Perceraian lan kahanan ing sekitar virus korona

Coronavirus duwe akibat banget kanggo kabeh. Kita kudu nyoba nginep ing omah sabisa lan uga bisa mlaku saka omah. Iki mesthekake yen sampeyan luwih akeh ngenteni pasangan karo saben dina tinimbang sing sadurunge. Umume wong ora digunakake kanggo nggunakake wektu bebarengan saben dina. Ing sawetara rumah tangga, kahanan kasebut malah nyebabake ketegangan sing perlu. Utamane kanggo mitra sing wis nate ngrampungake masalah hubungan sadurunge krisis korona, kahanan saiki bisa nggawe kahanan sing ora bisa dingerteni. Saperangan mitra uga bisa uga rumangsa luwih becik nduwe pegatan. Nanging kepiye manawa sajrone krisis korona? Apa sampeyan bisa nggawe pegatan sanajan ana langkah-langkah babagan koronavirus kanggo tetep ing omah?

Sanajan langkah sing luwih ketat saka RIVM, sampeyan isih bisa miwiti prosedur pegatan. Pengacara cerai saka Law & More bisa menehi saran lan ngewangi sampeyan ing proses iki. Kanggo prosedur pegatan, bedane bisa ditindakake antarane cerai babagan panyuwunan gabungan lan pegatan sepih. Ing kasus cerai babagan panyuwunan bareng, sampeyan lan pasangan (mantan) ngirim usul siji. Salajengipun, sampeyan setuju kabeh babagan pengaturan. Panyuwunan unilateral kanggo pegatan yaiku panjaluk salah sawijine kalorone menyang pengadilan kanggo ngrusak pernikahan kasebut. Ing kasus cerai babagan panyuwunan bareng, pangadilan pengadilan biasane ora perlu. Ing panyuwunan panyerakan penceraian sing umum, umume dijadwalake pangrungon ing pengadilan sawise babak sing ditulis. Informasi liyane babagan cerai bisa ditemokake ing kaca pegatan kita.

Perceraian lan kahanan ing sekitar virus korona

Minangka akibat saka wabah koronavirus, pengadilan, tribunal lan kolega khusus nggarap jarak saka kadohan lan kanthi cara digital. Kanggo kasus kulawarga sing ana hubungane karo coronavirus, ana sawetara pengaturan ing wilayah kasebut yaiku pengadilan distrik ing kasus mung uwal karo kasus sing dianggep penting banget liwat sambungan telepon (video). Contone, kasus dianggep sanget yen pengadilan nyatakake yen keamanan para bocah padha ngalami. Ing kasus kulawarga sing luwih cepet, pengadilan menehi penilaian apa jenis kasus kasebut cocog kanggo ditangani kanthi tulisan. Yen ngono, para partai bakal dijaluk setuju. Yen pesta mbantah kanggo prosedur sing ditulis, pengadilan isih bisa ngrancang pangrungon lisan liwat telpon (video) sambungan.

Apa tegese kanggo kahanan sampeyan?

Yen sampeyan bisa ngrembug babagan prosedur pegatan karo saben liyane lan uga bisa nggawe tata cara bareng, kita nyaranake manawa sampeyan pengin panjaluk cerai gabungan. Saiki, umume ora mbutuhake pendengaran pengadilan lan pegatan bisa diselehake kanthi nulis, dadi cara sing paling pas kanggo njaluk pegatan sajrone krisis korona. Pengadilan ngupayakake keputusan babagan aplikasi bareng ing wates wektu sing ditemtokake dening hukum, sanajan krisis korona.

Yen ora bisa nggayuh kesepakatan karo mitra (ex-), sampeyan bakal kudu miwiti prosedur penceraian sepih. Iki uga bisa sajrone krisis korona. Proses cerai babagan panyuwunan sepihak diwiwiti saka kiriman petisi ing endi pegatan lan peruntukan sepira (alimony, divisi harta, lan sapiturute) dijaluk pengacara saka salah sawijining mitra. Petisi iki banjur diwarisake marang mitra liyane dening juru kunci. Mitra liyane banjur bisa ngirim pertahanan tinulis sajrone 6 minggu. Sawise iki, pangrungon lisan umume dijadwal lan, miturut prinsip, putusan kasebut. Minangka asil korona, aplikasi unilateral kanggo pegatan bisa luwih suwe sadurunge pangrungu bicara bisa kelakon yen kasus kasebut ora bisa ditangani kanthi tulisan.

Ing konteks iki, bisa miwiti proses perceraian uga sajrone krisis korona. Iki bisa dadi panyuwunan gabungan utawa aplikasi sepihak kanggo pegatan.

Divorce online sak krisis korona ing Law & More

Uga ing wektu khusus iki pengacara cerai saka Law & More wis kanggo layanan sampeyan. Kita bisa menehi saran lan nuntun sampeyan kanthi nggunakake telpon, panggilan video utawa e-mail. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan cerai, aja kesusu hubungi kantor kita. Kita seneng mbantu sampeyan!

Share