tarif

Law & More biaya kanggo pakaryan kasebut ing ngisor iki biaya saben jam, sing kalebu gumantung marang pengalaman karyawan lan jinis kasus sing uga kalebu faktor ing ngisor iki:

  • Watak internasional kasus kasebut
  • Kawruh khusus / keahlian unik / kompleksitas hukum
  • Urgency
  • Jinis perusahaan / klien
Tingkat dhasar:
Associate   € 175 - € 195
Senior Associate   € 195 - € 225
partner   € 250 - € 275

Kabeh tarif ora kalebu 21% PPN. Tarif kasebut bisa diowahi saben taun.

Law & More yaiku, gumantung saka jinis tugas, sing disiapake menehi kira-kira rega total, sing bisa ngasilake kutipan tetep kanggo karya sing bakal ditindakake.