Mbutuhake pengacara mediasi?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
mediasi
/

mediasi

Bebarengan karo Law & More sampeyan bakal entuk inti sengketa

Menu cepet

1. Apa mediasi?

Yen sampeyan duwe pasulayan karo wong liya, pengin pasulayan kasebut bisa diselesaikan kanthi cepet. Asring perselisihan nyebabake emosi bakal mbukak kanthi dhuwur, kanthi asil sing loro-lorone ora weruh solusi maneh. Mediasi bisa ngganti sing. Mediasi minangka resolusi gabungan kanggo sengketa karo bantuan mediator konflik netral: mediator. Ana sawetara prinsip dhasar penting kanggo mediasi: sukarela lan rahasia. Kaloro pihak kasebut lungguh ing meja kanthi sukarela lan duwe sikap pro-aktif. Kajaba iku, kalorone padha nindakake kanggo njaga rahasia. Iki uga ditrapake kanggo mediator. Mediator nuntun kabeh obrolan, monitor proses lan mbantu sampeyan golek solusi sing cocog.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

2. Napa mediasi?

Mediasi nduweni akeh kaluwihan. Ana solusi liyane kreatif sing bisa ditindakake sajrone mediasi tinimbang prosedur legal. Asring solusi bareng bisa digayuh sing marem kabeh pihak sing melu.

The Law & More mediator ora njupuk posisi lan ora njupuk keputusan. Sampeyan bakal nindakake iki dhewe. Sampeyan bakal aktif melu lan pungkasane sampeyan bakal nemtokake asil kasebut. Mediator kita bakal nuntun lan nyengkuyung yen sampeyan nglakoni. Keuntungan penting yaiku loro-lorone pihak tetep kuwasa ngatasi solusi kasebut lan hubungan sampeyan ora bakal rusak ora perlu. Iki mesthi penting yen sampeyan duwe anak bebarengan, amarga sampeyan kudu sesambungan lan komunikasi sawise kabeh pegatan.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Mediasi siap nulung sampeyan:

Kantor Law & More gambar

mediasi3. Nalika mediasi?

Mediasi migunani kanggo meh kabeh konflik lan musuhan, kanggo pribadi uga perusahaan.

Sampeyan bisa contone mikirake:

  • Tandha
  • Pangaturan kontak
  • Urip kulawarga
  • Masalah kerjasama
  • Perselisihan tenaga kerja
  • Perselisihan bisnis - nl

4. Napa Law & More?

  • Sampeyan dijamin kualitas, ing lapangan legal kaya sajrone sesi mediasi.
  • Bebarengan karo Panjenengan Law & More mediator sampeyan bakal ngrembug kabeh aspek lan crita latar mburi regejegan kasebut dhisik. Sawise iku sampeyan bakal ngobrol babagan saran bebarengan kanggo njaluk solusi.
  • panjenengan Law & More mediator nuntun konsultasi, njamin pitulung hukum lan emosional lan njupuk kepentingan babagan loro pihak sajrone konsultasi.
  • Sajrone proses proses mediasi kabeh bakal dibayar kanggo crita, emosi lan kapentingan sampeyan.
  • Ing pungkasan proses mediasi sampeyan Law & More mediator bakal mesthekake yen kabeh perjanjian sing wis digawe ing antarane sampeyan lan pihak liyane bakal dilebokake kanthi ati-ati ing perjanjian pemukiman sing ditulis.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.