ING BUTUH PENGACARA KRIMINAL?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Pidana Pengacara
/

Pidana Pengacara

Hukum pidana tegese pengadilan pidana bakal nimbang manawa ana wong sing nindakake tindak pidana lan paukuman kudu dileksanakake. A tersangka mung bisa didakwo kanggo pelanggaran pidana. Iki bisa dadi salah laku, pelanggaran cilik kayata nyopir liwat lampu abang, utawa kejahatan. Misdemeanors minangka pelanggaran sing luwih serius kayata serangan utawa penipuan.

Ana akeh kahanan ing ngendi hukum pidana main peran. Sampeyan bisa uga sing bakal teka menyang kontak karo kasempatan utawa dening Laka. Contone, sampeyan bisa uga ora éling iku sawise partai becik, nanging njaluk konco setir karo mung siji ngombe kakehan lan mandegake sawise mriksa alkohol. Ing kasus iki, sampeyan bisa nyana denda utawa malah panggilan ing doormat Panjenengan. Kahanan liyane sing umum yaiku tas penumpang, amarga ora nggatekake utawa ora nggatekake, ngemot barang-barang sing dilarang sing dijupuk saka preian utawa barang utawa dhuwit sing diumumake kanthi salah. Preduli saka alasane, akibat saka tumindak kasebut bisa serius lan denda pidana bisa nganti EUR 8,200. Law & More nduweni macem-macem keahlian:

  • Korban
  • Fitnah lan fitnah
  • Hukum Pidana Lalu Lintas
  • Penipuan barang lan identitas
  • penipuan internet
  • UU Pidhara Hukum
  • Ganja/obat

Keahlian saka pengacara hukum pidana Law & More

Hukum pidana lalu lintas

Hukum pidana lalu lintas

Apa sampeyan dituduh nyopir ing pangaruh alkohol utawa obat-obatan? Nyuwun pitulungan legal.

Penipuan

Penipuan

Apa sampeyan dituduh ngapusi?
Kita bisa menehi saran.

corporate-criminal-law-image

Hukum pidana perusahaan

Apa sampeyan duwe risiko masalah hukum pidana perusahaan?
Kita bisa mbantu sampeyan.

scam

scam

Apa sampeyan wis apus-apus?
Miwiti proses hukum.

"Karya sing efisien nggawe regane terjangkau kanggo perusahaan cilikku. Aku bakal menehi saran banget Law & More menyang perusahaan apa wae ing Walanda"

Kepiye kasus hukum pidana umum ditindakake?

Saben kasus unik. Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap utawa duwe pitakonan babagan kasus sampeyan, sampeyan bisa tansah hubungi Law & More liwat telpon utawa email. Kanggo menehi idea saka hukum pidana, kita nerangake ing ngisor iki carane kasus pidana umum nerusake.

Langkah 1 - hubungi kita

Yen sampeyan dicekel polisi, sampeyan bakal digawa menyang kantor polisi. Polisi bisa nahan sampeyan nganti 6 jam kanggo ditakoni ing kantor polisi, ora ngetung wektu antarane jam 00:00 lan 09:00. Iku wicaksana kanggo nggunakake pengacara amarga polisi bakal takon sampeyan pitakonan kanggo ngumpulake bukti marang sampeyan. Sampeyan bisa duwe pengacara ditunjuk gratis, nanging sampeyan uga bisa milih pengacara spesialis kayata pengacara saka Law & More.

Langkah 2 - investigasi awal

Penyelidikan awal diwiwiti ing wayahe papriksan. Ing fase iki, sampeyan kudu ngadhepi polisi lan Kantor Kejaksaan Umum (OM), sing bakal nyelidiki apa sampeyan wis nindakake pelanggaran kasebut minangka tersangka. Yen, sajrone utawa sawise interogasi, katon yen 6 jam ora cukup kanggo nemtokake fakta, Jaksa Penuntut Umum - asisten jaksa penuntut umum - bisa mutusake kanggo nahan sampeyan kanggo wektu sing luwih suwe kanggo diselidiki luwih lanjut. Sampeyan ora bisa ditahan maneh amarga pelanggaran cilik sing ora ana penahanan sementara.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Pidana kita siyap nulung sampeyan:

Kantor Law & More

Langkah 3 - panggilan

Yen jaksa penuntut umum yakin yen kasus sampeyan kudu diajukake menyang pengadilan, sampeyan bakal nampa panggilan saka Kantor Kejaksaan. Panggilan kasebut nyatakake pelanggaran sing sampeyan bakal dituntut lan ing ngendi lan kapan hakim bakal ngrungokake kasus kasebut. Kajaba iku, panggilan kasebut nyatakake jinis hakim sing bakal mutusake kasus kasebut. Iki bisa uga hakim kanton kanggo pelanggaran (pelanggaran cilik), hakim polisi (kanggo pelanggaran sing bisa dihukum penjara ora luwih saka setahun), kamar multi-hakim (pelanggaran sing luwih serius dirungokake dening telung hakim) utawa hakim ekonomi (kanggo nyinggung ekonomi). Sampeyan bisa mbantah panggilan kasebut yen sampeyan mikir yen sampeyan wis ditimbali kanthi salah. Sampeyan bisa nindakake iki ing 8 dina sawise panggilan wis dikirim menyang sampeyan (sampeyan wis resmi nampa panggilan). Penting kanggo nggunakake pengacara kanggo iki.

Langkah 4 - sesi

Pangrungon ditindakake ing saben kasus pidana. Yen kasus gedhe, pangrungon pisanan yaiku pangrungon pro forma. Kasus iki ora bakal ditangani sacara substansial, nanging apa sing isih dikarepake Jaksa Umum utawa pengacara sampeyan bakal ditliti. Ing kasus sing luwih cilik, asring mung siji pangrungon. Sampeyan ora diwajibake teka ing sidang, nanging sampeyan tansah duwe hak kanggo nindakake. Yen sampeyan ora teka ing pangrungon, sampeyan bisa menehi wewenang pengacara kanggo mbela sampeyan. Yen sampeyan ora nanggapi kabeh panggilan lan ora menehi wewenang pengacara kanggo mbela sampeyan, mula kasus kasebut absen. Banjur pangrungon lan kasus bakal ditangani tanpa sampeyan. Nanging, hakim bisa mewajibake sampeyan rawuh ing sidhang.

Langkah 5 - pangadilan

Nalika aturan hakim gumantung ing jinis kasus lan jinis hakim sing ngrungokake kasus sampeyan. Hakim cantonal lan hakim polisi kerep ngucapake ukara kanthi langsung. Kanggo kejahatan sing luwih gedhe, asring luwih akeh hakim lan sampeyan bakal nampa keputusan - putusan - sajrone 2 minggu sawise pengadilan.

Langkah 6 - Mréntahaké

Yen sampeyan ora setuju karo keputusan hakim, sampeyan bisa banding menyang pengadilan banding.

strafrecht-gambarTersangka tindak pidana? Iki carane sampeyan bisa nuntut wong kanggo libel utawa fitnah

Proses pidana diwiwiti kanthi nglaporake kejahatan menyang polisi. Yen polisi lan Jaksa Penuntut Umum curiga sampeyan nindakake pelanggaran, sampeyan dadi tersangka. Nanging, bisa uga yen sampeyan ngaku ora nindakake pelanggaran kasebut, kahanan sing kasebut ing ndhuwur beda banget. Apa sampeyan bisa nindakake banjur?

Kaping pisanan, penting kanggo elinga yen tersangka ora salah nganti kabukten. Sampeyan mung guilty saka pelanggaran pidana yen pengadilan pidana nyatakake sampeyan ing pangadilan utawa jaksa umum ing urutan pidana. Sampeyan bisa mréntahaké marang iki ing kassasi. Yen sampeyan dadi tersangka ora ateges sampeyan uga dadi pelaku. Kajaba iku, sampeyan bisa nuduh wong sing nudhuh sampeyan nindakake pelanggaran, contone, yen sampeyan dituduh ngrudopekso korban, minangka fitnah. Iki tegese ana wong nudhuh sampeyan babagan kasunyatan sing ora bener lan ngrusak reputasi sampeyan utawa sampeyan sengaja difitnah. Iki minangka pelanggaran pidana. Konsultasi Law & More kanggo informasi luwih lengkap babagan nuntut kanggo fitnah lan fitnah. Kita bakal seneng mbantu sampeyan.

Apa milih pengacara pidana saka Law & More?

Pengacara pidana saka Law & More menehi saran legal ing kabeh proses pidana. Kita ngerti manawa proses pidana ngepenakke lan mulane menehi nilai ekstra kanggo kasedhiyan sing cukup lan langsung. Pengacara pidana sing apik larang, mulane Law & More nganggep penting kanggo njaga rasio rega / kualitas sing apik. Kita nangani kasus sampeyan kanthi ati-ati lan integritas. Yen sampeyan pengin hubungi kita, please send e-mail kanggo [email dilindhungi] utawa nelpon +31 40 369 06 80.

Pitakonan Paling Sering

Pengacara pidana minangka pengacara khusus ing pengadilan pidana. Sampeyan mbutuhake pengacara pidana yen sampeyan dicurigai nindakake pelanggaran pidana. Pelanggaran pidana minangka nglanggar hukum utawa kejahatan, sing bisa nyebabake sanksi kayata denda, layanan masyarakat utawa penjara.
Pengacara pidana mbantu sampeyan ing proses pidana. Yen sampeyan dicurigai nindakake pelanggaran pidana, biasane pelanggaran serius utawa kejahatan, pemerintah - Penuntut Umum - bakal miwiti penyelidikan pidana. Yen Jaksa Umum mutusake kanggo nuntut sampeyan, sampeyan kudu katon ing pengadilan. Pengacara pidana kita bakal nulung sampeyan ing kabeh proses pidana. Dheweke nglindhungi kapentingan sampeyan sajrone investigasi polisi lan mbela kepentingan sampeyan ing pengadilan.
Sadurunge sampeyan ditakoni dening polisi kanggo pisanan, sampeyan bakal diwenehi kesempatan kanggo hubungi pengacara. Sampeyan banjur bakal diutus pengacara gratis. Sampeyan uga bisa milih pengacara sing ora dibayar dening pemerintah, kayata pengacara ing Law & More. Kita ngadeg kanggo pendekatan pribadi lan nangani kasus sampeyan kanthi tepat. Biaya beda-beda antarane EUR 195 lan EUR 275, ora kalebu PPN, saben jam, gumantung saka kerumitan kasus kasebut.

Consulting pengacara pidana ora prentah, nanging wicaksana. Disaranake langsung hubungi pengacara pidana yen sampeyan wis kontak karo polisi. Iki amarga sampeyan duwe hak kanggo bantuan saka pengacara pidana. Polisi bakal takon sampeyan pitakonan kanggo ngumpulake bukti marang sampeyan. Mula, sampeyan kudu ngerti manawa sampeyan ora duwe kewajiban kanggo mangsuli pitakon polisi lan luwih wicaksana kanggo langsung hubungi pengacara pidana sing makili sampeyan.

Apa sampeyan, contone, ilang lisensi nyopir lan sampeyan pengin pengacara khusus ing hukum pidana lalu lintas? Utawa sampeyan wis dicekel amarga duwe gegaman, panganiaya, penipuan, serangan, laundering dhuwit, pemalsuan utawa embezzlement, banjur sampeyan bisa teka menyang Law & More. Kita uga bisa nulungi sampeyan ing kasus narkoba, kayata duwe hemp, mariyuana utawa kokain.

Sampeyan wis ditangkep nalika polisi nggawa sampeyan menyang kantor polisi kanggo dipriksa. Ora wajib melu pengacara pidana yen sampeyan wis dicekel, nanging sing wicaksana. Iki amarga sampeyan duwe hak kanggo bantuan saka pengacara pidana. Pengacara ing Law & More bisa mbantu sampeyan sajrone papriksan lan proses pidana sabanjure.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.