ING NGEBANGSA ING UNDANG-UNDANG ULANG ING ING ING ING ING?

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Kita digunakake kanggo nggarap klien lokal lan internasional.

Tingkat layanan sing dhuwur kanggo saben klien, individu uga perusahaan utawa institusi.

Kasedhiya kasedhiya. Uga dina iki

ING NGEBANGSA ING UNDANG-UNDANG ULANG ING ING ING ING ING?

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Kita digunakake kanggo nggarap klien lokal lan internasional.

Tingkat layanan sing dhuwur kanggo saben klien, individu uga perusahaan utawa institusi.

Kasedhiya kasedhiya. Uga dina iki

kanthi Law & More sampeyan milih perusahaan hukum sing berorientasi ing Walanda

Kita minangka perusahaan hukum Walanda sing dinamis kanthi karakter internasional, khusus ing macem-macem wilayah saka hukum Walanda. Kita ngomong Walanda, Inggris, Prancis, Jerman, Turki, Rusia lan Ukrainia. Firma kita nawakake layanan ing bagean hukum kanggo perusahaan, pemerintah, institusi lan individu. Klien kita teka saka Walanda lan ing luar negeri. Kita dikenal kanggo menehi komitmen, gampang sing bisa diakses, didorong, tanpa omong kosong.

Sampeyan bisa ngontak Law & More kanggo kabeh masalah sing sampeyan butuh pengacara utawa penasihat legal.

• Kepentingan sampeyan pancen penting kanggo kita;
• Kita langsung dicedhaki;
• Janjian bisa digawe nganggo telpon (+ 31403690680 or + 31203697121), email (info@lawandmore.nl) utawa liwat alat online kita lawyerappointment.nl;
• Kita ngisi tarif sing cukup lan bisa dianggo kanthi transparan;
• Kita duwe kantor ing Eindhoven lan Amsterdam.

Apa pitakon utawa kahanan tartamtu sampeyan ora ing situs web kita? Aja ragu-ragu hubungi kita. Mbokmenawa uga bisa mbantu sampeyan uga.

kanthi Law & More sampeyan milih perusahaan hukum sing berorientasi ing Walanda

Kita minangka perusahaan hukum Walanda sing dinamis kanthi karakter internasional, khusus ing macem-macem wilayah saka hukum Walanda. Kita ngomong Walanda, Inggris, Prancis, Jerman, Turki, Rusia lan Ukrainia. Firma kita nawakake layanan ing bagean hukum kanggo perusahaan, pemerintah, institusi lan individu. Klien kita teka saka Walanda lan ing luar negeri. Kita dikenal kanggo menehi komitmen, gampang sing bisa diakses, didorong, tanpa omong kosong.

Sampeyan bisa ngontak Law & More kanggo kabeh masalah sing sampeyan butuh pengacara utawa penasihat legal.

• Kepentingan sampeyan pancen penting kanggo kita;
• Kita langsung dicedhaki;
• Amarga krisis korona, kabeh janjian sing ditindakake nganggo telpon utawa video. Telpon video bisa ditindakake liwat Whatsapp, Skype, Duo, Zoom, Tim, Bluejeans utawa Webex;
• Janjian bisa digawe nganggo telpon (+ 31403690680 or + 31203697121), email (info@lawandmore.nl) utawa liwat alat online kita lawyerappointment.nl;
• Kita ngisi tarif sing cukup lan bisa dianggo kanthi transparan;
• Kita duwe kantor ing Eindhoven lan Amsterdam.

Apa pitakon utawa kahanan tartamtu sampeyan ora ing situs web kita? Aja ragu-ragu hubungi kita. Mbokmenawa uga bisa mbantu sampeyan uga.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

Yara-Knoops-foto-500-567

Yara Knoops

Penasehat Hukum

ATTORNEYS lan ADXISOR CUKAI