Perceraian lan Paraga Awujud. Apa sampeyan kudu ngerti?

Apa sampeyan wis nikah utawa sampeyan duwe kemitraan sing kadaptar? Yen ngono, ukum kita adhedhasar prinsip perawatan lan ngrawat anak dening wong tuwa, miturut Artikel 1: 247 BW. Udakara 60,000 bocah sing diadepi taler saka wong tuwa saben taun. Nanging, sawise cerai kasebut, bocah kasebut duwe hak perawatan lan pangopènan sing padha karo wong tuwa lan wong tuwa sing duwe hak ngurus, terus ngetrapake panguwasa kasebut sacara bebarengan miturut Pasal 1: 251 saka Kode Sipil Walanda. Beda karo jaman biyen, mula para wong tuwa tetep dadi panguwasa saka pihak tuwa.

Perceraian lan Paraga Awujud. Apa sampeyan kudu ngerti?

Penjagaan wong tuwa bisa diterangake minangka hak-hak lan kewajiban sing ditindakake dening wong tuwa babagan pambesaran lan ngurus bocah cilik lan duwe hubungane karo aspek-aspek ing ngisor iki: wong cilik, administrasi asile lan perwakilan ing tumindak sipil loro ing lan extrajudicially. Sing luwih spesifik, gegayutan karo tanggung jawab wong tuwa supaya pangembangan kapribadhen, kesejahteraan mental lan fisik lan safety bocah, sing nyegah panggunaan kekerasan mental utawa fisik. Kajaba iku, wiwit taun 2009, hak asuh uga nyakup kewajiban wong tuwa kanggo ningkatake pangembangan ikatan antarane bocah lan wong tuwa liyane. Sawise kabeh, legislatif nganggep manawa cocog karo bocah kanggo nduwe hubungan pribadi karo wong tuwa loro.

Nanging, kahanan ora bisa dipengini yen terus-terusan saka panguwasa wong tuwa lan kanthi mangkono kontak pribadi karo salah siji wong tuwa sawise cerai ora bisa ditindakake utawa dikarepake. Pramila Pasal 1: 251a Kode Sipil Walanda ngemot, kajaba prinsip kasebut, kemungkinan njaluk pengadilan supaya hak asuhan anak kasebut dadi siji wong tuwa sawise cerai. Amarga iki minangka kahanan sing luar biasa, pengadilan mung bakal menehi wewenang wong tuwa amarga rong sebab:

  1. yen ana risiko sing ora bisa ditrima yen bocah kasebut bakal kepepet utawa ilang antarane wong tuwa lan ora ngarep-arep manawa dandan sing cukup bakal digayuh ing mangsa ngarep, utawa
  2. yen pangowahan hak penjagaan kudu cocog kanggo bocah.

Kriteria pertama dikembangake ing hukum kasus lan pambiji manawa kriteria kasebut bisa ditindakake, kanthi kasuistis banget. Contone, ora ana komunikasi sing apik ing antarane wong tuwa lan kegagalan sing gampang manut karo pengaturan akses wong tuwa ora kanthi otomatis tegese yen entuk kepentingan bocah, kuwajiban wong tuwa kudu diwenehake marang salah sawijining wong tuwa.[1] Nalika panjaluk ngilangi hak asuhan bebarengan lan diwenehake hak asuh menyang salah sawijining wong tuwa ing kasus manawa wujud komunikasi apa wae ora ana[2], iku kamungkinan yen ana kekerasan domestik, strap, ancaman[3] utawa ing wong tuwa kanthi sistematis frustasi karo wong tuwa liyane[4], diwenehake. Babagan kriteria kapindho, pertimbangan kasebut kudu dibuktekake kanthi kanyatan sing cukup manawa panguwasa wong tuwa siji-sijine perlu kanggo kepentingan anak. Conto kritéria kasebut yaiku yaiku kahanan ing ngendi keputusan penting sing kudu ditindakake babagan bocah lan wong tuwa ora bisa konsultasi babagan bocah kasebut ing mangsa sing bakal diramal lan ngidini keputusan nggawe keputusan kanthi cekap lan cepet, yaiku: beda karo kepentingan bocah.[5] Umumé, hakim kasebut ora gelem ngowahi hak asuhan bareng-bareng dadi hak siji, mesthi ing wektu pisanan sawise pegatan kasebut.

Apa sampeyan pengin duwe panguwasa wong tuwa marang anak-anake mung sawise cerai? Ing kasus kasebut, sampeyan kudu miwiti proses kanthi ngirim panjaluk kanggo njaluk panguwasa wong tuwa menyang pengadilan. Petisi kasebut kudu duwe alasan kenapa sampeyan mung pengin duwe hak asuh saka bocah kasebut. A pengacara dibutuhake kanggo prosedur iki. Pengacara sampeyan nyiapake panyuwunan kasebut, nemtokake dokumen tambahan sing kudu diklumpukake lan ngirim panjaluk kasebut menyang pengadilan. Yen panjalukan kanggo hak asuhan wis diwenehake, wong tuwa utawa pihak liyane sing pengin diwenehi kesempatan kanggo nanggapi panjaluk iki. Sawise ing pengadilan, prosedur babagan pemberian panguwasa wong tuwa bisa entuk wektu suwe: paling sethithik 3 wulan luwih saka 1 taun, gumantung saka kerumitan kasus kasebut.

Ing kasus konflik sing serius, para hakim biasane njaluk Dewan Ngurus lan Perlindhungan Anak supaya diselidiki lan ngetokake saran (seni. 810 paragraf 1 DCCP). Yen dewan kasebut miwiti penyelidikan babagan panjaluk hakim, iki kanthi definisi nyebabake telat ing proses kasebut. Tujuan investigasi kasebut dening Dewan Penjagaan Anak lan Perlindhungan yaiku nyengkuyung wong tuwa supaya bisa ngrampungake konflik babagan hak asuh kanggo kepentingan bocah. Mung yen ora nyebabake asil sajrone 4 minggu, dewan bakal nerusake informasi sing dibutuhake lan ngetokake saran. Sabanjure, pengadilan bisa menehi utawa nolak panjaluk kanggo panguwasa wong tuwa. Hakim biasane menehi panjaluk kasebut yen dheweke nganggep manawa syarat panjaluk kasebut wis ditemoni, ora ana kabotan kanggo panjaluk hak asuh lan hak asuh kanggo kepentingan bocah. Ing kasus liyane, hakim bakal nolak panjaluk kasebut.

At Law & More kita ngerti manawa pegatan dadi wektu angel kanggo sampeyan. Ing wektu sing padha, wicaksana mikir babagan otoritas wong tuwa marang bocah-bocah. Pemahaman sing apik babagan kahanan kasebut lan pilihan penting. Law & More bisa mbantu sampeyan nemtokake posisi legal lan, yen pengin, njupuk aplikasi kanggo entuk panguwasa wong tuwa tunggal. Apa sampeyan ngerteni dhewe ing salah sawijining kahanan sing dijlentrehake ing ndhuwur, apa sampeyan pengin dadi wong tuwa sing duwe hak jaga anak utawa duwe pitakonan liyane? Hubungi pengacara Law & More.

[1] HR 10 september 1999, ECLI: NL: HR: 1999: ZC2963; HR 19 april 2002, ECLI: NL: PHR: 2002: AD9143.

[2] HR 30 september 2011, ECLI: NL: HR: 2011: BQ8782.

[3] Hof 's-Hertogenbosch 1 mabru 2011, ECLI: NL: GHSGR: 2011: BP6694.

[4] HR 9 juli 2010 ECLI: NL: HR: 2010: BM4301.

[5] Hof Amsterdam 8 Agustus 2017, ECLI: NL: GHAMS: 2017: 3228.

Share