Sektor logistik dinamis lan mesthi obah. Amarga globalisasi perdagangan, akeh liyane barang sing diangkut pirang-pirang kilometer kanthi macem-macem cara. Iki bisa kalebu transportasi nganggo segara, dalan, rel lan udhara. Akeh pihak kayata klien, transporter, forwarder, asuransi lan panampa sing melu proses iki. Sawise kabeh, barang ditampa lan dikirim maneh dening macem-macem pihak.

ING NGANGGO ING TRANSPORT LAW?
KONTAK LAW & MORE

Hukum transportasi

Sektor logistik dinamis lan mesthi obah. Amarga globalisasi perdagangan, akeh liyane barang sing diangkut pirang-pirang kilometer kanthi macem-macem cara. Iki bisa kalebu transportasi nganggo segara, dalan, rel lan udhara. Akeh pihak kayata klien, transporter, forwarder, asuransi lan panampa sing melu proses iki. Sawise kabeh, barang ditampa lan dikirim maneh dening macem-macem pihak.

Sanajan proses transportasi iki asring ora nyebabake masalah kanggo kabeh pihak kasebut, nanging isih bisa salah. Yen transportasi dadi mandeg, wektu tundha digawe utawa kargo rusak utawa ilang ing rute, pitakon tanggung jawab bisa kedadeyan ing antarane pihak. Sapa sing dadi tanggung jawab lan mula kudu ngatasi kerusakan sing ditanggung? Lan apa langkah sing bisa ditindakake manawa pesta mung ora nemoni komitmene? Wangsulan kanggo pitakon kasebut, kabeh kudu ditemokake ing web perjanjian ing antarane kabeh pihak kasebut.

Saliyane perjanjian ing antarane pihak-pihak, peraturan internasional kudu digatekake nalika ngadhepi masalah ukum transportasi. Sawise kabeh, transportasi kasebut asring ditindakake sacara internasional lan kanthi mangkono nyabrang macem-macem wates nasional. Mula, aturan internasional duwe peran penting. Konvénsi internasional sing bakal ditrapake gumantung saka transportasi. Contone, konferensi Hague-Visby Rules ditrapake kanggo transportasi segara lan Konvensi Montreal ditrapake kanggo transportasi udara. Contone, konvénsi CMR penting ing transportasi dalan.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

 Nelpon +31 40 369 06 80

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”

Nanging, ora mung wates nasional sing dilintasi karo hukum transportasi Maneka warna ukum uga ana gandhengane karo hukum transportasi. Contone, ana pertindihan sing jelas ing antarane hukum transportasi lan hukum tenaga kerja, hukum kontrak, ukum perusahaan lan hukum internasional. Sawise kabeh, umpamane, operator kasebut nggunakake bawahan lan pesenan diwenehake menyang pengiriman barang. Ing kahanan kasebut, masalah sing ana hubungane karo hukum transportasi uga bisa muncul. Apa sampeyan ngrampungake masalah sing kaya ngono? Banjur, kawruh sing wiyar lan anyar kanggo masalah ing wilayah kasebut kasebut uga penting.

Hukum transportasi

kita layanan

Kanggo ndeleng ing ndhuwur, sektor logistik ndhuwur kabeh kompleks lan sawetara aspek sing kudu digatekake. Ana ing Law & More kita ngerti manawa logistik melu kapentingan lengkap, ing Walanda lan Eropa uga global. Pramila kita nganggep penting kanggo dadi salah sawijining langkah ing ngarep masalah potensial kanthi nggambarake perjanjian (transportasi) lan istilah lan kahanan umum. Bisa, umpamane, ngatur utawa ngilangi tanggung jawab babagan macem-macem masalah ukum transportasi.

Apa sampeyan ngatasi karusakan, prosedur, pangumpulan utang utawa masalah rampasan ing konteks transportasi? Malah banjur Law & More tim ana kanggo sampeyan. Pengacara kita ora mung ahli babagan hukum transportasi, nanging uga ana ing babagan hukum sing gegandhengan. Apa ana pitakon liyane? Hubungi Law & More.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 (0) 40 369 06 80 utawa kirim e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl