Pegatan mutlak

Pungkasan, pengakhiran legal saka perkawinan (kaya bedane saka pemisahan legal) yen kalorone kaloro bebas nikah maneh. Pegatan sing mutlak mbubarake perkawinan, beda karo pegatan winates, sing tumindak minangka perjanjian pamisahan.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.