Yen sampeyan duwe pasulayan karo wong liya, pengin pasulayan kasebut bisa diselesaikan kanthi cepet. Asring perselisihan nyebabake emosi bakal mbukak kanthi dhuwur, kanthi asil sing loro-lorone ora weruh solusi maneh. Mediasi bisa ngganti sing. Mediasi minangka resolusi gabungan kanggo sengketa karo bantuan mediator konflik netral: mediator. Ana sawetara prinsip dhasar penting kanggo mediasi: sukarela lan rahasia. Kaloro pihak kasebut lungguh ing meja kanthi sukarela lan duwe sikap pro-aktif. Kajaba iku, kalorone padha nindakake kanggo njaga rahasia. Iki uga ditrapake kanggo mediator. Mediator nuntun kabeh obrolan, monitor proses lan mbantu sampeyan golek solusi sing cocog.

RESOLVE GAMPANG?
KANGGO ASSIST YOU

mediasi

Bebarengan karo Law & More sampeyan bakal entuk inti sengketa

Menu cepet

1. Apa mediasi?

Yen sampeyan duwe pasulayan karo wong liya, pengin pasulayan kasebut bisa diselesaikan kanthi cepet. Asring perselisihan nyebabake emosi bakal mbukak kanthi dhuwur, kanthi asil sing loro-lorone ora weruh solusi maneh. Mediasi bisa ngganti sing. Mediasi minangka resolusi gabungan kanggo sengketa karo bantuan mediator konflik netral: mediator. Ana sawetara prinsip dhasar penting kanggo mediasi: sukarela lan rahasia. Kaloro pihak kasebut lungguh ing meja kanthi sukarela lan duwe sikap pro-aktif. Kajaba iku, kalorone padha nindakake kanggo njaga rahasia. Iki uga ditrapake kanggo mediator. Mediator nuntun kabeh obrolan, monitor proses lan mbantu sampeyan golek solusi sing cocog.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

 Nelpon +31 40 369 06 80

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”

2. Napa mediasi?

Mediasi nduweni akeh kaluwihan. Ana solusi liyane kreatif sing bisa ditindakake sajrone mediasi tinimbang prosedur legal. Asring solusi bareng bisa digayuh sing marem kabeh pihak sing melu.

The Law & More mediator ora njupuk posisi lan ora njupuk keputusan. Sampeyan bakal nindakake iki dhewe. Sampeyan bakal aktif melu lan pungkasane sampeyan bakal nemtokake asil kasebut. Mediator kita bakal nuntun lan nyengkuyung yen sampeyan nglakoni. Keuntungan penting yaiku loro-lorone pihak tetep kuwasa ngatasi solusi kasebut lan hubungan sampeyan ora bakal rusak ora perlu. Iki mesthi penting yen sampeyan duwe anak bebarengan, amarga sampeyan kudu sesambungan lan komunikasi sawise kabeh pegatan.

mediasi

3. Nalika mediasi?

Mediasi migunani kanggo meh kabeh konflik lan musuhan, kanggo pribadi uga perusahaan.

Sampeyan bisa contone mikirake:

• Divisi
• Pangaturan kontak
• Masalah kulawarga
• Masalah kerjasama
• Perselisihan buruh
• Perselisihan bisnis - nl

4. Napa Law & More?

• Sampeyan dijamin kualitas, ing lapangan legal, nalika sesi mediasi.
• Bebarengan karo sampeyan Law & More mediator sampeyan bakal ngrembug kabeh aspek lan crita latar mburi regejegan kasebut dhisik. Sawise iku sampeyan bakal ngobrol babagan saran bebarengan kanggo njaluk solusi.
• Panjenengan Law & More mediator nuntun konsultasi, njamin pitulung hukum lan emosional lan njupuk kepentingan babagan loro pihak sajrone konsultasi.
• Sajrone proses mediasi kabeh, sampeyan bakal entuk crita, emosi, lan minat.
• Ing pungkasan proses mediasi Law & More mediator bakal mesthekake yen kabeh perjanjian sing wis digawe ing antarane sampeyan lan pihak liyane bakal dilebokake kanthi ati-ati ing perjanjian pemukiman sing ditulis.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl