Ngirim ora karyawan

'Sirah sepeda Deliveroo Sytse Ferwanda (20) minangka pengusaha independen lan dudu karyawan' minangka pangadilan ing pengadilan ing Amsterdam. Kontrak sing dirampungake ing antarane pangirim lan Deliveroo ora dianggep minangka kontrak kerja. Miturut hakim jelas yen kontrak kasebut dimaksudake minangka kontrak kerja mandiri. Uga adhedhasar metode kerja jelas yen ora ana pagawean sing dibayar ing kasus iki.

Share