Keluhan psikologis sawise meteng

Undhang-undhang Mupangat Sakit

Undhang-undhang Manfaat Penyakit Walanda sawise cacat kerja minangka akibat saka keluhan psikologis sawise meteng? Adhedhasar artikel 29a Undhang-undhang Manfaat Sakit, wanita sing diasuransiake sing ora bisa nindakake pagawean nduweni hak nampa bayaran yen penyebab cacat kanggo kerja ana hubungane karo meteng utawa nglairake. Ing jaman biyen, sambungan antarane keluhan psikologis, nyebabake cacat bisa kerja, lan meteng utawa nglairake arang digawe lan diakoni. Undhang-undhang kasus anyar nuduhake owah-owahan babagan perkara iki.

https://www.recht.nl/nieuws/arbeidsrecht/168727/ziektewet-na-arbeidsongeschiktheid-als-gevolg-van-psychische-klachten-na-zwangerschap/

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.