Mbutuhake Pengacara Imigrasi?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Pengacara Imigrasi
/

Pengacara Imigrasi

Hukum imigrasi ngatur prakara sing ana gandhengane karo diakoni, omah lan deportasi warga asing. Warga negara manca negara yaiku dudu warga negari Walanda. Wong-wong iki bisa dadi pengungsi, nanging uga kalebu anggota kulawarga sing wis manggon ing Walanda. Dheweke bisa uga dadi wong sing pengin teka lan kerja ing Walanda.

Menu cepet

Pengacara imigrasi kita bakal seneng mbantu sampeyan yen pengin ngirim ijin panggonan utawa aplikasi naturalization kanggo awake dhewe, pasangan, anggota kulawarga utawa karyawan. Law & More bisa menehi saran utawa bisa nggambar kabeh aplikasi ijin panggonan kanggo sampeyan. Yen aplikasi sampeyan ditolak, kita uga bisa nulung sampeyan supaya bisa menehi bantahan menyang keputusan Layanan Imigrasi Walanda lan Naturalization (IND). Apa sampeyan duwe pitakonan kanggo salah sawijining pengacara imigrasi? Yen mangkono, kita mesthi bakal seneng mbantu sampeyan.

Pengacara imigrasi kita siyap kanggo sampeyan

Law and More

Ndhaptar ijin panggonan

Apa sampeyan pengin manggon ing Walanda?
Kita bisa mbantu sampeyan.

Bisnis kulawarga

Rombongan kulawarga

Apa sampeyan ora karo kulawarga utawa kulawarga sampeyan ora karo sampeyan? Temokake apa sing bisa kita lakoni kanggo sampeyan.

Gambar Karyawan

Migrasi labout

Apa sampeyan pengin kerja lan manggon ing Walanda? Kita bisa ngatur kabeh proses aplikasi.

Apa sampeyan pengin karyawan manca kerja kanthi sah ing Walanda? Hubungi.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Conto subjek sing bisa mbantu sampeyan yaiku:
  • Izin tinggal;
  • naturalisasi;
  • Reuni kulawarga;
  • Migrasi tenaga kerja;
  • Migran sing trampil.

Ndhaptar ijin panggonan

Ijin ijin rutin kalebu kabeh ijin panggonan tanpa idin ijin asylum. IND kasebut nganakake kabijakan sing diakoni sing mbatesi. Aplikasi kanggo ijin panggonan mung ditolak dening IND yen kahanan kasebut ora ditemoni. Pengacara imigrasi kita duwe pengalaman kanggo nglamar macem-macem jinis ijin panggonan. Kita bisa ngirim aplikasi kanggo ijin panggonan ing ngisor iki:

  • ijin panggonan kanggo reunifikasi kulawarga;
  • Izin tinggal mandiri;
  • ijin manggon warga EU;
  • Ijin panggonan kanggo migran sing trampil;
  • Ijin panggonan sinau / taun panelusuran;
  • Izin tinggal tanpa wates;
  • Ijin panggonan kanggo manggon terus;
  • Izin tinggal sementara (MVV).

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Imigrasi kita siap nulung sampeyan:

Kantor Law & More

Ndhaptar warga negara Walanda

Yen sampeyan pengin ngaplikasi kewarganegaraan Belanda, aplikasi kanggo naturalisasi kudu diajukake. Sering angel milih dhewe yen sampeyan layak nggawe naturalization. Bantuan saka pengacara imigrasi sing penting penting, amarga kahanan kasebut asring rumit banget. Ati-ati ing prosedur aplikasi naturalization penting kanggo aplikasi sing sukses. Apa sampeyan butuh pitulung kanggo nglamar warga negara Walanda? Law & More nawakake sampeyan bantuan sing cocog lan ndhukung sampeyan sajrone proses kabeh.

Rombongan kulawarga

Kahanan sing ditrapake uga ditrapake kanggo nggabungake kulawarga. Yen kahanan ora ditepungi, aplikasi kasebut bakal ditolak. Anggota kulawarga ing ngisor iki layak kanggo nganakake klumpukan kulawarga.

  • bojo;
  • partner kadhaptar;
  • pasangan sing durung nikah;
  • bocah cilik.

Salah sawijining syarat kanggo rombongan kulawarga yaiku pelamar lan anggota kulawarga kudu umure paling sethithik 21 taun. Saliyane pasangan, pasangan sing kadaptar, mitra sing ora omah-omah lan bocah cilik, mitra sing padha-padha (ora omah-omah) uga layak kanggo rombongan kulawarga.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.