Landa minangka pimpinan inovasi ing Eropa

Miturut Scoreboard Inovasi Eropa Komisi Eropa, Walanda nampa 27 indikator potensial inovasi. Walanda saiki ana ing posisi kaping 4 (2016 - nomer 5), lan dadi Inovasi Leader ing 2017, bebarengan karo Denmark, Finlandia lan Inggris.

Miturut Menteri Hal Ehwal Ekonomi Walanda, kita entuk asil iki amarga negara-negara, universiti lan perusahaan kerja sama. Salah sawijining kritéria Skor Papan Inovasi Eropa kanggo Penilaian Negeri yaiku 'kerja sama-swasta'. Sampeyan uga kudu sebutno yen investasi kanggo inovasi ing Walanda iku sing paling dhuwur ing Eropa.

Apa sampeyan kepengin banget karo The European Inovation Scoreboard 2017? Sampeyan bisa maca kabeh ing situs web Komisi Eropa.

Share