Pegatan sipil

Perceraian sipil uga dikenal minangka perceraian kolaboratif, tegese perceraian sing netepi undang-undang kolaboratif. Ing perceraian sipil utawa kolaboratif, loro-lorone njaga penasihat, sing nggunakake gaya kolaboratif lan kerja sama kanggo ngrampungake masalah, utawa paling ora nyilikake jumlah lan perselisihan kasebut. Penasihat lan klien ngupayakake nggawe konsensus lan njupuk keputusan sing bisa ditindakake ing njaba pengadilan.

Apa sampeyan butuh pitulungan legal utawa saran babagan Divorce? Utawa sampeyan isih duwe pitakonan babagan topik iki? kita Pengacara pegatan bakal seneng mbantu sampeyan!

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More