Aylin Selamet minangka wong sing nduwe tanggung jawab sing luhur. Dheweke ora tahan ing kahanan sing ora bener lan amarga iku dheweke kepencut banget kanggo nulungi klien. Aylin uga ambisius. Tujuane kanggo mbantu klien kanthi cara sing paling apik, tanpa lali karo kepentingane klien. Menapa malih, dheweke melu lan grapyak. Dheweke rumangsa penting kanggo njaga minat klien, nggunakake pendekatan pribadi supaya klien ora rumangsa 'nomer'.
Kalebu Law & More, Aylin utamane kerja ing hukum pribadi lan kulawarga, ukum kerja lan hukum migrasi.
Ing kalodhangane, Aylin seneng dolan lan nindakake perjalanan kutha. Dheweke uga seneng nginep wektu karo kulawarga lan kanca-kanca lan seneng metu nedha bengi.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ndorong - fokus solusi - rasa tanggung jawab

Aylin Selamet minangka wong sing nduwe tanggung jawab sing luhur. Dheweke ora tahan ing kahanan sing ora bener lan amarga iku dheweke kepencut banget kanggo nulungi klien. Aylin uga ambisius. Tujuane kanggo mbantu klien kanthi cara sing paling apik, tanpa lali karo kepentingane klien. Menapa malih, dheweke melu lan grapyak. Dheweke rumangsa penting kanggo njaga minat klien, nggunakake pendekatan pribadi supaya klien ora rumangsa 'nomer'.

Kalebu Law & More, Aylin utamane kerja ing hukum pribadi lan kulawarga, ukum kerja lan hukum migrasi.

Ing kalodhangane, Aylin seneng dolan lan nindakake perjalanan kutha. Dheweke uga seneng nginep wektu karo kulawarga lan kanca-kanca lan seneng metu nedha bengi.