Sasar kanggo pegatan

Yen pegatan kanthi idin bebarengan ora dadi pilihan, sampeyan bisa uga mbahas proses perceraian sing sepihak kanthi alesan gangguan perkawinan sing ora bisa diatasi. Perkawinan kasebut ora bisa dibaleni maneh yen terus-terusan urip bebrayan ing antarane pasangan bojo lan urip maneh dadi ora bisa ditindakake amarga gangguan kasebut. Kasunyatan konkrit sing nuduhake gangguan perkawinan sing ora bisa diatasi bisa uga, contone, laku jina utawa ora maneh urip bebarengan ing omah perkawinan.

Law & More B.V.