Hukum pensiun ing Walanda wis dadi wilayah hukum dhewe. Iki kalebu kabeh undang-undang pensiun lan peraturan sing nyedhiyakake penghasilan ganti karyawan sawise pensiun. Contone kalebu undang-undang sing spesifik banget kayata Undhang-undhang Pensiun, Partisipasi Wajib ing Undhang-undhang Dana Pensiun Industri 2000 utawa Equalisasi Hak Pensiun ing Undhang-Undhang Perceraian. Undhang-undhang iki kalebu, syarat-syarat liyane sing kudu ditindakake supaya bisa entuk pensiun, aturan babagan manajemen lan pambayaran hak pensiun dening panyedhiya pensiun lan langkah-langkah kanggo nyegah pelanggaran pensiun.

Kudu Mbantu Kanthi HUKUM PENSION?
KANGGO HUKUM PENGACARA PENSION

Hukum Pensiun

Hukum pensiun ing Walanda wis dadi wilayah hukum dhewe. Iki kalebu kabeh undang-undang pensiun lan peraturan sing nyedhiyakake penghasilan ganti karyawan sawise pensiun. Contone kalebu undang-undang sing spesifik banget kayata Undhang-undhang Pensiun, Partisipasi Wajib ing Undhang-undhang Dana Pensiun Industri 2000 utawa Equalisasi Hak Pensiun ing Undhang-Undhang Perceraian. Undhang-undhang iki kalebu, syarat-syarat liyane sing kudu ditindakake supaya bisa entuk pensiun, aturan babagan manajemen lan pambayaran hak pensiun dening panyedhiya pensiun lan langkah-langkah kanggo nyegah pelanggaran pensiun.

Menu cepet

Sanajan kasunyatan manawa undang-undang pensiun minangka wilayah hukum dhewe, nanging uga duwe akeh antarmuka karo wilayah hukum liyane. Mula, ing babagan undang-undang pensiun, saliyane undang-undang lan peraturan tartamtu, undang-undang lan peraturan umum ing babagan ukum kerja, kayata uga ditrapake. Contone, pensiun minangka kondisi kerja sing penting kanggo akeh karyawan, sing diselehake lan dibahas ing kontrak kerja. Kondisi iki sebagian nemtokake penghasilan nalika wis tuwa. Saliyane hukum pegawean, undang-undang ing ngisor iki uga bisa dianggep:

• Ukum tanggung jawab;
• Hukum kontrak;
• Hukum pajak;
• Ukum asuransi;
• Penyetaraan hak pensiun nalika pegatan.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

 Nelpon +31 (0) 40 369 06 80

Napa milih Law & More?

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja sing njamin supaya 100% saka klien kita nyaranake lan kita dirating rata-rata kanthi angka 9.4

"Law & More pengacara

melu lan

bisa empathize karo

masalah klien"

Undhang-undhang lan peraturan sing beda-beda sing gabung karo undang-undang pensiun lan tumpang tindih ing kahanan tartamtu ndadekake undang-undang pensiun minangka wilayah hukum sing kompleks lan lengkap. Kajaba iku, undang-undang pensiun ora mandheg lan ajeg ngadhepi perubahan ing tingkat nasional lan internasional, uga arah regulator sing ana gandhengane kayata De Nederlandsche Bank (DNB) lan Otoritas Belanda kanggo Pasar Keuangan (AFM). Iki tegese manawa ngrampungake masalah ing bidang ukum pensiun ora mung butuh wawasan, nanging uga pengetahuan babagan profesi sing anyar lan mula kudu dadi pengacara yen sampeyan kena karo undang-undang pensiun. Law & MorePengacara ora mung paling anyar ing bidang ukum pensiun, nanging uga kanggo bidang hukum liyane sing kasebut. Apa sampeyan duwe pitakon babagan hukum pensiun? Law & More seneng mbantu sampeyan. Sampeyan uga bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan yuridiksi liyane ing situs web.

Layanan saka Law & More

Hukum Corporate

Pengacara perusahaan

Saben perusahaan pancen unik. Mulane, sampeyan bakal nampa saran legal sing cocog karo perusahaan sampeyan

Kabar saka gawan

Pengacara interim

Kudu pengacara? Nyedhiyani dhukungan legal sing cukup kanggo Law & More

Advocate

Pengacara imigrasi

Kita ngrampungake prekara sing ana hubungane karo diakoni, omah, deportasi lan alien

Persetujuan pemegang saham

Pengacara bisnis

Saben wirausaha kudu ngatasi undang-undang perusahaan. Siapake dhewe kanthi becik.

Penyediaan pensiun miturut sistem pilar

Pranata pensiun sing nyedhiyakake penghasilan ganti karyawan sawise pensiun uga diarani pensiun. Ing Walanda, sistem penyediaan pensiun, utawa sistem pensiun, duwe telung pilar:

Pensiun dhasar. Pensiun dhasar uga diarani penyediaan OW. Kabeh wong ing Walanda duwe hak kasebut. Nanging, ana sawetara kahanan sing ana gandhengane karo iki. Syarat pertama kanggo nampa ketentuan AOW yaiku umur tartamtu, yaiku 67 taun, kudu ditindakake. Kondisi liyane yaiku wong kudu kerja utawa urip ing Walanda. Kanggo saben taun, yen ana wong sing manggon ing Walanda wiwit tanggal 15 nganti umur 67 taun, 2% saka persediaan AOW maksimal diakoni. Sejarah kerja ora dibutuhake ing kasus iki.

Hak pensiun. Pilar iki gegayutan karo hak-hak sing wis dipikolehi wong sajrone nyambut gawe lan ditrapake minangka pensiun tambahan kanggo pensiun dhasar. Luwih khusus, suplemen iki gegayutan karo gaji sing ditundha sing dibayar bebarengan karo perusahaan lan karyawan kanthi premi. Dadi, pensiun tambahan mesthi dibangun sajrone hubungan karyawan-perusahaan, saengga ing kasus iki dibutuhake riwayat kerja. Nanging ing Walanda, ora ana kewajiban umum babagan pengusaha kanggo nggawe pensiun (tambahan) kanggo karyawane. Iki tegese persetujuan kudu digawe antarane pegawe lan perusahaan ing babagan iki. Law & More mesthi bakal seneng ngewangi sampeyan babagan iki.

Pensiun Sukarela. Pilar iki gegayutan karo kabeh dhuwit sing diwenehake wong sadurunge umur tuwa. Contone kalebu singitas, asuransi jiwa lan penghasilan saka ekuitas. Umume para wiraswasta lan wirausahawan sing kudu ngandelake pilar kasebut kanggo pensiun.

Partisipasi Wajib ing Undhang-undhang Dana Pensiun Industri 2000

Sanajan kasunyatan manawa pengusaha ing Walanda ora wajib ngatur pensiun (tambahan) kanggo karyawane, kanthi kahanan tartamtu dheweke isih kudu menehi pensiun. Contone, kayata, yen partisipasi ing skema pensiun diwajibake kanggo perusahaan liwat dana pensiun ing saindenging industri. Kewajiban iki muncul yen sarat wajib sing ditrapake kanggo sektor tartamtu: katrangan sing disetujoni dening menteri sektor sing partisipasi wajib ing dana pensiun industri ditrapake. Partisipasi Wajib ing Undhang-undhang Dana Pensiun Industri 2000 ngatur kemungkinan skema pensiun wajib kanggo kabeh karyawan ing industri utawa sektor tartamtu.

Yen partisipasi dana pensiun ing saindenging industri wajib, perusahaan sing aktif ing sektor sing gegandhengan kudu ndhaptar dana pensiun ing saindenging industri. Sabanjure, dana kasebut njaluk informasi babagan karyawan sing bakal diwenehake lan para pengusaha nampa tagihan premi pensiun sing kudu dibayar. Yen para pengusaha ora afiliasi karo dana pensiun saindhenging industri, sanajan ana kewajiban kanggo nindakake, dheweke bakal ana ing posisi sing kurang apik. Yen ngono, ing kasus kasebut ana kemungkinan pensiun ing saindhenging industri isih bakal njaluk pambayaran premium kabeh kanggo kabeh taun kanthi retroaktif. Ing Law & More kita ngerti manawa iki duwe akibat sing drastis kanggo pengusaha. Mula saka iku Law & MoreSpesialis siap nulungi sampeyan supaya ora ngrugekake.

Ukum pensiunUndhang-undhang pensiun

Inti ukum pensiun yaiku Undhang-undhang Pensiun. Undhang-undhang Pensiun kalebu aturan sing:

• Nglarang ganti hak hak pensiun
• Menehi hak babagan transfer nilai yen diterusake saka majikan;
• Dhaptar partisipasi karyawan babagan kabijakan penyedia pensiun;
• Mbukak keahlian minimal babagan keahlian anggota dewan penyedia pensiun;
• Atur cara dana pensiun kudu dibiayai;
• Nemtokake kewajiban informasi minimal panyedhiya pensiun.

Salah sawijining peraturan penting liyane ing Undhang-undhang Pensiun gegayutan karo katemtuan sing, yen rampung, perjanjian pensiun antarane perusahaan lan karyawan kasebut kudu dipenuhi. Ing konteks iki, Artikel 23 Undhang-undhang Pensiun negesake manawa perjanjian pensiun kudu dilebokake ing dana pensiun sing diakoni utawa perusahaan asuransi pensiun sing diakoni. Yen perusahaan ora nindakake iki, utawa paling ora cukup, dheweke duwe risiko tanggung jawab perusahaan, sing bisa diwiwiti dening karyawan liwat aturan umum babagan kontrak. Kajaba iku, tundhuk marang undang-undang lan peraturan sing ana ing babagan undang-undang pensiun, kaya sing wis kasebut, dimonitor dening DNB lan AFM, saengga pelanggaran kasebut uga diwenehake karo langkah-langkah liyane.

At Law & More kita ngerti manawa babagan undang-undang pensiun, ora mung macem-macem hukum lan peraturan sing beda, nanging uga kepentingan lan hubungan hukum sing kompleks. Mula saka iku Law & More nggunakake pendekatan pribadi. Spesialis ahli ing bidang hukum pensiun nyakup kasus sampeyan lan bisa netepke kahanan lan kemungkinan sampeyan. Adhedhasar analisis iki, Law & More bisa menehi saran babagan langkah-langkah sabanjure. Salajengipun, para spesialis seneng menehi saran lan pitulungan nalika prosedur hukum bisa ditindakake. Apa sampeyan duwe pitakon babagan layanan utawa hukum pensiun? Banjur kontak Law & More.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Law & More B.V.