Azarya

Informasi sing diwenehake ing Law & More B.V. situs web mung ditujokake kanggo nyedhiyakake informasi umum. Ora ana hak sing bisa dipikolehi saka informasi iki. Law & More B.V. ora bisa dicekel lan ora tanggung jawab kanggo karusakan apa wae utawa amarga ana informasi sing ora lengkap lan / utawa akurat sing diwenehake ing situs web. Informasi sing dikirim menyang Law & More B.V. liwat e-mail utawa formulir kontak ing situs web saka Law & More B.V. ora aman lan ora bakal dianggep dianggep rahasia.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.