Sasar kanggo pegatan

Yen pegatan kanthi idin bebarengan ora dadi pilihan, sampeyan bisa uga mbahas proses perceraian sing sepihak kanthi alesan gangguan perkawinan sing ora bisa diatasi. Perkawinan kasebut ora bisa dibaleni maneh yen terus-terusan urip bebrayan ing antarane pasangan bojo lan urip maneh dadi ora bisa ditindakake amarga gangguan kasebut. Kasunyatan konkrit sing nuduhake gangguan perkawinan sing ora bisa diatasi bisa uga, contone, laku jina utawa ora maneh urip bebarengan ing omah perkawinan.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.