sing ora dikatutake, kayata hadiah utawa warisan.

Nanging ati-ati: wiwit taun 2018, standar kanggo omah-omah ing komunitas properti winates. Iki tegese aset sing diklumpukake sadurunge bebrayan ora kalebu ing masarakat. Mung aset sing dikumpulake mitra bebrayan sajrone omah-omah dadi properti umum. Kabeh sing diduweni pribadi sadurunge omah-omah, mula ora dikatutake. Kabeh sing ana sawise urip bebrayan ing babagan barang lan / utawa utang, dadi properti kalorone. Kajaba iku, hadiah lan warisan minangka properti pribadi, uga sajrone bebrayan. Omah bisa dadi istiméwa kanggo iki, yen dituku bareng sadurunge nikahan.

Nalika omah-omah, sampeyan milih supaya aset lan utang sampeyan kapisah. Yen sampeyan pengin pegatan, waca klausa pamukiman utawa pengaturan sing disepakati liyane.

Klausa pamukiman minangka perjanjian penyelesaian utawa distribusi penghasilan lan nilai tartamtu. Ana rong jinis pamukiman: 1) Klausa penyelesaian berkala: ing pungkasan saben taun saldo sing disimpen ing akun dibagi kanthi cukup. Pilihan kasebut dipilih supaya aset pribadi kapisah. Penyelesaian kasebut ditindakake sawise biaya tetep dikurangi saka ibukutha sing dibangun bebarengan. 2) Klausa penyelesaian pungkasan: Yen ana pegatan, sampeyan uga bisa nggunakake klausa pamukiman pungkasan. Sampeyan lan pasangan banjur mbagi aset gabungan kanthi cara sing padha kaya yen sampeyan wis omah-omah ing komunitas properti. Sampeyan bisa milih aset sing ora kalebu ing divisi.

Sawetara aset ora kanthi otomatis dadi properti gabungan sampeyan lan pasangan. Barang kasebut bisa uga ora kalebu nalika pegatan. Warisan utawa hadiah uga tetep ana ing sanjabane masarakat properti wiwit tanggal 1 Januari 2018. Sadurunge 1 Januari 2018, klausa eksklusi kudu dilebokake ing surat hadiah utawa kekarepan.

Hakim mutusake sapa sing diidini terus tinggal ing omah kasebut sawise pegatan, yen sampeyan sakloron pengin terus urip ing kono. Kontrak karo asosiasi omah utawa tuan tanah banjur kudu diowahi, karo wong sing wis diwenehi hak manggon ing kana dadi wong sing nyewa. Wong iki banjur tanggung jawab mbayar sewa lan biaya liyane.

Pengacara pegatan
Pengacara pegatan

Pitakon sing asring ditakonake babagan nafkah

Proses pambayaran diwiwiti kanthi ngirim petisi. Pengadilan banjur bakal menehi partai liyane kesempatan kanggo ngirim pertahanan. Yen wis rampung, proses kasebut bakal dirungokake. Pengadilan banjur bakal menehi keputusan tertulis.

Sampeyan duwe dhukungan kanggo pasangan yen wis omah-omah utawa wis kerja bareng lan ora bisa ndhukung mandhiri.

Sampeyan bisa menehi kabar mantan mitra minangka standar lan nyetel tenggat wektu sing kudu dibayar nafkah. Yen mantan pasangan sampeyan isih ora mbayar dhuwit sajrone watesan wektu, mula iki minangka kasus default. Yen perjanjian pangopènan kalebu ing urutan, sampeyan duwe judhul sing bisa dileksanakake. Sampeyan banjur bisa entuk dhuwit saka mantan mitra ing njaba pengadilan. Yen ora kaya ngono, sampeyan bisa nuntut kepatuhan ing pengadilan.

Alimoni mitra bisa dipotong pajak kanggo sing mbayar lan dianggep minangka penghasilan kena pajak kanggo sing nampa. Nafkah bocah ora kena dikurangi utawa kena pajak.

Pitakon sing asring ditakonake babagan bocah-bocah sing pegatan

Sampeyan bisa njaluk pengadilan nggawe omah karo bocah-bocah. Pengadilan bakal njupuk keputusan sing dianggep penting kanggo anak sampeyan, kanthi mempertimbangkan kabeh kasus kasebut.

Yen sampeyan duwe bocah cilik sing duwe hak asuhan sampeyan, sampeyan kudu nyusun rencana parenting. Kesepakatan kudu digawe babagan papan utama bocah-bocah, pembagian perawatan, cara nggawe keputusan babagan bocah, cara informasi babagan bocah-bocah lan ijol-ijolan biaya bocah (dhukungan bocah).

Sawise pegatan, wong tuwa loro tetep duwe wewenang wong tuwa, kajaba pengadilan mutusake manawa otoritas wong tuwa bareng kudu dipungkasi.

Sampeyan duwe hak dhukungan kanggo anak yen sampeyan ora duwe cukup dhuwit kanggo nyukupi biaya kanggo anak.

Sampeyan bisa setuju babagan jumlah dhukungan saka bocah / mitra. Sampeyan bisa ngrekam perjanjian kasebut ing perjanjian. Yen pengadilan nyathet kesepakatan kasebut ing keputusan perceraian, bisa ditindakake kanthi sah. Yen sampeyan ora entuk kesepakatan, sampeyan bisa njaluk pengadilan kanggo nemtokake jumlah dana tunjangan kasebut. Yen ditindakake, hakim bakal njupuk macem-macem faktor, kayata penghasilan, kapasitas finansial, anggaran bocah lan pengaturan kunjungan.

Barang-barang kasebut dadi duweke bocah-bocah dhewe. Dheweke bisa mutusake dhewe apa sing kedadeyan lan karo wong tuwa sing kudu lunga. Yen bocah-bocah isih enom banget kanggo mutusake perkara iki, sampeyan lan pasangan kudu ngrampungake.

Yen sampeyan ora nemokake jawaban kanggo pitakonan sampeyan ing dhaptar pitakon sing asring ditakokake, hubungi langsung salah sawijining pengacara sing berpengalaman. Dheweke bisa mangsuli pitakon lan seneng mikir bebarengan karo sampeyan!

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Law & More B.V.