APA KANG KANGGO
UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG LAWE?

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

mriksa Kita digunakake kanggo nggarap klien lokal lan internasional.

mriksa Tingkat layanan sing dhuwur kanggo saben klien, individu uga perusahaan utawa institusi.

mriksa Kasedhiya. Uga dina iki.

APA KANG KANGGO
UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG LAWE?

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

mriksa Kita digunakake kanggo nggarap klien lokal lan internasional.

mriksa Tingkat layanan sing dhuwur kanggo saben klien, individu uga perusahaan utawa institusi.

mriksa Kasedhiya. Uga dina iki.

Perusahaan hukum ing Eindhoven lan Amsterdam - Law & More

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja sing njamin supaya 100% saka klien kita nyaranake lan kita dirating rata-rata kanthi angka 9.4

Perusahaan hukum ing Eindhoven lan Amsterdam - Law & More

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja sing njamin supaya 100% saka klien kita nyaranake lan kita dirating rata-rata kanthi angka 9.4

Sapa pengacara ing Law & More?

Kita minangka perusahaan hukum Walanda sing dinamis kanthi karakter internasional, khusus ing macem-macem wilayah saka hukum Walanda. Kita ngomong Walanda, Inggris, Prancis, Jerman, Turki, Rusia lan Ukrainia. Firma kita nawakake layanan ing bagean hukum kanggo perusahaan, pemerintah, institusi lan individu. Klien kita teka saka Walanda lan ing luar negeri. Kita dikenal kanggo menehi komitmen, gampang sing bisa diakses, didorong, tanpa omong kosong.

Sampeyan bisa ngontak Law & More kanggo kabeh masalah sing sampeyan butuh pengacara utawa penasihat legal.

• Kepentingan sampeyan pancen penting kanggo kita;
• Kita langsung dicedhaki;
• Janjian bisa digawe nganggo telpon (+ 31403690680 or + 31203697121), email ([email dilindhungi]) utawa liwat alat online kita lawyerappointment.nl;
• Kita ngisi tarif sing cukup lan bisa dianggo kanthi transparan;
• Kita duwe kantor ing Eindhoven lan Amsterdam.

Apa pitakon utawa kahanan tartamtu sampeyan ora ing situs web kita? Aja ragu-ragu hubungi kita. Mbokmenawa uga bisa mbantu sampeyan uga.

Kantor Law & More
Kantor Law & More

Sapa pengacara ing Law & More?

Kita minangka perusahaan hukum Walanda sing dinamis kanthi karakter internasional, khusus ing macem-macem wilayah saka hukum Walanda. Kita ngomong Walanda, Inggris, Prancis, Jerman, Turki, Rusia lan Ukrainia. Firma kita nawakake layanan ing bagean hukum kanggo perusahaan, pemerintah, institusi lan individu. Klien kita teka saka Walanda lan ing luar negeri. Kita dikenal kanggo menehi komitmen, gampang sing bisa diakses, didorong, tanpa omong kosong.
Sampeyan bisa ngontak Law & More kanggo kabeh masalah sing sampeyan butuh pengacara utawa penasihat legal.

• Kepentingan sampeyan pancen penting kanggo kita;
• Kita langsung dicedhaki;
• Janjian bisa digawe nganggo telpon (+ 31403690680 or + 31203697121), email ([email dilindhungi]) utawa liwat alat online kita lawyerappointment.nl;
• Kita ngisi tarif sing cukup lan bisa dianggo kanthi transparan;
• Kita duwe kantor ing Eindhoven lan Amsterdam.
Apa pitakon utawa kahanan tartamtu sampeyan ora ing situs web kita? Aja ragu-ragu hubungi kita. Mbokmenawa uga bisa mbantu sampeyan uga.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

Yara-Knoops-foto-500-567

Yara Knoops

Penasehat Hukum

Foto Sevinc Hoeben-Azizova

Sevinc Hoeben-Azizova

Penasehat Hukum

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

Yara-Knoops-foto-500-567

Yara Knoops

Penasehat Hukum

Foto Sevinc Hoeben-Azizova

Sevinc Hoeben-Azizova

Penasehat Hukum

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Cara kerja para pengacara kita

Penasaran babagan jabatan sampeyan ing perkara ukum lan apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan? Hubungi Law & More. Sampeyan bisa kenal lan ngirim pitakon menyang pengacara liwat telpon utawa email. Yen dikarepake, dheweke bakal gawe jadwal janjian kanggo sampeyan ing Law & More kantor.

Sajrone janjian ing Hukum & kantor, kita bakal luwih ngerti sampeyan lan ngrembug babagan latar mburi lan kemungkinan solusi babagan perkara ukum. Pengacara saka Law & More uga bakal nuduhake apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan kanthi konkrit lan apa langkah sabanjure.

Nalika sampeyan prentah Law & More kanggo makili kepentingan sampeyan, pengacara kita bakal nggawe kontrak kanggo layanan. Kontrak iki nggambarake pengaturan sing sadurunge wis dibahas karo sampeyan. Kasus sampeyan biasane bakal ditindakake dening pengacara sing wis sampeyan kontak.

Cara penanganan kasus sampeyan gumantung karo pitakon legal sampeyan, sing bisa ana gandhengane, kayata nggawe saran, pambiji kontrak, utawa nindakake proses ukum. Ing Law & More kita ngerti manawa saben klien lan kahanane beda. Pramila kita nggunakake pendekatan pribadi. Pengacara kita mesthi ngupayakake kanthi cepet ngrampungake masalah hukum.

Cara kerja para pengacara kita

Penasaran babagan jabatan sampeyan ing perkara ukum lan apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan? Hubungi Law & More. Sampeyan bisa kenal lan ngirim pitakon menyang pengacara liwat telpon utawa email. Yen dikarepake, dheweke bakal gawe jadwal janjian kanggo sampeyan ing Law & More kantor.

Sajrone janjian ing Hukum & kantor, kita bakal luwih ngerti sampeyan lan ngrembug babagan latar mburi lan kemungkinan solusi babagan perkara ukum. Pengacara saka Law & More uga bakal nuduhake apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan kanthi konkrit lan apa langkah sabanjure.

Nalika sampeyan prentah Law & More kanggo makili kepentingan sampeyan, pengacara kita bakal nggawe kontrak kanggo layanan. Kontrak iki nggambarake pengaturan sing sadurunge wis dibahas karo sampeyan. Kasus sampeyan biasane bakal ditindakake dening pengacara sing wis sampeyan kontak.

Cara penanganan kasus sampeyan gumantung karo pitakon legal sampeyan, sing bisa ana gandhengane, kayata nggawe saran, pambiji kontrak, utawa nindakake proses ukum. Ing Law & More kita ngerti manawa saben klien lan kahanane beda. Pramila kita nggunakake pendekatan pribadi. Pengacara kita mesthi ngupayakake kanthi cepet ngrampungake masalah hukum.

Pitakonan Paling Sering

Biaya pengacara gumantung karo jinis tugas lan durasi.

Biaya layanan hukum biasane adhedhasar tarif saben jam lan dikenani biaya sacara berkala. Nanging, kadang-kadang, pangaturan rega tetep bisa ditindakake. Law & More siyap nyedhiyakake perkiraan utawa pratelan biaya sing gegandhengan karo tugas sadurunge. Sawise iku, sampeyan bakal mesthi nampa spesifikasi sing jelas babagan jumlah jam sing ditindakake lan kerja rampung.

Law & More ngetrapake tarif saben jam ing ngisor iki:

Pengacara € 195 - € 225

Mitra € 250 - € 275

Kabeh tarif eksklusif 21% PPN Tarif bisa diubah saben taun.

Law & More ora afiliasi karo Dewan Bantuan Hukum Walanda lan ora nawakake layanan adhedhasar 'tambahan'. Yen sampeyan pengin lolos kanggo bantuan hukum subsidi, sampeyan disaranake hubungi firma pengacara liyane.

Ora masalah apa masalah hukum, para pengacara ing Law & More bisa nuntun lan ngewangi sampeyan wiwit wiwitan nganti pungkasan prekara ukum, adhedhasar strategi mikir sing apik. Apa nyusun lan mriksa dokumen legal utawa menehi saran legal babagan kasus sampeyan, Law & More ana kanggo sampeyan! Perusahaan hukum kita uga nawakake resolusi sengketa lan layanan litigasi kanggo bisnis lan individu, lan nganakake kesempatan lan penilaian risiko sing seimbang sadurunge kabeh proses ukum. Salajengipun, Law & More ora mung nawakake layanan hukum minangka penasihat lan litigator, nanging uga kasedhiya kanggo sampeyan minangka mitra sparring.

Kanggo saben masalah hukum, para pengacara ing Law & More ngetrapake strategi sing jelas sing kalebu patang langkah: ngerti saben liyane, ngrembug kasus kasebut bebarengan, ngetrapake rencana langkah demi langkah lan ngatasi kasus kasebut.

Pengacara kita wis biasa kerja kanthi cepet, mula sampeyan ora bakal ngenteni suwe maneh jawaban saka email sampeyan utawa supaya salah sawijining anggota staf bisa telpon. Kacepetan lan keahlian paling penting kanggo kita, mula sampeyan bisa nggunakake komunikasi sing cepet lan fokus lan penanganan pitakon legal sampeyan.

The Law & More tim makarya kanthi cara sing praktis lan pribadi kanggo perusahaan lan internasional lan nasional. Kantor kita ing Eindhoven lan Amsterdam duwe jam buka sing dawa lan kita mbukak ing wayah sore lan ing akhir minggu: wiwit Senen nganti Jumuah saka 8 esuk nganti 10 pm lan Setu lan Minggu saka 9 esuk nganti 5 sore

Apa sampeyan wirausaha utawa pribadi sing ngadhepi masalah hukum lan pengin dirampungake? Banjur wicaksana yen njaluk pengacara. Pungkasan, manawa sampeyan wirausaha utawa individu, masalah hukum bisa nduwe pengaruh finansial, material utawa immaterial sing utama kanggo bisnis utawa urip sampeyan. Ing Law & More, kita ngerti manawa saben masalah ukum akeh banget. Mula, ora kaya umume firma hukum, Law & More nawakake soko ekstra. Déné umume firma ukum mung duwe kawruh babagan bagean ukum sing winates lan rutin nindakake pakaryan, Law & More nawakake sampeyan, saliyane karo ilmu hukum sing ekstensif lan spesifik, layanan cepet lan pendekatan pribadi. Contone, pengacara kita ahli ing bidang hukum kulawarga, hukum kerja, hukum perusahaan, hukum properti intelektual, hukum real estate lan kepatuhan. Lan nalika nerangake bisnis, Law & More tumindak kanggo wirausaha ing macem-macem cabang industri, transportasi, pertanian, layanan kesehatan lan eceran.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More minangka firma hukum ing Eindhoven sing bisa ditindakake? Banjur kontak Law & More, pengacara kita bakal seneng mbantu sampeyan. Sampeyan bisa janjian

• liwat telpon: + 31403690680 or + 31203697121
• liwat e-mail: [email dilindhungi]
• liwat kaca Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/

Pengacara sing sampeyan butuhake biasane gumantung karo jinis pitakon ukum sampeyan. Contone, apa sampeyan duwe pitakon babagan perusahaan sampeyan? Banjur sampeyan butuh pengacara sing khusus babagan hukum perusahaan. Apa pitakon legal sampeyan duwe karakter internasional? Banjur sampeyan luwih seneng karo pengacara sing khusus babagan hukum internasional. Sampeyan uga kudu nyathet manawa umume pitakon ukum gegayutan karo luwih saka siji bidang ukum, saengga penting kanggo melu pengacara sing duwe ilmu babagan saben bidang ukum sing ana gandhengane.

Law & More minangka firma hukum sing aktif ing bidang ukum korporat, ukum intelektual lan teknologi, uga ukum tenaga kerja, ukum kulawarga, ukum imigrasi lan ukum real estate. Kajaba kita ngerti babagan undhang-undhang Walanda (prosedural), Law & More uga lingkup internasional lan sifat layanane. Kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik marang para klien, kita duwe tim pengacara lan yurisdiksi multibahasa sing ngomong basa Inggris, Jerman, Prancis, Spanyol, Turki, Rusia lan Ukraina.

Apa sampeyan nggolek bidang hukum liyane? Banjur priksa kaca keahliane sing nyathet kabeh bidang ukum. Pengacara kita ahli ing kabeh wilayah sing kasebut lan seneng mbantu sampeyan ing wilayah apa wae.

Pitakonan Paling Sering

Biaya pengacara gumantung karo jinis tugas lan durasi.

Biaya layanan hukum biasane adhedhasar tarif saben jam lan dikenani biaya sacara berkala. Nanging, kadang-kadang, pangaturan rega tetep bisa ditindakake. Law & More siyap nyedhiyakake perkiraan utawa pratelan biaya sing gegandhengan karo tugas sadurunge. Sawise iku, sampeyan bakal mesthi nampa spesifikasi sing jelas babagan jumlah jam sing ditindakake lan kerja rampung.

Law & More ngetrapake tarif saben jam ing ngisor iki:

Pengacara € 195 - € 225

Mitra € 250 - € 275

Kabeh tarif eksklusif 21% PPN Tarif bisa diubah saben taun.

Law & More ora afiliasi karo Dewan Bantuan Hukum Walanda lan ora nawakake layanan adhedhasar 'tambahan'. Yen sampeyan pengin lolos kanggo bantuan hukum subsidi, sampeyan disaranake hubungi firma pengacara liyane.

Ora masalah apa masalah hukum, para pengacara ing Law & More bisa nuntun lan ngewangi sampeyan wiwit wiwitan nganti pungkasan prekara ukum, adhedhasar strategi mikir sing apik. Apa nyusun lan mriksa dokumen legal utawa menehi saran legal babagan kasus sampeyan, Law & More ana kanggo sampeyan! Perusahaan hukum kita uga nawakake resolusi sengketa lan layanan litigasi kanggo bisnis lan individu, lan nganakake kesempatan lan penilaian risiko sing seimbang sadurunge kabeh proses ukum. Salajengipun, Law & More ora mung nawakake layanan hukum minangka penasihat lan litigator, nanging uga kasedhiya kanggo sampeyan minangka mitra sparring.

Kanggo saben masalah hukum, para pengacara ing Law & More ngetrapake strategi sing jelas sing kalebu patang langkah: ngerti saben liyane, ngrembug kasus kasebut bebarengan, ngetrapake rencana langkah demi langkah lan ngatasi kasus kasebut.

Pengacara kita wis biasa kerja kanthi cepet, mula sampeyan ora bakal ngenteni suwe maneh jawaban saka email sampeyan utawa supaya salah sawijining anggota staf bisa telpon. Kacepetan lan keahlian paling penting kanggo kita, mula sampeyan bisa nggunakake komunikasi sing cepet lan fokus lan penanganan pitakon legal sampeyan.

The Law & More tim makarya kanthi cara sing praktis lan pribadi kanggo perusahaan lan internasional lan nasional. Kantor kita ing Eindhoven lan Amsterdam duwe jam buka sing dawa lan kita mbukak ing wayah sore lan ing akhir minggu: wiwit Senen nganti Jumuah saka 8 esuk nganti 10 pm lan Setu lan Minggu saka 9 esuk nganti 5 sore

Apa sampeyan wirausaha utawa pribadi sing ngadhepi masalah hukum lan pengin dirampungake? Banjur wicaksana yen njaluk pengacara. Pungkasan, manawa sampeyan wirausaha utawa individu, masalah hukum bisa nduwe pengaruh finansial, material utawa immaterial sing utama kanggo bisnis utawa urip sampeyan. Ing Law & More, kita ngerti manawa saben masalah ukum akeh banget. Mula, ora kaya umume firma hukum, Law & More nawakake soko ekstra. Déné umume firma ukum mung duwe kawruh babagan bagean ukum sing winates lan rutin nindakake pakaryan, Law & More nawakake sampeyan, saliyane karo ilmu hukum sing ekstensif lan spesifik, layanan cepet lan pendekatan pribadi. Contone, pengacara kita ahli ing bidang hukum kulawarga, hukum kerja, hukum perusahaan, hukum properti intelektual, hukum real estate lan kepatuhan. Lan nalika nerangake bisnis, Law & More tumindak kanggo wirausaha ing macem-macem cabang industri, transportasi, pertanian, layanan kesehatan lan eceran.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More minangka firma hukum ing Eindhoven sing bisa ditindakake? Banjur kontak Law & More, pengacara kita bakal seneng mbantu sampeyan. Sampeyan bisa janjian

• liwat telpon: + 31403690680 or + 31203697121
• liwat e-mail: [email dilindhungi]
• liwat kaca Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/

Pengacara sing sampeyan butuhake biasane gumantung karo jinis pitakon ukum sampeyan. Contone, apa sampeyan duwe pitakon babagan perusahaan sampeyan? Banjur sampeyan butuh pengacara sing khusus babagan hukum perusahaan. Apa pitakon legal sampeyan duwe karakter internasional? Banjur sampeyan luwih seneng karo pengacara sing khusus babagan hukum internasional. Sampeyan uga kudu nyathet manawa umume pitakon ukum gegayutan karo luwih saka siji bidang ukum, saengga penting kanggo melu pengacara sing duwe ilmu babagan saben bidang ukum sing ana gandhengane.

Law & More minangka firma hukum sing aktif ing bidang ukum korporat, ukum intelektual lan teknologi, uga ukum tenaga kerja, ukum kulawarga, ukum imigrasi lan ukum real estate. Kajaba kita ngerti babagan undhang-undhang Walanda (prosedural), Law & More uga lingkup internasional lan sifat layanane. Kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik marang para klien, kita duwe tim pengacara lan yurisdiksi multibahasa sing ngomong basa Inggris, Jerman, Prancis, Spanyol, Turki, Rusia lan Ukraina.

Apa sampeyan nggolek bidang hukum liyane? Banjur priksa kaca keahliane sing nyathet kabeh bidang ukum. Pengacara kita ahli ing kabeh wilayah sing kasebut lan seneng mbantu sampeyan ing wilayah apa wae.

Law & More B.V.