ING BUTUH Pengacara Transportasi?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Hukum transportasi
/

Pengacara Pengangkutan

Sektor logistik dinamis lan mesthi obah. Amarga globalisasi perdagangan, akeh liyane barang sing diangkut pirang-pirang kilometer kanthi macem-macem cara. Iki bisa kalebu transportasi nganggo segara, dalan, rel lan udhara. Akeh pihak kayata klien, transporter, forwarder, asuransi lan panampa sing melu proses iki. Sawise kabeh, barang ditampa lan dikirim maneh dening macem-macem pihak.

Sanajan proses transportasi iki asring ora nyebabake masalah kanggo kabeh pihak kasebut, nanging isih bisa salah. Yen transportasi dadi mandeg, wektu tundha digawe utawa kargo rusak utawa ilang ing rute, pitakon tanggung jawab bisa kedadeyan ing antarane pihak. Sapa sing dadi tanggung jawab lan mula kudu ngatasi kerusakan sing ditanggung? Lan apa langkah sing bisa ditindakake manawa pesta mung ora nemoni komitmene? Wangsulan kanggo pitakon kasebut, kabeh kudu ditemokake ing web perjanjian ing antarane kabeh pihak kasebut.

Saliyane perjanjian ing antarane pihak-pihak, peraturan internasional kudu digatekake nalika ngadhepi masalah ukum transportasi. Sawise kabeh, transportasi kasebut asring ditindakake sacara internasional lan kanthi mangkono nyabrang macem-macem wates nasional. Mula, aturan internasional duwe peran penting. Konvénsi internasional sing bakal ditrapake gumantung saka transportasi. Contone, konferensi Hague-Visby Rules ditrapake kanggo transportasi segara lan Konvensi Montreal ditrapake kanggo transportasi udara. Contone, konvénsi CMR penting ing transportasi dalan.

"Sajrone perkenalan, aku langsung dadi jelas
sing Law & More duwe rencana sing jelas
saka tumindak”

Nanging, ora mung wates nasional sing dilintasi karo hukum transportasi Maneka warna ukum uga ana gandhengane karo hukum transportasi. Contone, ana pertindihan sing jelas ing antarane hukum transportasi lan hukum tenaga kerja, hukum kontrak, ukum perusahaan lan hukum internasional. Sawise kabeh, umpamane, operator kasebut nggunakake bawahan lan pesenan diwenehake menyang pengiriman barang. Ing kahanan kasebut, masalah sing ana hubungane karo hukum transportasi uga bisa muncul. Apa sampeyan ngrampungake masalah sing kaya ngono? Banjur, kawruh sing wiyar lan anyar kanggo masalah ing wilayah kasebut kasebut uga penting.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Pengangkutan kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More Photo

kita layanan

Kanggo ndeleng ing ndhuwur, sektor logistik ndhuwur kabeh kompleks lan sawetara aspek sing kudu digatekake. Ana ing Law & More kita ngerti manawa logistik melu kapentingan lengkap, ing Walanda lan Eropa uga global. Pramila kita nganggep penting kanggo dadi salah sawijining langkah ing ngarep masalah potensial kanthi nggambarake perjanjian (transportasi) lan istilah lan kahanan umum. Bisa, umpamane, ngatur utawa ngilangi tanggung jawab babagan macem-macem masalah ukum transportasi.

Apa sampeyan ngatasi karusakan, prosedur, pangumpulan utang utawa masalah rampasan ing konteks transportasi? Malah banjur Law & More tim ana kanggo sampeyan. Pengacara kita ora mung ahli babagan hukum transportasi, nanging uga ana ing babagan hukum sing gegandhengan. Apa ana pitakon liyane? Hubungi Law & More.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.