Undhang-undhang Sakit Kepala Belanda sawise cacat kerja amarga keluhan psikologis sawise meteng?

Adhedhasar artikel 29a Undhang Sakit Keuntungan Sakit Kepemil wanita sing ora bisa nindakake pakaryan bisa nampa pambayaran yen ana masalah cacat kerja ana hubungane karo meteng utawa nglairake. Biyen, sesambungan antarane keluhan psikologis, nyebabake cacat kerja, lan meteng utawa nglairake arang wis digawe lan diakoni. Undang-undang kasus sing anyar nuduhake yen ana owah-owahan.

https://www.recht.nl/nieuws/arbeidsrecht/168727/ziektewet-na-arbeidsongeschiktheid-als-gevolg-van-psychische-klachten-na-zwangerschap/

Share