Remarriage

Nikah maneh tegese omah-omah maneh sawise seda utawa pegatan karo garwa. Iki minangka perkawinan nomer loro utawa sabanjure. Menikah malih bisa nyedhiyakake sawetara masalah hukum kayata alimony, hak asuhan lan warisan.

Law & More B.V.