Mbutuhake pengacara interim?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Pengacara Sementara
/

Pengacara Sementara

Apa sampeyan butuh pengacara ing perusahaan? Priksa manawa perusahaan sampeyan duwe dhukungan sah lan nelpon ing pengacara interim saka Law & More sanalika. Alesan kanggo nyewa pengacara interim beda kanggo saben perusahaan. Sampeyan bisa uga duwe owah-owahan ing perusahaan sampeyan, sawijining karyawan sing lara, sampeyan pengin ngupayakake kerja sing luwih gedhe utawa sampeyan pengin manawa proyek bakal mlaku. Kabeh jinis masalah sing beda bisa ditanggulangi kanthi nyewa pengacara interim saka Law & More. Masalah kasebut bisa nyebabake perusahaan sampeyan ora tampil maksimal lan bisa nyebabake akibat negatif. Tujuan utama kanggo nyewa pengacara sementara yaiku njamin kualitas perusahaan sampeyan. Iki bisa ditindakake amarga dheweke menehi tampilan anyar lan seger ing perusahaan sampeyan. Amarga pengacara uga bisa njupuk keputusan independen kanthi luwih gampang, sampeyan ora kudu ngenteni suwe kanggo njupuk keputusan.

Nggawe pengacara interim

We ing Law & More yakin manawa ana kinerja minangka ngasilake nalika nyewa pengacara interim. Pramila kita duwe pengacara kanthi pirang-pirang taun pengalaman sing uga duwe kawruh khusus babagan pengacara ing hukum, supaya sampeyan bisa langsung ngirim. Contone, sampeyan arep miwiti proyek, apa sampeyan ngrancang reorganisasi utawa sampeyan njupuk cuti ora suwe? Banjur nelpon ing salah sawijining Law & Morepengacara sementara.

Napa nyewa pengacara interim saka Law & More?

kawruh

Tingkat kawruh

Pengacara interim saka Law & More wis ing tingkat kawruh.

Ora ana wektu tundha

Ora ana wektu tundha

Aja ketinggalan ing karya lan nyewa pengacara interim.

Pengetahuan Hukum

Kawruh hukum

Pengacara interim kita uga duwe kawruh babagan pengacara.

Team

Langsung nyebarke

Nyekel karya telat amarga pengacara interim kita bisa langsung disebarake.

"Rembugan ing pirembagan pirembagan babagan rencana tumindak sing jelas. Iku melu lan bisa empati karo masalah klien "

Yen sampeyan nyewa pengacara perusahaan interim, penting pengacara iki bisa dikirim kanthi cepet. Kita ing Law & More usaha kanggo mesthekake pengacara perusahaan interim bisa dikirim kanthi ora diwaspada kanggo perusahaan sampeyan, supaya sampeyan bisa terus kerja tanpa gangguan. Pengacara saka Law & More ngewangi sampeyan ing proses legal saben dinane, nanging uga bisa nindakake pakaryan sing dikarepake saka pengacara profesional. Salajengipun, spesialis kita bisa kerja sama karo departemen legal lan karo penasihat internal lan eksternal liyane, nanging uga bisa milih proyek utama ing perusahaan sampeyan lan menehi saran bebas. Apa sampeyan butuh pengacara interim? Banjur hubungi pengacara ing Law & More.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Interim siap nulung sampeyan:

Kantor Law & More

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.