Apa kontrak sing ora bisa dileksanakake

Kontrak sing ora bisa dileksanakake yaiku perjanjian tertulis utawa lisan sing ora bakal dileksanakake dening pengadilan. Ana macem-macem alasan manawa pengadilan ora bisa ngetrapake kontrak. Kontrak bisa uga ora bisa dileksanakake amarga subyek, amarga salah sawijining pihak kanthi kesepakatan kanthi adil njupuk kauntungan saka pihak liyane, utawa amarga ora cukup bukti kesepakatan kasebut.

Law & More B.V.