Divorce ing Walanda kanggo warga non-Walanda Gambar

Pegatan ing Walanda kanggo warga negara non-Walanda

Nalika loro pasangan Walanda, nikah ing Walanda lan manggon ing Walanda, arep pegatan, pengadilan Walanda alamiah duwe yurisdiksi kanggo ngucapake divorce iki. Nanging apa bab nalika nerangake loro partners manca nikah ing luar negeri? Bubar, kita ajeg nampa pitakonan bab pengungsi Ukrainia sing arep pegatan ing Walanda. Nanging apa iki bisa?

Petisi cerai ora bisa diajukake ing negara apa wae. Mesthi ana hubungane antarane mitra lan negara pengajuan. Apa pengadilan Walanda nduweni hak kanggo ngrungokake aplikasi kanggo divorce gumantung ing aturan yurisdiksi saka European Brussels II-ter Convention. Miturut konvènsi iki, pengadilan Walanda bisa mènèhi pegatan, antara liya, yen pasangan wis biasa manggon ing Walanda.

Kanggo nemtokake manawa omah-omah sing biasa ana ing Walanda, kudu dideleng ing ngendi pasangan bojo wis netepake pusat kapentingane kanggo nggawe permanen. Kanggo nemtokake panggonan biasa, kahanan faktual saka kasus tartamtu kudu dianggep. Iki bisa uga kalebu registrasi karo kotamadya, keanggotaan klub tenis lokal, sawetara kanca utawa sedulur, lan kerja utawa sinau. Mesthi ana kahanan pribadi, sosial utawa profesional sing nuduhake hubungan sing langgeng karo negara tartamtu. Prasaja, papan panggonan sing wis biasa yaiku panggonan sing saiki dadi pusat panguripane. Yen pasangan omah biasa ing Walanda, pengadilan Walanda bisa ngucapake pegatan. Ing sawetara kasus, mung siji mitra sing duwe omah biasa ing Walanda.

Senajan panggonan pengungsi Ukrainia ing Walanda sak wentoro ing akeh kasus, iku isih bisa ditetepake sing panggonan biasanipun ing Walanda. Apa iki kasus ditemtokake dening kasunyatan konkrit lan kahanan individu.

Apa sampeyan lan pasangan ora Walanda nanging pengin pegatan ing Walanda? Yen mangkono, hubungi kita. kita pengacara kulawarga spesialis ing (internasional) pegatan lan bakal seneng mbantu!

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.