Ngirim ora karyawan

'Kurir sepeda Deliveroo Sytse Ferwanda (20) minangka pengusaha mandiri lan dudu karyawan' minangka putusan pengadilan ing Amsterdam. Kontrak sing rampung antarane deliverer lan Deliveroo ora dianggep minangka kontrak Employment - lan kanthi mangkono iku deliverer dudu karyawan ing perusahaan pangiriman. Miturut hakim iku cetha sing kontrak dimaksudaké minangka kontrak poto-employment. Uga adhedhasar cara kerja kasebut jelas yen ora ana lapangan kerja sing dibayar ing kasus iki.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.