Sistem peradilan Walanda wis inovasi. Wiwit tanggal 1 Maret 2017 bakal…

Sistem peradilan Walanda lagi inovasi. Wiwit tanggal 1 Maret 2017, bakal bisa nyamar digital ing Pengadilan Tinggi Walanda babagan kasus tuntutan sipil. Intine, prosedur cassation tetep padha. Nanging, bakal bisa miwiti prosiding online (jinis panggilan digital) lan ijolan dokumen lan informasi kanthi digital. Kabeh iku amarga saka pasukan sing kuwalitas undhang-undhang Quality lan Inovasi (KEI) anyar.

09-02-2017

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.