ING Mbutuhake Pengacara Kepatuhan?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jum'at saka 08:00 kanggo 22:00 lan ing akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan nggawe rencana tumindak sing cocog
Komunikasi sing apik lan cepet

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja sing njamin supaya 100% saka klien kita nyaranake lan kita dirating rata-rata kanthi angka 9.4

/
Pengacara Kepatuhan
/

Pengacara Kepatuhan

Menu cepet

Ing masarakat saiki, relevansi kepatuhan dadi luwih penting. Kepatuhan asale saka tembung kriya Inggris 'to mematuhi' lan tegese 'manut utawa manut'. Saka sudut pandang ukum, kepatuhan tegese netepi undang-undang lan peraturan sing ditrapake. Iki penting banget kanggo saben perusahaan lan institusi. Yen undang-undang lan peraturan sing ditrapake ora dianut, langkah-langkah bisa dileksanakake dening pamrentah. Iki beda-beda gumantung saka denda administratif utawa pambayaran ukuman nganti pencabutan lisensi utawa inisiasi investigasi pidana. Sanajan kepatuhan bisa ana hubungane karo kabeh undang-undang lan peraturan sing ana, nanging ing taun-taun pungkasan, kepatuhan utamane nduweni pengaruh ing ukum finansial lan ukum privasi.

Hukum privasi

Selaras karo hukum privasi wis saya tambah penting ing taun-taun kepungkur. Iki utamane amarga Regulasi Perlindungan Data Umum (GDPR), sing wiwit berkuat kawasa tanggal 25 Mei 2018. Wiwit peraturan iki, institusi kudu tundhuk karo aturan sing luwih ketat lan warga negara duwe hak liyane babagan data pribadhi. Ing cendhak, GDPR ditrapake nalika data pribadi diproses dening organisasi.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

MITRA MANAJEMEN / ADVOCATE

tom.meevis@lawandmore.nl

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Data pribadi nuduhake informasi sing ana gandhengane karo wong alami sing wis diidentifikasi utawa bisa diidentifikasi. Iki tegese informasi iki bisa uga ana gandhengane langsung karo wong liya utawa bisa dilacak langsung karo wong kasebut. Meh kabeh organisasi kudu ngatasi proses data pribadi. Contone, kasus iki wis kedadeyan, nalika administrasi penggajian diproses utawa nalika data pelanggan disimpen. Iki amarga pangolahan data pribadi sing ana gandhengane karo pelanggan lan staf perusahaan dhewe. Uga, kewajiban tundhuk karo GDPR ditrapake kanggo perusahaan uga lembaga sosial kayata klub olahraga utawa yayasan.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Layanan sing ramah pelanggan lan tuntunan sing sampurna!

Pak Meevis wis nulungi aku ing kasus hukum ketenagakerjaan. Dheweke nindakake iki, bebarengan karo asisten Yara, kanthi profesionalisme lan integritas sing apik. Saliyane kuwalitas minangka pengacara profesional, dheweke tetep ing kabeh wektu witjaksono, manungsa karo nyawa, kang menehi raos anget lan aman. Aku mlaku menyang kantore karo tanganku, Pak Meevis langsung menehi rasa yen aku bisa ngeculake rambutku lan dheweke bakal njupuk alih wiwit iku, tembunge dadi tumindak lan janjine ditetepi. Sing paling aku seneng yaiku kontak langsung, preduli dina / wektu, dheweke ana nalika aku butuh dheweke! Puncak! Matur nuwun Tom!

Nora

Eindhoven

10

banget

Aylin minangka salah sawijining pengacara cerai paling apik sing bisa digayuh lan menehi jawaban kanthi rinci. Sanajan kita kudu ngatur proses kita saka macem-macem negara, kita ora ngalami alangan. Dheweke ngatur proses kita Banget cepet lan lancar.

Ezgi Balik

Haarlem

10

Karya apik Aylin

Banget profesional lan tansah efisien ing komunikasi. Inggih rampung!

Martin

Lelystad

10

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

Mieke

Hoogeloon

10

Asil apik banget lan kerjasama sing nyenengake

Aku presented cilik kanggo LAW and More lan dibantu kanthi cepet, apik lan luwih efektif. Aku banget wareg karo asil.

Sabine

Eindhoven

10

Penanganan kasusku sing apik banget

Aku kaya kanggo matur nuwun banget Aylin kanggo dheweke efforts . Kita seneng banget karo asile. Pelanggan tansah dadi pusat karo dheweke lan kita wis dibantu banget. Kawruh lan komunikasi sing apik banget. Rekomendasi tenan kantor iki!

Sahin kara

Veldhoven

10

Sah puas karo layanan sing diwenehake

Kahananku wis dirampungake kanthi cara sing bisa dakkandhakake yen asile kaya sing dakkarepake. Aku dibantu kanthi marem lan cara tumindak Aylin bisa diterangake akurat, transparan lan tegas.

Arsalan

Mierlo

10

Kabeh wis diatur kanthi apik

Wiwit awal kita wis klik apik karo pengacara, dheweke mbantu kita lumaku ing dalan tengen lan mbusak kahanan sing durung mesthi. Dheweke jelas lan wong sing kita alami banget. Dheweke nggawe informasi kasebut kanthi jelas lan liwat dheweke ngerti persis apa sing kudu ditindakake lan apa sing bakal ditindakake. A pengalaman banget penake karo Law and more, nanging utamané karo pengacara kita wis kontak karo.

Vera

Helmond

10

Wong sing ngerti lan grapyak banget

Layanan sing apik banget lan profesional (legal). Komunikasi kanthi cara sing padha. Ik ben geholpen lawang dhr. Tom Meevis ing mw. Aylin Selamet. Ing cendhak, aku duwe pengalaman apik karo kantor iki.

Mehmet

Eindhoven

10

Great

Wong sing grapyak lan layanan sing apik banget ... ora bisa ngomong yen ora mbantu. Yen kedadeyan aku mesthi bakal bali.

Jacky

Angin

10

Pengacara Kepatuhan kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More

Scope ing GDPR saengga bisa banget. Panguwasa Data Piranti minangka organisasi pengawas sing selaras karo GDPR. Yen organisasi ora tundhuk, Lembaga Data Pribadi bisa ngetrapake denda, antara liya. Dendo kasebut bisa mbukak nganti ewu euro. Selaras karo GDPR dadi penting kanggo saben organisasi.

kita layanan

Tim saka Law & More njamin manawa sampeyan netepi kabeh hukum lan peraturan. Spesialis kita nyemplungake organisasi sampeyan, nliti hukum lan peraturan sing ditrapake kanggo organisasi sampeyan lan banjur nggawe rencana kanggo mesthekake yen sampeyan netepi aturan kasebut ing kabeh ngarep. Kajaba iku, spesialis kita uga bisa tumindak minangka manajer pematuhan kanggo sampeyan. Ora mung perlu kanggo mesthekake yen sampeyan tundhuk karo aturan lan peraturan sing ditrapake, iku uga penting sampeyan terus netepi pamrentahan lan peraturan kanthi cepet. Law & More rapet nganti kabeh pembangunan lan nanggapi kanthi cepet. Asile, kita bisa njamin manawa organisasi sampeyan lan bakal tetep netepi.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.