Apa sampeyan butuh pengacara ing perusahaan? Priksa manawa perusahaan sampeyan duwe dhukungan sah lan nelpon ing pengacara interim saka Law & More sanalika. Alesan kanggo nyewa pengacara interim beda kanggo saben perusahaan. Sampeyan bisa uga duwe owah-owahan ing perusahaan sampeyan, sawijining karyawan sing lara, sampeyan pengin ngupayakake kerja sing luwih gedhe utawa sampeyan pengin manawa proyek bakal mlaku.

ING NGEBANGGO UNTUK ISTEKTOR UNTUK PEMBANGUNAN TAMPOK?
KONTAK LAW & MORE

Pengacara interim

Apa sampeyan butuh pengacara ing perusahaan? Priksa manawa perusahaan sampeyan duwe dhukungan sah lan nelpon ing pengacara interim saka Law & More sanalika. Alesan kanggo nyewa pengacara interim beda kanggo saben perusahaan. Sampeyan bisa uga duwe owah-owahan ing perusahaan sampeyan, sawijining karyawan sing lara, sampeyan pengin ngupayakake kerja sing luwih gedhe utawa sampeyan pengin manawa proyek bakal mlaku. Kabeh jinis masalah sing beda bisa ditanggulangi kanthi nyewa pengacara interim saka Law & More. Masalah kasebut bisa nyebabake perusahaan sampeyan ora tampil maksimal lan bisa nyebabake akibat negatif. Tujuan utama kanggo nyewa pengacara sementara yaiku njamin kualitas perusahaan sampeyan. Iki bisa ditindakake amarga dheweke menehi tampilan anyar lan seger ing perusahaan sampeyan. Amarga pengacara uga bisa njupuk keputusan independen kanthi luwih gampang, sampeyan ora kudu ngenteni suwe kanggo njupuk keputusan.

Nggawe pengacara interim

We ing Law & More yakin manawa ana kinerja minangka ngasilake nalika nyewa pengacara interim. Pramila kita duwe pengacara kanthi pirang-pirang taun pengalaman sing uga duwe kawruh khusus babagan pengacara ing hukum, supaya sampeyan bisa langsung ngirim. Contone, sampeyan arep miwiti proyek, apa sampeyan ngrancang reorganisasi utawa sampeyan njupuk cuti ora suwe? Banjur nelpon ing salah sawijining Law & Morepengacara sementara.

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

 Nelpon +31 (0) 40 369 06 80

Napa milih Law & More?

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja sing njamin supaya 100% saka klien kita nyaranake lan kita dirating rata-rata kanthi angka 9.4

"Dibahas ing pitepangan
pirembagan rencana tumindak sing jelas.
Apa melu lan bisa empathize
masalah klien ”

Yen sampeyan nyewa pengacara perusahaan interim, penting pengacara iki bisa dikirim kanthi cepet. Kita ing Law & More usaha kanggo mesthekake pengacara perusahaan interim bisa dikirim kanthi ora diwaspada kanggo perusahaan sampeyan, supaya sampeyan bisa terus kerja tanpa gangguan. Pengacara saka Law & More ngewangi sampeyan ing proses legal saben dinane, nanging uga bisa nindakake pakaryan sing dikarepake saka pengacara profesional. Salajengipun, spesialis kita bisa kerja sama karo departemen legal lan karo penasihat internal lan eksternal liyane, nanging uga bisa milih proyek utama ing perusahaan sampeyan lan menehi saran bebas. Apa sampeyan butuh pengacara interim? Banjur hubungi pengacara ing Law & More.

Napa nyewa pengacara interim saka Law & More?

Tingkat kawruh

Tingkat kawruh

Pengacara interim saka Law & More wis ana ing tingkat kawruh

Ora ana wektu tundha

Ora ana wektu tundha

Aja ketinggalan kerja lan nyewa pengacara sementara

Kawruh hukum

Kawruh hukum

Pengacara interim uga duwe pengetahuan pengacara

Langsung nyebarke

Langsung nyebarke

Ndhukung kerja sing wis suwe amarga pengacara interim bisa langsung ditrapake

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl