blog

Apa sing kudu ditindakake yen ana sampling swara sing ora sah?

Apa sing kudu ditindakake yen ana sampling swara sing ora sah?

Sampling swara utawa sampling musik minangka teknik sing saiki akeh digunakake ing ngendi pecahan swara disalin kanthi elektronik kanggo digunakake, asring ing wangun sing dimodifikasi, ing karya anyar (musik), biasane kanthi bantuan komputer. Nanging, pecahan swara bisa tundhuk marang macem-macem hak, minangka asil saka sampling ora sah bisa uga ora sah. …

Apa sing kudu ditindakake yen ana sampling swara sing ora sah? Read More »

Kapan pengacara dibutuhake?

Kapan pengacara dibutuhake?

Sampeyan wis nampa panggilan lan kudu katon ing ngarep hakim sing bakal mrentah ing kasus sampeyan utawa sampeyan bisa uga pengin miwiti prosedur dhewe. Nalika nyewa pengacara kanggo nulungi sampeyan ing sengketa hukum dadi pilihan lan nalika nyewa pengacara wajib? Jawaban kanggo pitakonan iki gumantung ...

Kapan pengacara dibutuhake? Read More »

Syarat umum lan kahanan tuku: B2B

Syarat umum lan kahanan tuku: B2B

Minangka pengusaha, sampeyan kudu nggawe perjanjian kanthi rutin. Uga karo perusahaan liyane. Syarat lan kahanan umum asring dadi bagean saka perjanjian kasebut. Syarat lan katemtuan umum ngatur subyek (hukum) sing penting ing saben persetujuan, kayata syarat pembayaran lan kewajiban. Yen, minangka pengusaha, sampeyan tuku barang lan / utawa layanan, sampeyan…

Syarat umum lan kahanan tuku: B2B Read More »

Kabeh babagan entuk bathi

Kabeh babagan entuk bathi

Ana akeh perkara sing kudu ditimbang nalika adol bisnis. Salah siji unsur sing paling penting lan paling angel asring rega sade. Negosiasi bisa macet ing kene, contone, amarga sing tuku ora siap mbayar cukup utawa ora bisa entuk pendanaan sing cukup. Salah sawijining solusi sing bisa…

Kabeh babagan entuk bathi Read More »

Apa penggabungan hukum?

Apa penggabungan hukum?

Sing panggabungan saham kalebu transfer saham saka perusahaan gabungan kasebut jelas saka jeneng kasebut. Istilah panggabungan aset uga nyritakake, amarga aset lan kewajiban tartamtu saka perusahaan dijupuk dening perusahaan liyane. Tembung panggabungan legal nuduhake siji-sijine wangun gabungan sing diatur kanthi sah ing Walanda. …

Apa penggabungan hukum? Read More »

Transfer Pakaryan

Transfer Pakaryan

Yen sampeyan arep nransfer perusahaan menyang wong liya utawa njupuk alih perusahaan wong liya, sampeyan bisa uga mikir apa pengambilalihan iki uga ditrapake kanggo personel. Gumantung ing alesan ngapa perusahaan dijupuk saka lan carane takeover digawa metu, iki bisa utawa ora seng di pengeni. Tuladhane, …

Transfer Pakaryan Read More »

Perjanjian lisensi

Perjanjian lisensi

Hak properti intelektual ana kanggo nglindhungi kreasi lan ide sampeyan saka panggunaan sing ora sah dening pihak katelu. Nanging, ing kasus tartamtu, contone, yen sampeyan pengin nggawe kreasi sampeyan dieksploitasi kanthi komersial, sampeyan bisa uga pengin wong liya bisa nggunakake. Nanging pinten hak sampeyan pengin menehi wong liya babagan properti intelektual sampeyan? …

Perjanjian lisensi Read More »

Dewan Pengawas

Dewan Pengawas

Dewan Pengawas (sabanjuré 'SB') minangka badan BV lan NV sing nduweni fungsi pengawasan babagan kabijakan dewan manajemen lan urusan umum perusahaan lan perusahaan afiliasi (Pasal 2: 140/250 paragraf 2). saka Civil Code Walanda ('DCC')). Tujuan artikel iki yaiku kanggo menehi…

Dewan Pengawas Read More »

Gambar pangayoman sewa

Proteksi nyewa

Nalika sampeyan nyewa akomodasi ing Walanda, sampeyan kanthi otomatis nduweni hak kanggo nyewa pangayoman. Padha ditrapake kanggo co-tenant lan subtenant. Ing asas, proteksi nyewa kalebu rong aspek: proteksi rega sewa lan proteksi nyewa marang mandap perjanjian panyewane amarga pemilik ora bisa mung mungkasi perjanjian sewa. Nalika…

Proteksi nyewa Read More »

Kewajiban sing duwe omah Gambar

Kewajiban sing duwe omah

A persetujuan rental duwe macem-macem aspèk. Aspek penting iki yaiku tuan tanah lan kewajibane marang panyewan. Titik wiwitan babagan kewajiban sing duwe omah yaiku "rasa seneng sing bisa diarepake dening penyewa adhedhasar perjanjian sewa". Sawise kabeh, kewajiban tuan tanah rapet ...

Kewajiban sing duwe omah Read More »

Gambar konflik kepentingan direktur

Konflik kepentingan direktur

Direktur perusahaan kudu tansah dipandu dening kapentingan perusahaan. Apa yen direktur kudu nggawe keputusan sing nglibatake kepentingan pribadine dhewe? Kapentingan apa sing ditindakake lan apa sing dikarepake direktur ing kahanan kaya ngono? Nalika ana konflik kepentingan? Nalika ngatur perusahaan,…

Konflik kepentingan direktur Read More »

Penylametan judhul Gambar

Penylametan judhul

Kepemilikan minangka hak paling lengkap sing bisa diduweni wong ing barang, miturut KUH Perdata. Kaping pisanan, tegese wong liya kudu ngajeni kepemilikan wong kasebut. Minangka asil saka hak iki, iku nganti pemilik kanggo nemtokake apa kedaden kanggo barang. Contone, pemilik bisa mutusake…

Penylametan judhul Read More »

Surrogacy ing Gambar Walanda

Surrogasi ing Walanda

Kandhutan, sayangé, ora dadi masalah kanggo saben wong tuwa kanthi kepinginan kanggo duwe anak. Saliyane kemungkinan adopsi, surrogacy bisa dadi pilihan kanggo wong tuwa sing dituju. Ing wayahe, surrogacy ora diatur dening hukum ing Walanda, kang ndadekake status legal loro tuwane dimaksudaké ...

Surrogasi ing Walanda Read More »

Gambar penggantian internasional

Pengganti internasional

Ing praktik, wong tuwa sing dituju luwih milih miwiti program surrogacy ing luar negeri. Padha bisa duwe macem-macem alasan kanggo iki, kabeh sing disambung menyang posisi precarious saka tuwane dimaksudaké miturut hukum Walanda. Iki dibahas kanthi ringkes ing ngisor iki. Ing artikel iki, kita nerangake manawa kemungkinan ing luar negeri uga bisa nyebabake macem-macem masalah amarga…

Pengganti internasional Read More »

Gambar panguwasa wong tuwa

Panguwasa wong tuwa

Nalika bocah lair, ibune bocah kasebut kanthi otomatis duwe wewenang wong tuwa marang bocah kasebut. Kajaba ing kasus nalika ibune dhewe isih cilik. Yen ibune wis nikah karo pasangane utawa duwe kemitraan sing kadhaptar nalika lair, bapakne…

Panguwasa wong tuwa Read More »

Undhang-undhang mundur

Undhang-undhang mundur

Divorce melu akeh Proses divorce kasusun saka sawetara langkah. Langkah-langkah sing kudu ditindakake gumantung apa sampeyan duwe anak lan apa sampeyan wis sarujuk luwih dhisik babagan penyelesaian karo mantan mitra sampeyan. Umumé, prosedur standar ing ngisor iki kudu ditindakake. Kaping pisanan, aplikasi kanggo divorce ...

Undhang-undhang mundur Read More »

Nolak kerja Gambar

Nolak kerja

Ngganggu banget yen instruksi sampeyan ora dituruti dening karyawan sampeyan. Contone, pegawe sing ora bisa dipercaya kanggo muncul ing lantai kerja ing akhir minggu utawa wong sing nganggep kode busana sing rapi ora ditrapake kanggo dheweke. Yen kedadeyan kasebut bola-bali…

Nolak kerja Read More »

alimony

alimony

Apa alimony? Ing Walanda alimony minangka kontribusi finansial kanggo biaya urip mantan pasangan lan anak sawise pegatan. Iki minangka jumlah sing ditampa utawa kudu dibayar saben wulan. Yen sampeyan ora duwe penghasilan cukup kanggo urip, sampeyan bisa entuk tunjangan. Sampeyan kudu mbayar…

alimony Read More »

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.