Ing wektu iki, bisa uga kabeh wong wis ngelingi: presiden Trump…

Ing wektu iki, bisa uga kabeh wong bakal weruh: popularitas presiden Trump wis mudhun wiwit wiwit ngenalake larangan perjalanan kontroversial. Media Walanda wis nglaporake manawa enem wong Iran padha terdampar ing bandara Walanda Schiphol, nalika lagi lelungan saka Teheran menyang Amerika Serikat. Sadurunge, pengadilan ing Seattle wis nggantungake larangan perjalanan. Kangge, uga ana telung hakim federal sing mriksa larangan kasebut. Para hakim dijadwalake pangrungon, sing ditindakake kanthi nggunakake telpon, disiarake kanthi langsung lan diikuti atusan ewu wong. Putusan hakim federal bakal ngetutake minggu iki.

08-02-2017

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.