Apa kontrak sing ora bisa dileksanakake

Kontrak sing ora bisa dileksanakake yaiku perjanjian tertulis utawa lisan sing ora bakal dileksanakake dening pengadilan. Ana macem-macem alasan manawa pengadilan ora bisa ngetrapake kontrak. Kontrak bisa uga ora bisa dileksanakake amarga subyek, amarga salah sawijining pihak kanthi kesepakatan kanthi adil njupuk kauntungan saka pihak liyane, utawa amarga ora cukup bukti kesepakatan kasebut.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.