Ing tanggal 1 Januari, ukum Prancis diwiwiti kanthi dhasar…

Ing tanggal 1 Januari, undang-undang Prancis wiwit dadi tenaga kerja ing endi karyawan bisa mateni smartphone ing njaba jam kerja lan kanthi mangkono bisa ngilangi akses menyang email kerja. Ukuran iki minangka akibat saka tekanan tambah sing kudu ditambah lan nyambung, sing nyebabake masalah lembur lan masalah kesehatan sing ora dibayar. Perusahaan gedhe sing duwe 50 utawa luwih karyawan dibutuhake kanggo negosiasi karo karyawan babagan aturan tartamtu sing bakal ditrapake kanggo wong-wong mau. Apa wong Walanda bakal ngetutake?

Share