Hukum kulawarga

Ukum kulawarga minangka bidang ukum sing ngatasi hubungan kulawarga. Kalebu nggawe hubungan kulawarga lan bebrayan. Undhang-undhang kulawarga nuduhake eksekusi perkawinan, pegatan, lair, adopsi utawa panguwasa wong tuwa.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.