Kewajiban KYC

Minangka firma hukum & pajak sing didegake ing Walanda, kita wajib tundhuk karo undang-undang lan peraturan anti-pencucian uang Walanda lan Uni Eropa sing ngetrapake aturan kepatuhan kanggo entuk bukti sing jelas babagan identitas klien sadurunge kita miwiti prekara layanan lan hubungan bisnis.

Ing ngisor iki nggambarake informasi apa sing dibutuhake kanggo umume kasus lan format sing informasi iki diwenehake kanggo kita. Yen sampeyan, ing tahap apa wae, mbutuhake pandhuan luwih lanjut, kita bakal seneng mbantu sampeyan ing proses awal iki.

Identitas identitas sampeyan

 Kita mesthi mbutuhake salinan asli dokumen sing asli, sing bukti jeneng sampeyan lan bukti sampeyan alamat. Kita ora bisa nampa salinan sing wis mentas. Yen ngono sampeyan katon fisik ing kantor, kita bisa ngenali sampeyan lan nggawe salinan dokumen kanggo file kita.

  • Paspor mlebu log (notarized lan diwenehake karo apostille);
  • Kertu identitas Eropa;

panjenengan alamat

Salah sawijining asli utawa salinan asli sing wis disetel (ora luwih saka 3 wulan):

  • Sertifikat resmi saka omah;
  • Rintisan anyar kanggo gas, listrik, telpon omah utawa sarana liyane;
  • Pernyataan pajeg lokal saiki;
  • Sawijining pratelan saka bank utawa institusi finansial.

Surat referensi

Ing pirang-pirang kasus, kita mbutuhake surat referensi sing diwenehake dening panyedhiya layanan profesional sing utawa sing wis ngerti individu kasebut paling ora setaun (umpamane notaris, akuntan ahli hukum utawa bank), sing nyatakake yen individu kasebut dianggep minangka wong biso dipercoyo sing ora samesthine melu perdagangan narkoba, obat-obatan pidana utawa terrorism.

Latar mburi bisnis

Kanggo netepi syarat kepatuhan sing dileksanakake ing pirang-pirang kasus, kita kudu netepake latar mburi bisnis saiki. Informasi iki kudu didhukung dening bukti dokumen, data lan sumber informasi sing bisa dipercaya, kayata, kayata:

  • Garis ringkesan;
  • Ekstrak pungkasan saka pendaptaran komersial;
  • Brosur komersial lan situs web;
  • Laporan taunan;
  • Artikel warta;
  • Janjian papan.

Konfirmasi sumber lan dana asli sampeyan

Salah sawijining syarat kepatuhan sing paling penting sing kudu ditindakake yaiku uga nggawe sumber dhuwit asli sing digunakake kanggo mbiayai perusahaan / Entitas / Yayasan.

Dokumentasi Tambahan (yen ana Perusahaan / Entitas / Yayasan melu)

Gumantung ing jinis layanan sing dibutuhake, struktur sing sampeyan pengin saran lan struktur sing pengin sampeyan aturake, sampeyan kudu menehi dokumentasi tambahan.