Sistem peradilan Walanda wis inovasi. Wiwit tanggal 1 Maret 2017 bakal…

Sistem peradilan Walanda lagi inovasi. Wiwit tanggal 1 Maret 2017, bakal bisa nyamar digital ing Pengadilan Tinggi Walanda babagan kasus tuntutan sipil. Intine, prosedur cassation tetep padha. Nanging, bakal bisa miwiti prosiding online (jinis panggilan digital) lan ijolan dokumen lan informasi kanthi digital. Kabeh iku amarga saka pasukan sing kuwalitas undhang-undhang Quality lan Inovasi (KEI) anyar.

09-02-2017

Share