Bakal ana sawetara wong Walanda sing durung ngerti…

Ana sawetara wong Walanda sing durung ngerti babagan masalah nyeret babagan gempa Groningen, sing disebabake pengeboran gas. Pengadilan kasebut mutusake manawa 'Nederlandse Aardolie Maatschappij' (Perusahaan Petroleum Belanda) kudu mbayar ganti rugi kanggo kerusakan nonmaterial menyang bagean saka penduduk Groningenveld. Uga Negara iki tanggung jawab amarga ora ana pengawasan sing ora cocog, nanging pengadilan mrentah manawa, sanajan ana pengawasan pancen ora cekap, mula ora bakal bisa ujar yen kerusakan kasebut nyebabake.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.