Ing litigasi, sampeyan mesthi bisa ngarep-arep akeh Wrangling…

Ing litigation siji bisa tansah ngarep-arep akeh wrangling lan dheweke wicara. Kanggo luwih njlentrehake kasus kasebut, pengadilan bisa uga ngladeni pamirsa para saksi. Salah sawijining karakteristik pangrungu kaya ngono yaiku spontan. Kanggo entuk jawaban sing ora bisa ditrapake, pangrungon kasebut bakal ditindakake kanthi 'spontan' sadurunge hakim. Mahkamah Tinggi Walanda saiki wis mutusake manawa dileksanakake, saka perspektif ekonomi prosedur, supaya pendengaran kasebut ditindakake kanthi dhasar pratelan sadurunge. Ing kasus tartamtu ing 23 Desember, bakal entuk suwe banget kanggo ngrungokake kabeh enem saksi kasebut. Nanging, penting pengadilan kanthi nyathet kasunyatan manawa pernyataan kasebut ditulis bisa nyebabake reliabilitas suda nalika menehi pambiji.

2017-01-10

Share