ING Mbutuhake Pengacara Pensiun?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Hukum Pensiun
/

Hukum Pensiun

Hukum pensiun ing Walanda wis dadi wilayah hukum dhewe. Iki kalebu kabeh undang-undang pensiun lan peraturan sing nyedhiyakake penghasilan ganti karyawan sawise pensiun. Contone kalebu undang-undang sing spesifik banget kayata Undhang-undhang Pensiun, Partisipasi Wajib ing Undhang-undhang Dana Pensiun Industri 2000 utawa Equalisasi Hak Pensiun ing Undhang-Undhang Perceraian. Undhang-undhang iki kalebu, syarat-syarat liyane sing kudu ditindakake supaya bisa entuk pensiun, aturan babagan manajemen lan pambayaran hak pensiun dening panyedhiya pensiun lan langkah-langkah kanggo nyegah pelanggaran pensiun.

Menu cepet

Sanajan kasunyatan manawa undang-undang pensiun minangka wilayah hukum dhewe, nanging uga duwe akeh antarmuka karo wilayah hukum liyane. Mula, ing babagan undang-undang pensiun, saliyane undang-undang lan peraturan tartamtu, undang-undang lan peraturan umum ing babagan ukum kerja, kayata uga ditrapake. Contone, pensiun minangka kondisi kerja sing penting kanggo akeh karyawan, sing diselehake lan dibahas ing kontrak kerja. Kondisi iki sebagian nemtokake penghasilan nalika wis tuwa. Saliyane hukum pegawean, undang-undang ing ngisor iki uga bisa dianggep:

  • Hukum tanggung jawab;
  • Hukum kontrak;
  • hukum pajak;
  • UU Asuransi;
  • Ekualisasi hak pensiun ing acara pegatan.

Layanan saka Law & More

Saben perusahaan unik. Mula, sampeyan bakal nampa saran legal sing cocog langsung karo perusahaan sampeyan.

Yen kedadeyan kasebut, kita uga bisa ngadili sampeyan. Hubungi kita kanggo kahanan.

Kita njagong karo sampeyan kanggo nggawe strategi.

Saben wirausaha kudu ngatasi undang-undang perusahaan. Siapake dhewe kanthi becik.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Penyediaan pensiun miturut sistem pilar

Pranata pensiun sing nyedhiyakake penghasilan ganti karyawan sawise pensiun uga diarani pensiun. Ing Walanda, sistem penyediaan pensiun, utawa sistem pensiun, duwe telung pilar:

Pensiun dhasar. Pensiun dhasar uga diarani penyediaan OW. Kabeh wong ing Walanda duwe hak kasebut. Nanging, ana sawetara kahanan sing ana gandhengane karo iki. Syarat pertama kanggo nampa ketentuan AOW yaiku umur tartamtu, yaiku 67 taun, kudu ditindakake. Kondisi liyane yaiku wong kudu kerja utawa urip ing Walanda. Kanggo saben taun, yen ana wong sing manggon ing Walanda wiwit tanggal 15 nganti umur 67 taun, 2% saka persediaan AOW maksimal diakoni. Sejarah kerja ora dibutuhake ing kasus iki.

Hak pensiun. Pilar iki gegayutan karo hak-hak sing wis dipikolehi wong sajrone nyambut gawe lan ditrapake minangka pensiun tambahan kanggo pensiun dhasar. Luwih khusus, suplemen iki gegayutan karo gaji sing ditundha sing dibayar bebarengan karo perusahaan lan karyawan kanthi premi. Dadi, pensiun tambahan mesthi dibangun sajrone hubungan karyawan-perusahaan, saengga ing kasus iki dibutuhake riwayat kerja. Nanging ing Walanda, ora ana kewajiban umum babagan pengusaha kanggo nggawe pensiun (tambahan) kanggo karyawane. Iki tegese persetujuan kudu digawe antarane pegawe lan perusahaan ing babagan iki. Law & More mesthi bakal seneng ngewangi sampeyan babagan iki.

Pensiun Sukarela. Pilar iki gegayutan karo kabeh dhuwit sing diwenehake wong sadurunge umur tuwa. Contone kalebu singitas, asuransi jiwa lan penghasilan saka ekuitas. Umume para wiraswasta lan wirausahawan sing kudu ngandelake pilar kasebut kanggo pensiun.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Perceraian kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More

Kesepakatan tugas

Sawise rapat kaping pisanan, sampeyan bakal langsung nampa perjanjian tugas liwat email liwat email. Kesepakatan iki nyatakake, kayata, kita bakal menehi saran lan mbantu sampeyan nalika pegatan. Kita uga bakal ngirim syarat lan katrangan umum sing ditrapake kanggo layanan. Sampeyan bisa menehi tandha persetujuan persetujuan kanthi digital.

sawise

Nampa persetujuan penandatanganan sing ditandatangani, pengacara perceraian sing berpengalaman bakal langsung ngrampungake kasus sampeyan. Ing Law & More, sampeyan bakal dilaporake babagan kabeh langkah sing kudu ditindakake pengacara cerai kanggo sampeyan. Lumrahe, kabeh langkah pisanan kudu dikoordinasi karo sampeyan.

Ing prakteke, langkah pertama asring ngirim surat menyang pasangan sampeyan kanthi kabar cerai. Yen dheweke wis duwe pengacara pegatan, surat kasebut diwenehake menyang pengacara.

Ing surat iki, sampeyan nuduhake manawa sampeyan pengin pegatan karo pasangan lan dheweke disaranake njaluk pengacara, yen durung nate nindakake. Yen mitra sampeyan wis duwe pengacara lan kita ngirim surat menyang pengacara, umume kita bakal ngirim surat sing nyebutake kekarepan sampeyan, kayata bocah, omah, isi, lsp.

Pengacara pasangan sampeyan banjur bisa nanggapi surat iki lan nyebutake kekarepane mitra sampeyan. Ing sawetara kasus, rapat patang arah dijadwalake, sajrone kita nyoba ngrampungake kesepakatan.

Yen ora bisa nggayuh kesepakatan karo pasangan sampeyan, kita uga bisa ngirim aplikasi cerai langsung menyang pengadilan. Kanthi cara iki, prosedur diwiwiti.

Partisipasi Wajib ing Undhang-undhang Dana Pensiun Industri 2000

Sanajan kasunyatan manawa pengusaha ing Walanda ora wajib ngatur pensiun (tambahan) kanggo karyawane, kanthi kahanan tartamtu dheweke isih kudu menehi pensiun. Contone, kayata, yen partisipasi ing skema pensiun diwajibake kanggo perusahaan liwat dana pensiun ing saindenging industri. Kewajiban iki muncul yen sarat wajib sing ditrapake kanggo sektor tartamtu: katrangan sing disetujoni dening menteri sektor sing partisipasi wajib ing dana pensiun industri ditrapake. Partisipasi Wajib ing Undhang-undhang Dana Pensiun Industri 2000 ngatur kemungkinan skema pensiun wajib kanggo kabeh karyawan ing industri utawa sektor tartamtu.

Yen partisipasi dana pensiun ing saindenging industri wajib, perusahaan sing aktif ing sektor sing gegandhengan kudu ndhaptar dana pensiun ing saindenging industri. Sabanjure, dana kasebut njaluk informasi babagan karyawan sing bakal diwenehake lan para pengusaha nampa tagihan premi pensiun sing kudu dibayar. Yen para pengusaha ora afiliasi karo dana pensiun saindhenging industri, sanajan ana kewajiban kanggo nindakake, dheweke bakal ana ing posisi sing kurang apik. Yen ngono, ing kasus kasebut ana kemungkinan pensiun ing saindhenging industri isih bakal njaluk pambayaran premium kabeh kanggo kabeh taun kanthi retroaktif. Ing Law & More kita ngerti manawa iki duwe akibat sing drastis kanggo pengusaha. Mula saka iku Law & MoreSpesialis siap nulungi sampeyan supaya ora ngrugekake.

Ukum pensiunUndhang-undhang pensiun

Inti ukum pensiun yaiku Undhang-undhang Pensiun. Undhang-undhang Pensiun kalebu aturan sing:

  • Larangan ganti hak pensiun
  • Grant hak babagan transfer nilai ing acara suksesi juragan;
  • Prescribe partisipasi pegawe babagan kabijakan saka panyedhiya pensiun;
  • Mbutuhake keahlian minimal babagan keahlian anggota dewan panyedhiya pensiun;
  • Ngatur cara dana pensiun kudu dibiayai;
  • Prescribe kewajiban informasi minimal saka panyedhiya pensiun.

Salah sawijining peraturan penting liyane ing Undhang-undhang Pensiun gegayutan karo katemtuan sing, yen rampung, perjanjian pensiun antarane perusahaan lan karyawan kasebut kudu dipenuhi. Ing konteks iki, Artikel 23 Undhang-undhang Pensiun negesake manawa perjanjian pensiun kudu dilebokake ing dana pensiun sing diakoni utawa perusahaan asuransi pensiun sing diakoni. Yen perusahaan ora nindakake iki, utawa paling ora cukup, dheweke duwe risiko tanggung jawab perusahaan, sing bisa diwiwiti dening karyawan liwat aturan umum babagan kontrak. Kajaba iku, tundhuk marang undang-undang lan peraturan sing ana ing babagan undang-undang pensiun, kaya sing wis kasebut, dimonitor dening DNB lan AFM, saengga pelanggaran kasebut uga diwenehake karo langkah-langkah liyane.

At Law & More kita ngerti manawa babagan undang-undang pensiun, ora mung macem-macem hukum lan peraturan sing beda, nanging uga kepentingan lan hubungan hukum sing kompleks. Mula saka iku Law & More nggunakake pendekatan pribadi. Spesialis ahli ing bidang hukum pensiun nyakup kasus sampeyan lan bisa netepke kahanan lan kemungkinan sampeyan. Adhedhasar analisis iki, Law & More bisa menehi saran babagan langkah-langkah sabanjure. Salajengipun, para spesialis seneng menehi saran lan pitulungan nalika prosedur hukum bisa ditindakake. Apa sampeyan duwe pitakon babagan layanan utawa hukum pensiun? Banjur kontak Law & More.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.