Ing wektu iki, bisa uga kabeh wong wis ngelingi: presiden Trump…

Ing wektu iki, bisa uga kabeh wong bakal weruh: popularitas presiden Trump wis mudhun wiwit wiwit ngenalake larangan perjalanan kontroversial. Media Walanda wis nglaporake manawa enem wong Iran padha terdampar ing bandara Walanda Schiphol, nalika lagi lelungan saka Teheran menyang Amerika Serikat. Sadurunge, pengadilan ing Seattle wis nggantungake larangan perjalanan. Kangge, uga ana telung hakim federal sing mriksa larangan kasebut. Para hakim dijadwalake pangrungon, sing ditindakake kanthi nggunakake telpon, disiarake kanthi langsung lan diikuti atusan ewu wong. Putusan hakim federal bakal ngetutake minggu iki.

08-02-2017

Share