Pegatan mutlak

Pungkasan, pengakhiran legal saka perkawinan (kaya bedane saka pemisahan legal) yen kalorone kaloro bebas nikah maneh. Pegatan sing mutlak mbubarake perkawinan, beda karo pegatan winates, sing tumindak minangka perjanjian pamisahan.

Law & More B.V.