Pengusaha kudu nggatekake kahanan sing…

Juragan kudu menehi perhatian marang kahanan sing dikarepake kanggo ngilangi sawijining pegawe. Sapisan iki dibuktekake maneh kanthi keputusan pengadilan distrik ing Assen. Sakit rumah sakit kudu mbayar karyawan (apoteker) ijin transisi 45,000 lan imbuhan sing regane € 125,000 amarga ora ana alasan sing cukup kanggo mungkasi kontrak kerja. Rumah sakit kasebut ngaku yen apotek ora disfunctional, sing dadi kedadeyan kasebut. Nanging, kontrak kasebut dibubarake, kanthi entuk manfaat sing ditrapake. Alesan kanggo iki yaiku nalika sauntara hubungan kerja wis diganggu, sing kabeh diwenehake kanggo majikan.

10-02-2017

Share