Bakal ana sawetara wong Walanda sing durung ngerti…

Ana sawetara wong Walanda sing durung ngerti babagan masalah nyeret babagan gempa Groningen, sing disebabake pengeboran gas. Pengadilan kasebut mutusake manawa 'Nederlandse Aardolie Maatschappij' (Perusahaan Petroleum Belanda) kudu mbayar ganti rugi kanggo kerusakan nonmaterial menyang bagean saka penduduk Groningenveld. Uga Negara iki tanggung jawab amarga ora ana pengawasan sing ora cocog, nanging pengadilan mrentah manawa, sanajan ana pengawasan pancen ora cekap, mula ora bakal bisa ujar yen kerusakan kasebut nyebabake.

Share