Hukum kulawarga

Ukum kulawarga minangka bidang ukum sing ngatasi hubungan kulawarga. Kalebu nggawe hubungan kulawarga lan bebrayan. Undhang-undhang kulawarga nuduhake eksekusi perkawinan, pegatan, lair, adopsi utawa panguwasa wong tuwa.

Law & More B.V.