blog

Pecat ing kontrak permanen

Pecat ing kontrak permanen

Apa pemecatan diidini ing kontrak permanen? Kontrak permanen minangka kontrak kerja sing sampeyan ora setuju ing tanggal pungkasan. Dadi kontrak sampeyan tetep tanpa wates. Kanthi kontrak permanen, sampeyan ora bisa dipecat kanthi cepet. Iki amarga kontrak kerja kaya ngono mung bakal rampung nalika sampeyan utawa majikan menehi kabar. Kowe…

Pecat ing kontrak permanen Read More »

Barang sah viewed Gambar

Barang dideleng kanthi sah

Nalika ngomong babagan properti ing jagad hukum, asring duwe makna sing beda tinimbang sing biasane digunakake. Barang kalebu barang lan hak properti. Nanging apa tegese iki? Sampeyan bisa maca liyane babagan iki ing blog iki. Barang Properti subyek kalebu barang lan hak properti. Barang bisa dipérang dadi…

Barang dideleng kanthi sah Read More »

Sanksi tambahan marang Rusia Image

Sanksi tambahan marang Rusia

Sawise pitung paket sanksi sing dienalake pemerintah marang Rusia, paket sanksi kaping wolu saiki uga diluncurake ing 6 Oktober 2022. Sanksi kasebut minangka tambahan saka langkah-langkah sing ditindakake marang Rusia ing taun 2014 kanggo nglebokake Crimea lan gagal ngetrapake perjanjian Minsk. Langkah-langkah kasebut fokus ing sanksi ekonomi lan langkah-langkah diplomatik. The…

Sanksi tambahan marang Rusia Read More »

Entuk kewarganegaraan Walanda

Entuk kewarganegaraan Walanda

Apa sampeyan pengin teka ing Walanda kanggo kerja, sinau utawa tetep karo kulawarga / pasangan? A ijin panggonan bisa ditanggepi yen sampeyan duwe tujuan sah tetep. Layanan Imigrasi lan Naturalisasi (IND) ngetokake ijin panggonan kanggo panggonan sementara lan permanen gumantung saka kahanan sampeyan. Sawise tetep manggon sah ing…

Entuk kewarganegaraan Walanda Read More »

Kawruh migran Gambar

Migran kawruhe

Apa sampeyan pengin pegawe manca sing berpendidikan dhuwur teka ing Walanda kanggo kerja ing perusahaan sampeyan? Iku bisa! Ing blog iki, sampeyan bisa maca babagan kahanan sing bisa ditindakake para migran sing trampil ing Walanda. Migran kawruh kanthi akses gratis Perlu dicathet yen para migran kawruh saka sawetara ...

Migran kawruhe Read More »

Aku arep ngrebut! Gambar

Aku arep ngrebut!

Sampeyan wis nggawe kiriman gedhe menyang salah sawijining pelanggan, nanging panuku ora mbayar jumlah sing kudu dibayar. Apa sing kowe iso? Ing kasus iki, sampeyan bisa njaluk barang panuku disita. Nanging, iki tundhuk karo kahanan tartamtu. Kajaba iku, ana macem-macem jinis kejang. Ing blog iki, sampeyan bakal maca…

Aku arep ngrebut! Read More »

Cepet cerai: kepiye carane?

Cepet cerai: kepiye carane?

Divorce meh tansah acara emosional angel. Nanging, carane divorce neruske bisa nggawe kabeh prabédan. Saenipun, saben wong kepengin supaya pegatan rampung kanthi cepet. Nanging kepiye carane nindakake? Tip 1: Nyegah bantahan karo mantan pasangan Tip sing paling penting nalika pegatan cepet ...

Cepet cerai: kepiye carane? Read More »

Bantuan, aku dipenjara Gambar

Tulung, aku ditangkep

Nalika sampeyan mandheg minangka tersangka dening pejabat penyidik, dheweke duwe hak kanggo nemtokake identitas sampeyan supaya dheweke ngerti sapa sing ditangani. Nanging, penahanan tersangka bisa ditindakake kanthi rong cara, kanthi tangan abang utawa ora abang. Tangan abang Apa sampeyan wis ditemokake ing tumindak pidana ...

Tulung, aku ditangkep Read More »

Apa sing kudu ditindakake yen sampling swara ora sah? gambar

Apa sing kudu ditindakake yen ana sampling swara sing ora sah?

Sampling swara utawa sampling musik minangka teknik sing saiki akeh digunakake ing ngendi pecahan swara disalin kanthi elektronik kanggo digunakake, asring ing wangun sing dimodifikasi, ing karya anyar (musik), biasane kanthi bantuan komputer. Nanging, pecahan swara bisa tundhuk marang macem-macem hak, minangka asil saka sampling ora sah bisa uga ora sah. …

Apa sing kudu ditindakake yen ana sampling swara sing ora sah? Read More »

Kapan pengacara dibutuhake?

Kapan pengacara dibutuhake?

Sampeyan wis nampa panggilan lan kudu katon ing ngarep hakim sing bakal mrentah ing kasus sampeyan utawa sampeyan bisa uga pengin miwiti prosedur dhewe. Nalika nyewa pengacara kanggo nulungi sampeyan ing sengketa hukum dadi pilihan lan nalika nyewa pengacara wajib? Jawaban kanggo pitakonan iki gumantung ...

Kapan pengacara dibutuhake? Read More »

Syarat umum lan kahanan tuku: B2B

Syarat umum lan kahanan tuku: B2B

Minangka pengusaha, sampeyan kudu nggawe perjanjian kanthi rutin. Uga karo perusahaan liyane. Syarat lan kahanan umum asring dadi bagean saka perjanjian kasebut. Syarat lan katemtuan umum ngatur subyek (hukum) sing penting ing saben persetujuan, kayata syarat pembayaran lan kewajiban. Yen, minangka pengusaha, sampeyan tuku barang lan / utawa layanan, sampeyan…

Syarat umum lan kahanan tuku: B2B Read More »

Kabeh babagan entuk bathi

Kabeh babagan entuk bathi

Ana akeh perkara sing kudu ditimbang nalika adol bisnis. Salah siji unsur sing paling penting lan paling angel asring rega sade. Negosiasi bisa macet ing kene, contone, amarga sing tuku ora siap mbayar cukup utawa ora bisa entuk pendanaan sing cukup. Salah sawijining solusi sing bisa…

Kabeh babagan entuk bathi Read More »

Apa penggabungan hukum?

Apa penggabungan hukum?

Sing panggabungan saham kalebu transfer saham saka perusahaan gabungan kasebut jelas saka jeneng kasebut. Istilah panggabungan aset uga nyritakake, amarga aset lan kewajiban tartamtu saka perusahaan dijupuk dening perusahaan liyane. Tembung panggabungan legal nuduhake siji-sijine wangun gabungan sing diatur kanthi sah ing Walanda. …

Apa penggabungan hukum? Read More »

Transfer Pakaryan

Transfer Pakaryan

Yen sampeyan arep nransfer perusahaan menyang wong liya utawa njupuk alih perusahaan wong liya, sampeyan bisa uga mikir apa pengambilalihan iki uga ditrapake kanggo personel. Gumantung ing alesan ngapa perusahaan dijupuk saka lan carane takeover digawa metu, iki bisa utawa ora seng di pengeni. Tuladhane, …

Transfer Pakaryan Read More »

Perjanjian lisensi

Perjanjian lisensi

Hak properti intelektual ana kanggo nglindhungi kreasi lan ide sampeyan saka panggunaan sing ora sah dening pihak katelu. Nanging, ing kasus tartamtu, contone, yen sampeyan pengin nggawe kreasi sampeyan dieksploitasi kanthi komersial, sampeyan bisa uga pengin wong liya bisa nggunakake. Nanging pinten hak sampeyan pengin menehi wong liya babagan properti intelektual sampeyan? …

Perjanjian lisensi Read More »

Dewan Pengawas

Dewan Pengawas

Dewan Pengawas (sabanjuré 'SB') minangka badan BV lan NV sing nduweni fungsi pengawasan babagan kabijakan dewan manajemen lan urusan umum perusahaan lan perusahaan afiliasi (Pasal 2: 140/250 paragraf 2). saka Civil Code Walanda ('DCC')). Tujuan artikel iki yaiku kanggo menehi…

Dewan Pengawas Read More »

Gambar pangayoman sewa

Proteksi nyewa

Nalika sampeyan nyewa akomodasi ing Walanda, sampeyan kanthi otomatis nduweni hak kanggo nyewa pangayoman. Padha ditrapake kanggo co-tenant lan subtenant. Ing asas, proteksi nyewa kalebu rong aspek: proteksi rega sewa lan proteksi nyewa marang mandap perjanjian panyewane amarga pemilik ora bisa mung mungkasi perjanjian sewa. Nalika…

Proteksi nyewa Read More »

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.