Ora kabeh organisasi nindakake kegiyatan kanthi integritas…

Ora saben organisasi nindakake kegiyatan kanthi integritas. Nanging akeh sing wedi muni, saiki pengalaman wis bola-bali nuduhake manawa whistleblowers ora cukup dilindhungi. House for Whistleblowers undhang, sing diwiwiti ing wulan Juli 2016, tujuane ngganti iki lan nyelehake aturan kanggo nglaporake kesalahan ing organisasi kanthi luwih saka 50 karyawan. Ing asas, Undhang-undhang kasebut dibangun ing papan dununge lan karyawan. Ing cara sing beda tinimbang ing hukum kerja, istilah kasebut diinterpretasikake kanthi cetha miturut Undhang-undhang. Mangkono uga freelancer tundhuk marang aturan kasebut.

22-02-2017

Share