Kebijakan Privasi

Pratelan privasi

Law & More ngolah data pribadi. Supaya ngandhani sampeyan kanthi cara sing jelas lan transparan babagan proses data pribadi, pratelan privasi iki disusun. Law & More ngormati data pribadi lan njamin manawa informasi pribadi sing diwenehake kanggo kita ditangani kanthi cara rahasia. Pernyataan privasi iki nindakake kewajiban ngandhani subjek data babagan Law & More ngolah data pribadi. Wajib kasebut asalé saka Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR). Ing pratelan privasi iki yaiku pitakonan sing paling penting babagan proses data pribadi kanthi Law & More bakal mangsuli.

rincian kontak

Law & More yaiku pengontrol sing ngolah data pribadi. Law & More dumunung ing De Zaale 11 (5612 AJ) Eindhoven. Yen ana pitakon babagan pratelan privasi iki, sampeyan bisa hubungi kita. Sampeyan bisa ngubungi kita kanthi telpon ing nomer +31 (0) 40 369 06 80 lan liwat email info@lawandmore.nl.

Data pribadi

Data pribadi yaiku kabeh informasi sing nyritakake babagan wong utawa sing bisa digandhengake karo wong liya. Informasi sing ora langsung ngandhani babagan wong liya, uga dianggep dadi data pribadi. Ing statement privasi iki, data pribadi tegese kabeh informasi Law & More pangolahan saka sampeyan lan sing bisa dingerteni.

Law & More ngolah data pribadi supaya bisa menehi layanan kanggo klien utawa data pribadi sing diwenehake dening subjek data kanthi inisiatif dhewe. Iki kalebu rincian kontak lan rincian pribadi liyane sing perlu kanggo ngatasi kasus sampeyan, data pribadi sing wis diisi ing formulir kontak utawa bentuk web, informasi sing diwenehake sajrone wawancara (pambuko), data pribadi sing kasedhiya ing situs web umum utawa data pribadi sing bisa dipikolehi saka registrasi umum, kayata Registrasi Kadastral lan Daftar Perdagangan Dewan Perdagangan.  Law & More ngolah data pribadi supaya bisa menehi layanan, supaya bisa ningkatake layanan iki lan bisa komunikasi kanthi pribadi sampeyan minangka subyek data.

Data pribadi sing diproses dening Law & More?

Pernyataan privasi iki ditrapake kanggo kabeh wong sing data diolah Law & More. Law & More ngolah data pribadi wong sing ora langsung utawa langsung duwe, pengin duwe utawa duwe hubungan. Iki kalebu wong ing ngisor iki:

  • (potensial) klien saka Law & More;
  • pelamar;
  • wong sing kasengsem ing layanan saka Law & More;
  • wong sing nyambung karo perusahaan utawa organisasi sing wis ana Law & More wis, pengin duwe utawa wis duwe hubungan;
  • pengunjung situs web saka Law & More;
  • saben wong liya sing ngubungi Law & More.

Tujuan pangolahan data pribadi

Law & More olahan data pribadi kanggo tujuan ing ngisor iki:

  • Nyedhiyakake layanan sah

Yen sampeyan nyewa supaya bisa menehi layanan sah, kita njaluk sampeyan bisa menehi katrangan kontak karo kita. Sampeyan bisa uga kudu nampa data pribadi liyane kanggo ngatasi kasus sampeyan, gumantung karo prekara prekara kasebut. Kajaba iku, data pribadi sampeyan bakal digunakake supaya invoice layanan sing diwenehake. Yen perlu kanggo nyedhiyakake layanan, kita nyedhiyakake data pribadi menyang pihak katelu.

  • Nyedhiyakake informasi

Law & More ndhaptar data pribadhi ing sistem lan nyimpen data kasebut supaya bisa menehi informasi kanggo sampeyan. Iki bisa dadi informasi babagan hubungane karo Law & More. Yen sampeyan ora duwe hubungan karo Law & More (durung), sampeyan bisa njaluk informasi nggunakake formulir kontak ing situs web. Law & More olahan data pribadi supaya bisa hubungi sampeyan lan menehi informasi sing dijaluk.

  • Ngisi kewajiban hukum

Law & More olahan data pribadi supaya bisa nindakake kewajiban sah. Miturut hukum lan aturan tumindak sing ditrapake kanggo pengacara, kita wajib verifikasi identitas sampeyan adhedhasar dokumen identitas sing bener.

  • Rekrutmen lan pilihan

Law & More nglumpukake data pribadi kanggo tujuan rekrutmen lan pilihan. Yen sampeyan ngirim aplikasi proyek menyang Law & More, data pribadhi disimpen kanggo nemtokake manawa sampeyan bakal diajak wawancara kerja lan supaya bisa ngubungi sampeyan babagan aplikasi sampeyan.

  • media sosial

Law & More nggunakake sawetara jaringan media sosial, yaiku Facebook, Instagram, Twitter lan LinkedIn. Yen sampeyan nggunakake fungsi ing situs web babagan media sosial, kita bisa ngumpulake data pribadi liwat jaringan media sosial.

  • Situs web panggunaan pangukuran

Kanggo ngukur panggunaan bisnis situs web, Law & More nggunakake layanan Leadinfo ing Rotterdam. Layanan iki nuduhake jeneng lan alamat perusahaan adhedhasar alamat IP pengunjung. Alamat IP ora klebu.

Lemah kanggo ngolah data pribadi

Law & More olahan data pribadi kanthi dhasar siji utawa luwih saka alasan ing ngisor iki:

  • idin

Law & More bisa ngolah data pribadi amarga sampeyan wis menehi idin kanggo pangolahan kasebut. Sampeyan duwe hak kanggo mbatalake idin iki.

  • Adhedhasar kesepakatan (durung rampung)

Yen sampeyan nyewa Law & More kanggo nyedhiyani layanan sah, kita bakal ngolah data pribadhi yen lan luwih lengkap kanggo nindakake layanan iki.

  • Kewajiban hukum

Data pribadhi sampeyan bakal diproses supaya bisa netepi kewajiban sah. Miturut hukum anti-dhuwit lan pembiayaan teroris Walanda, pengacara wajib nglumpukake lan ngrekam informasi tartamtu. Iki mbutuhake, antara liya, identitas klien kudu diverifikasi.

  • Kapentingan sing sah

Law & More olahan data pribadhi yen kita duwe kapentingan sing sah kanggo nindakake lan nalika pangolahan ora nglanggar hak sampeyan kanthi privasi kanthi ora seimbang.

Nuduhake data pribadi karo pihak katelu

Law & More data data mung ngumumake data menyang pihak katelu yen perlu kanggo nyedhiyakake layanan kita, kanggo ngormati alasan sadurunge. Iki bisa kalebu kesimpulan kesepakatan, ngandhakake data pribadi babagan prosedur (legal), koresponden karo pihak sing menehi gandhengane utawa nggayuh pihak katelu kanggo pihak lan ditugasake dening Law & More, kayata panyedhiya ICT. Kajaba iku, Law & More bisa menehi data pribadi kanggo pihak katelu, kayata lembaga pengawas utawa sing ditunjuk sacara umum, manawa ana kewajiban sing ditindakake.

Persetujuan prosesor bakal dirampungake karo saben pihak katelu sing ngolah data pribadhi atas jenenge lan diwenehake Law & More. Akibate, saben prosesor uga wajib netepi GDPR. Pihak katelu sing diaktifake Law & More, nanging nyedhiyakake layanan minangka pengontrol, dadi tanggung jawab kanggo netepi GDPR. Iki kalebu contone akuntan lan notaris.

Keamanan data pribadi

Law & More angka keamanan lan perlindungan data pribadi sampeyan kanthi akeh lan nyedhiyakake langkah-langkah teknis lan organisasi sing cocog kanggo njamin tingkat keamanan sing cocog karo risiko, njaga kahanan seni. Kapan Law & More nggunakake layanan pihak katelu, Law & More bakal ngrekam persetujuan babagan langkah sing bakal ditindakake ing perjanjian prosesor.

Wektu penylametan

Law & More bakal nyimpen data pribadi sing lagi diproses ora luwih saka sing dibutuhake, supaya bisa nggayuh tujuan sing wis diwiwiti, utawa sing dibutuhake saka hukum utawa peraturan.

Hak privasi subjek data

Miturut undang-undang privasi, sampeyan duwe hak tartamtu nalika data pribadi diproses:

  • Kanan akses

Sampeyan duwe hak kanggo njupuk informasi babagan data pribadhi sing diproses lan duwe akses menyang data pribadi kasebut.

  • Kanan kanggo koreksi

Sampeyan duwe hak njaluk controller kanggo mbenerake utawa ngrampungake data pribadi sing ora akurat utawa durung lengkap.

  • Bener kanggo mbusak ('bener ora bakal dilalekake')

Sampeyan duwe hak njaluk Law & More kanggo mbusak data pribadhi sing lagi diproses. Law & More bakal mbusak data pribadi kasebut ing kahanan ing ngisor iki:

  • yen data pribadi ora prelu ana hubungane karo tujuan sing diklumpukake;
  • yen sampeyan mbatalake persetujuan sampeyan babagan proses adhedhasar lan ora ana alasan legal liyane kanggo diproses;
  • yen sampeyan nolak proses lan ora ana alasan sing sah kanggo ngolah;
  • yen data pribadhi wis diolah kanthi sah;
  • yen data pribadhi kudu dicopot amarga netepi prentah.
  • Hak kanggo watesan pangolahan

Sampeyan duwe hak njaluk Law & More kanggo matesi pangolahan data pribadi nalika sampeyan yakin manawa informasi tartamtu ora diproses.

  • Kemampuan kanggo portabel data

Sampeyan duwe hak nampa data pribadi kasebut Law & More proses lan ngirim data kasebut menyang pengontrol liyane.

  • Tengen kanggo obyek

Sampeyan duwe hak, sawayah-wayah, nolak kanggo ngolah data pribadi kanthi Law & More.

Sampeyan bisa ngirim panjaluk akses, mbenerake utawa rampung, mbusak, watesan, portabilitas data utawa mundur saka idin sing diwenehake Law & More kanthi ngirim email menyang alamat email ing ngisor iki: info@lawandmore.nl. Sampeyan bakal nampa jawaban ing panjaluk sampeyan sajrone patang minggu. Ana uga kahanan ing endi Law & More ora bisa (kanthi) nindakake panjalukmu. Iki bisa uga umpamane yen kerahasiaan pengacara utawa penylametan hukum melu.