Sampeyan bisa ndhaptar perusahaan ing alamat kantor virtual?

Pitakon umum ing antarane para pangusaha yaiku sampeyan bisa ndhaptar perusahaan ing alamat kantor virtual. Warta ing warta sampeyan asring maca babagan perusahaan manca kanthi alamat pos ing Walanda. Nduwe perusahaan kothak PO sing diarani nduweni kaluwihan. Mayoritas wirausaha ngerti manawa kemungkinan iki ana, nanging carane ngatur lan syarat sing kudu sampeyan lakoni, isih durung jelas akeh. Kabeh mau diwiwiti kanthi registrasi ing Kamar Perdagangan. Sampeyan bisa ndhaptar bisnis sanajan sampeyan manggon ing luar negeri. Nanging, ana panjaluk utama: perusahaan sampeyan kudu duwe alamat kunjungan Walanda utawa kegiatan bisnis perusahaan sampeyan kudu ditindakake ing Walanda.

Bisa-sampeyan-ndhaptar-a-perusahaan-ing-a-virtual-office-alamat

Webshop syarat legal

Minangka pemilik webshop sampeyan duwe kewajiban legal marang pelanggan. Sampeyan kudu duwe kabijakan bali, sampeyan kudu ngupayakake panjaluk pelanggan, sampeyan kudu menehi garansi lan kudu menehi paling ora siji pilihan sawise mbayar. Ing kasus tuku konsumen, panjaluk uga konsumen ora kudu mbayar luwih saka 50% jumlah tuku sadurunge. Mesthi wae, yen konsumen nindakake kanthi sukarela, kudu mbayar kabeh, nanging pengecer (web) ora diidini. Panjaluk iki mung ditrapake nalika sampeyan tuku produk, kanggo layanan, prabayar mbayar dibutuhake.

Apa nyebutake alamat wajib?

Lokasi informasi kontak kudu ditemokake kanthi jelas lan logis ing webshop. Alasan konco iki yaiku yen ana pelanggan duwe hak ngerti sapa sing duweni bisnis. Keperluan kasebut didhukung dening undang-undang lan prentah kanggo saben situs web.

Informasi kontak dumadi saka telung bagean:

  • Identitas perusahaan
  • Rincian kontak perusahaan
  • Alamat geografis perusahaan.

Identitas perusahaan tegese rincian registrasi perusahaan kayata nomer Kamar Dagang, nomer PPN lan jeneng perusahaan. Rincian kontak yaiku data sing bisa digunakake konsumen kanggo ngubungi webshop. Alamat geografis diarani minangka alamat saka perusahaan sing nindakake bisnis. Alamat geografis kudu dadi alamat sing bisa dikunjungi lan ora bisa dadi alamat PO Box. Ing pirang-pirang toko web cilik, alamat kontak padha karo alamat geografis. Sampeyan bisa uga angel nuruti persyaratan kanggo menehi rincian kontak. Ing ngisor iki, sampeyan bisa maca luwih lengkap babagan carane sampeyan isih bisa memenuhi syarat kasebut.

Alamat virtual

Yen sampeyan ora pengin utawa ora bisa menehi alamat sing bisa dikunjungi ing toko web, sampeyan bisa nggunakake alamat kantor virtual. Alamat iki uga bisa diatur dening organisasi sing sampeyan bayar. Organisasi semacam iki uga duwe macem-macem layanan kayata nglacak lan nerusake item pos. Nduwe alamat Walanda apik kanggo dipercaya pengunjung situs web sampeyan.

Kanggo sapa?

Sampeyan bisa uga mbutuhake alamat kantor virtual amarga sawetara sebab. Alamat kantor virtual umume kanggo:

  • Wong sing nindakake bisnis ing omah; sing pengin njaga bisnis lan urip kanthi kapisah.
  • Wong sing nggawe bisnis ing luar negeri, nanging uga nyoba njaga kantor ing Walanda;
  • Wong sing duwe perusahaan ing Walanda, sing pengin duwe kantor virtual.

Ing kahanan tartamtu, alamat virtual bisa didaftar ing Kamis Perdagangan.

Registrasi ing kamar Perdagangan

Sajrone proses aplikasi siji utawa luwih cabang perusahaan sampeyan bakal pangguna. Ing proses iki loro alamat pos lan alamat sing dikunjungi bakal didaftar. Alamat ngunjungi mung ditrapake yen sampeyan bisa mbuktekake yen cabang sampeyan ana ing kana. Iki bisa diverifikasi kanthi cara kontrak sewa. Iki uga ditrapake yen perusahaan sampeyan ana ing pusat bisnis. Yen persetujuan penyewaan kasebut nuduhake manawa sampeyan nyewa kantor (ruang) kanthi permanen, sampeyan bisa ndhaftar minangka alamat kunjungan ing Dhaptar Trade. Duwe alamat nyewa permanen ora ateges sampeyan kudu tansah ana, nanging sampeyan kudu duwe kemampuan kanggo tetep saiki yen dibutuhake. Contone, yen sampeyan nyewa meja utawa kantor sajrone rong jam seminggu, ora cukup kanggo nyukupi syarat kanggo registrasi perusahaan sampeyan.

Kanggo ndhaptar perusahaan, sampeyan kudu duwe sawetara dokumen sing kasedhiya:

  • Bentuk pendaftaran Dewan Perdagangan;
  • Sewa kontrak sing ditandatangani, - tuku, - utawa nyewa saka alamat kunjungan Walanda;
  • Salin bukti sah saka identitas sing bener (sampeyan bisa ngatur iki karo kedutaan Walanda utawa notaris);
  • Ekstrak asli utawa salinan sah saka daftar pedunung asing sing sampeyan tinggal, utawa dokumen liyane saka organisasi resmi sing nyatakake alamat manca sampeyan.

Peraturan Kamar Dagang babagan 'Kantor Virtual'

Ing taun-taun pungkasan, kita ngerteni manawa kantor virtual minangka kantor sing dununge ana perusahaan, nanging ing ngendi karya sejatine ora dieksekusi. Pirang taun kepungkur, Kamar Dagang ngganti aturan kanggo kantor virtual. Biyen, umume diarani perusahaan 'Ghost' kanggo ngrampungake usahane ing alamat kantor virtual. Kanggo nyegah kegiatan ilegal, Kamar Dagang mriksa manawa perusahaan kasebut duwe kantor virtual sing uga nindakake kegiyatan saka alamat sing padha. Kamar Dagang nyebut praktik bisnis berkelanjutan iki. Iki ora ateges manawa para pengusaha sing duwe kantor virtual uga kudu ana ing kana kanthi permanen, nanging tegese kudu duwe kemampuan kanggo ana ing permanen yen dibutuhake.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan blog iki utawa yen ana masalah karo Dewan Perdagangan, hubungi pengacara Law & More. Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan lan menehi pitulung legal yen perlu.

Share
Law & More B.V.