Apa sing diarani firma ukum sepatu putih

Perusahaan sepatu putih minangka perusahaan jasa profesional terkemuka sing wis suwe banget - lan makili akeh perusahaan elit. Tembung iki luwih umum digunakake ing Amerika Serikat tinimbang negara liya. Ing umume kasus, iki minangka undang-undang, akuntansi, perbankan, broker, utawa perusahaan konsultasi manajemen. Tembung kasebut diyakini diwiwiti saka gaya preppy awal, sepatu Oxford kulit putih. Iki misuwur ing kalangan mahasiswa ing Universitas Yale lan perguruan tinggi Liga Ivy liyane ing taun 1950an. Kira-kira, siswa sing nganggo busana elit kasebut saka sekolah elit mesthi entuk lowongan kerja ing perusahaan bergengsi sawise lulus.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.