Asosiasi Bar Walanda

Logo NOVA

Asosiasi Bar Walanda iku organisasi profesional publik kanggo profesi hukum. Minangka kepentingan administrasi keadilan sing tepat, Asosiasi Bar nyengkuyung praktik profesi sah lan ngawasi kualitas layanan sing diwenehake dening pengacara.

Asosiasi Pengacara dibentuk dening kabeh pengacara ing Walanda. Kajaba iku, Walanda dibagi kanthi sah dadi sewelas wilayah, sing makili yuridiksi pengadilan. Kabeh pengacara ing wilayah kasebut duwe kantor bareng dadi Asosiasi Pengacara lokal. Pengacara saka Law & More mesthi dadi anggota Asosiasi Pengacara lokal lan nasional.