Pira pegatan nafkah

Jumlah nafkah dudu jumlah sing tetep, nanging diitung kanggo saben pegatan adhedhasar kahanan pribadi lan mantan pasangan. Penghasilan, kabutuhan pribadi lan kabutuhan anak sampeyan, yen sampeyan duwe, dianggep.

Law & More B.V.